I min Neo Noir jakke

Åh, det er fantastisk med weekend. Og så endda med skønt vejr. Nyder I den, eller er I mange som læser til eksamen? Jeg sad med hovedet i mit HD speciale på dette tidspunkt sidste år, så jeg kan slet ikke huske, hvad jeg foretog mig udover job og speciale. Hurra for blog og Instagram for tilbageblik, haha.

Jeg startede min weekend med en god omgang Zumba. Det er jeg blevet helt bidt af. Lørdag tullede jeg rundt med min mor i Lyngby, hvor jeg købte lidt forskellige fødselsdagsgaver, og om aftenen var jeg til min svigermors fødselsdag. I dag har jeg planlagt en tur i Tivoli med min veninde. Jeg har nemlig fået mit første årskort nogensinde, og vejret er helt perfekt til at få det indviet.

I skal lige have lov til at se min nye, tynde dunjakke fra Neo Noir, som jeg købte til en slik til Designer Forum. Nyprisen ligger på omkring 799kr, men jeg slap kun 300kr. for den. Det er ikke den bedste kvalitet, har jeg erfaret efter jeg har taget den i brug, så jeg er glad for, at jeg ikke slap mere. Men jeg er nu super glad for den, og den grå farve er helt perfekt. Er glad for den ikke er sort i hvert fald. Husk at I kan se min shoppingoversigt for hele 2014 HER.

Share:

15 Comments

 1. 29. april 2014 / 13:52

  Ejjj den er lækker den jakke, ved du om den fås i grå?

  /Signe

  • Lullumut
   Forfatter
   29. april 2014 / 21:36

   Erhm, denne er grå, som jeg skriver i teksten? 🙂
   Du kan bl.a. se nogle af dem her, og der er en lang i f.eks. grå: http://www.miinto.dk/brands/neo-noir

 2. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  29. april 2014 / 08:28

  Den er rigtig fin 😀
  farven er lige mig

  • Lullumut
   Forfatter
   29. april 2014 / 21:33

   Tak 🙂 Er også bare så glad for den farve. Perfekt.

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2014 / 23:04

   Tak! 🙂

 3. Anne Schmidt
  27. april 2014 / 15:36

  GODT at du valgte den i grå – det bliver du også klart mest glad for i længden! 🙂

  Du ser super godt ud i den.

  Og dejligt med Årskort – så er det altså om bare om at få det brugt. Jeg har prøvet flere år, men jeg kommer ligesom alligevel kun derind 2 gange… så ja – jeg har droppet det igen.

  Bedste hilsner
  Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2014 / 17:34

   Det er jeg også sikker på 🙂 Sort havde allerede nu været lidt for kedeligt til det dejlige vejr, vi har 🙂 Taaak! 😀
   Det er så dejligt, og at jeg allerede har taget det i brug i det, er jo bare perfekt 🙂 Ah, så kan det vel næsten ikke betale sig at købe det 😉

 4. Ida
  27. april 2014 / 12:20

  Ja øv jeg sidder med min opgave og sukker efter det gode vejr udenfor 🙁 øv hvor er det surt 🙁
  Den jakke er bare så pæn og kan rigtig godt lide farven 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2014 / 17:33

   Øv øv. Tænk på at der kun er 1 mdr. endnu 🙂 Det hjælper lidt på det, selvom det er surt. Så er det jo godt, du kan gå op på terassen og nyde det.
   Tak 🙂 Jeg synes netop også, at farve valget er rigtig godt.

 5. Katrine Guldbæk
  27. april 2014 / 10:33

  Den er super fin og klæder dig vildt godt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2014 / 17:32

   Tak 🙂 Jeg synes, farven er god netop også til årstiden nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!