Husk rabatkoden på 15%

Husker du, at jeg delte en rabatkode på 15% til Daniel Wellington? Den gælder skam stadig, hvis du skal nå at have noget med. Koden er “LULLUMUT“, og du kan bruge den lige HER. Daniel Wellington tilbyder gratis fragt og returnering til hele verden. Noget jeg personligt elsker. Og så har de altså andet end ure. Du kan også købe flotte armbånd og ekstra urremme, som du kan skifte med.

Læs ogsåMit nye Daniel Wellington ur og en rabatkode

Mit nye ur

Jeg er selv så glad for mine tre Daniel Wellington ure. Men især dette med den hvide rem pifter mit til tider mørke outfit op. Om sommeren giver det en flot kontrast til solbrune arme, og om vinteren pifter det op. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg aldrig har tænkt på at anskaffe mig et hvidt ur før. Nu tror jeg også, jeg er ved at have en komplet samling af ure. Der må da være en grænse for, hvor mange ure man kan eje, haha.

Da jeg viste uret sidst, fablede jeg om, at jeg gerne vil have det på til mit bryllup i august. Men det er vel ikke normalt, at bruden har ur på. Eller hvad? Jeg ved det faktisk ikke. Men jeg forestiller mig, at jeg gerne vil kunne holde øje med tiden. Bare så vi kan nå fra A til B. Og så har vi endelig fundet en fotograf, der både er ledig og dygtig. Åh, det er fantastisk. Nu begynder brikkerne langsomt at falde på plads. Jeg har snart en uges ferie, og der skal jeg have brugt noget tid på et finde en kjole. Håber ikke jeg når at vokse for meget.


Daniel Wellington ur // Royal Copenhagen Hvid Riflet skål // Kirsebær fra mine forældres have


Uret er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!