I en kjolebluse og med bælte i taljen

I en kjolebluse og med bælte i taljen

I en kjolebluse og med bælte i taljen

I en kjolebluse og med bælte i taljen

I en kjolebluse og med bælte i taljen

I en kjolebluse og med bælte i taljenI en kjolebluse og med bælte i taljen

Glædelig fjerde advent. Som tiden dog går. Jeg havde besluttet mig for, at december i år skulle være rolig, og jeg ville ikke lade mig stresse. Det kan jeg godt skyde en hvid pil efter. Jeg synes, der er meget på jobbet for tiden. Det kan jeg desværre ikke helt abstrahere fra, når jeg har fri og skal slappe af.  Jeg har fået et par nye kollegaer, og samtidig sidder jeg med en større midlertidig ekstra arbejdsopgave. Der er ikke kommet noget juletræ ind i mit hus, og julepynten står stadig i en kasse. Sådan er det, haha. Lige nu glæder jeg mig egentlig bare mest til at rejse ned til varmen i januar. Forleden dag modtog jeg den fineste mørkeblå badedragt fra Hunkemöller. Den glæder jeg mig til at hoppe i.

Mit outfit

For nogle uger siden var jeg inviteret til fødselsdag hos min kærestes onkel og tante. Sædvanligvis havde jeg tøjkrise. Det var lige indtil jeg fik øje på min nye kjolebluse fra Soyaconcept, og så kom den over hovedet. Den er lidt kort i det. Deraf navnet kjolebluse. Så jeg fandt en kort, sort nederdel fra H&M, som kunne give den lidt længde, når jeg nu havde valgt strømpebukser frem for bukser.

Den fine kjolebluse er lidt vid i det, så jeg fandt min mors gamle bælte frem. Synes det fungerede ret godt. Jeg byggede mit outfit op omkring de fine sko fra VRS Fashion. Dem viste jeg HER. Synes det er super cool med et par spidse herresko i lak. Jeg ved desværre ikke, om de stadig er til salg, men kig i din nærmeste Bilka og føtex efter dem. Prisen på dem er 249kr. For at det hele ikke skulle blive gråt og sort, gav jeg læberne lidt farve.

Læs også: Se de kommende nyheder fra VRS Fashion


Soyaconcept kjolebluse // H&M nederdel // H&M strømpebukser // VRS Fashion herresko

Vintage bælte // PICTO ur // Julie Sandlau ring / Stine A ring


Kjoleblusen og skoene er modtaget som gave. Uret er modtaget i en goodiebag.

Jeg har selv valgt at skrive om tingene. Holdningerne er som altid mine egne.

6 Comments

 1. 29. december 2016 / 09:05

  Fint outfit! Super fint med bæltet sådan ville jeg også style det :-))

  Godt nytår!

  • Lullumut
   Forfatter
   31. december 2016 / 14:07

   Tak, søde 🙂 Hihi, ja det var også dig, jeg tænkte på, da jeg tog et bælte til 🙂
   I lige måde, søde du 🙂

 2. Tina KH
  22. december 2016 / 11:50

  Smukt outfit og du er flot med røde læber:-)
  Glædelig jul og et super godt 2017 ønskes:-)

  • Lullumut
   Forfatter
   24. december 2016 / 11:06

   Tusind tak, Tina! 🙂
   Mange tak og rigtig meget i lige måde 🙂

 3. Cathrine Autzen
  18. december 2016 / 15:39

  Det var da nogle kanon gode billeder af dig ♡
  God jul!

  • Lullumut
   Forfatter
   18. december 2016 / 16:21

   Hvor er du sød, tak! 😀 Det må næsten være pga. mit nye objektiv 😉
   Tak, i lige måde Cathrine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!