I 2017 vil jeg læse mange flere bøger

I 2017 vil jeg læse mange flere bøger

I 2017 vil jeg læse mange flere bøger

I 2017 vil jeg læse mange flere bøger

I 2017 vil jeg læse mange flere bøger

I 2017 vil jeg læse mange flere bøgerSidste år besluttede jeg for en ting. Ja ok, flere ting. Men altså, jeg besluttede mig for, at i 2017 vil jeg læse mange flere bøger. Jeg er rigtig glad for at læse. Det er hyggeligt og giver mig en indre ro. Og så findes der bare så mange fantastisk gode bøger derude.

Jeg fik desværre ikke læst så mange bøger i 2016. Det blev mest til en halv bog her og en halv bog der. Når jeg går i seng, slæber jeg gerne både en bog, et blad, min iPad og min smartphone med i seng. Og ja, så er det desværre sjældent bogen, der vinder, fordi jeg ender med at glo på Instagram eller se YouTube videoer. Det kender du måske selv.

Læs også: Min drøm – En drømmejournal

I 2017 vil jeg læse mange flere bøger

Faktisk har jeg besluttet mig for, at jeg her i 2017 vil gøre et forsøg og læse en bog pr. måned. Dvs. 12 bøger i alt. Jeg tror ikke på, jeg får læst flere. Det er lidt overskudsagtigt, men nu forsøger jeg med en bog pr. måned, og jeg er allerede godt i gang. Desværre læser jeg ikke særlig hurtigt, så det er også en ting, jeg gerne vil blive bedre til. Med mig til Thailand havde jeg tre bøger, og det lykkedes mig at få slugt to bøger ret hurtigt. Den sidste er jeg fortsat i gang med.

I flyet mod Thailand startede jeg med at læse Bridget Jones’ Baby af Helen Fielding. Så god og hyggelig en bog. Jeg slugte den næsten på flyveturen. Jeg havde nemlig ikke købt adgang til at se film og sov heller ikke ret meget. Ved poolen på ferien læste jeg Som stjernerne står af Cora Carmack. En sød, romantisk og lidt lummer bog i New Adult genren. Den er en del af Losing It serien, og jeg glæder mig til at læse næste bog i serien.

Jeg overvejer at lave boganmeldelser af nogle af de bøger, jeg får læst. Lad mig høre om det har din interesse. Jeg elskede at lave boganmeldelser, dengang jeg var ung. Det er mange år siden, høhø. Faktisk var jeg ofte den eneste, der fik lavet dem til dansktimerne. Stræber.


House Doctor lampe // Royal Copenhagen fyrfadsholder 

Diverse bøger // Woud Hinken mini flowerpot brugt til skrivegrej


Nogle af bøgerne er modtaget som gaver. Jeg har selv valgt at blogge om dem. Holdningerne er som altid mine egne

4 Comments

 1. 5. februar 2017 / 16:26

  Jeg ville også elske at læse flere bøger, men med et speciale og dertilhørende litteratur i spandevis er overskuddet der bare ikke til at læse mere, når computeren er pakket væk 🙂 Det må blive efter studiet!

  • Lullumut
   Forfatter
   7. februar 2017 / 18:35

   Det kan jeg godt forstå, og det må du have til gode 🙂 Jeg havde det på samme måde, da jeg var studerende. Og da jeg så afsluttede mit studie i juni 2013, gik der laaang tid, inden jeg åbnede en bog igen. Jeg var bare så mæt af ord. Men i år vil jeg give den gas 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!