Hudplejeprodukter fra Ziaja

ReklameDa jeg var i Polen sidste år købte jeg en øjenmakeupfjerner fra det polske mærke Ziaja. Jeg kender mærket fra mine tidligere rejser til Polen og har længe været glad for at bruge det. Sidenhen er Ziaja blevet mere kendt, har udvidet sortimentet og kan bl.a. købes i Danmark. Det skal dog ikke afholde mig fra at rejse til Polen igen, haha. Da jeg modtog nogle hudplejeprodukter fra Ziaja i serien Marine Algae, som jeg ikke kendte i forvejen, var jeg naturligvis klar på at prøve dem. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Historien bag mærket Ziaja

Det familieejede mærke Ziaja blev skabt i 1989 i Gdansk i Polen af ægteparret Aleksandra og Zenon Ziaja, som begge er farmaceuter. Zenon fandt interessen for hudpleje, da han arbejdede på et hospitalsapotek, og i sin fritid eksperimenterede han med sine egne formler. Ziaja har i nu 25 år produceret skønhedsprodukter baseret på naturlige ingredienser. I dag indeholder sortimentet både produkter til kvinder og mænd samt børn i alle aldre. Målet for Ziaja er at levere innovative produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. De kombinerer traditionelle hudplejeingredienser såsom vitaminer og ekstrakter fra urter med moderne teknologi. De har deres egne laboratorier samt egen kvalitetskontrol, og alle produkter bliver testet dermatologisk og mod allergier.

Serien Ziaja Marine Algae

Marine Algae serien er til 30+ hud men kan sagtens benyttes af yngre personer, kvinder som mænd.  Produkterne i serien giver fugt og forebygger tør hud, og hovedingrediensen i serien er blåalger fra Klamath søen i Oregon. Blåalger er rige på retinol, som er en populær A-vitaminsyre med veldokumenteret effekt på fine linjer. Derudover siges blåalger at indeholde proteiner, aminosyrer samt vitaminer og mineraler, som stimulerer dannelsen af kollagen og elasticitet i huden, således at huden virker opstrammende og udglattende. Et andet mærke der benytter sig af algerige cremer er det franske mærke La Mer. Ziaja er dog i den budgetvenlige prisende. Heldigvis for de af os, som ikke har råd til La Mer. Ziaja Marine Algae serien indeholder udover blåalger også bl.a. vitamin A, vitamin E og vitamin B5.

Ziaja Marine Algae micellar cleansing water

Jeg har indtil i år ikke benyttet mig så meget af micellar vand, eller rensevand om du vil. Det har primært været fordi, jeg ikke føler, mit ansigt bliver rent i dybden. Men i år er jeg begyndt at bruge dem mere, fordi de både kan fjerne øjenmakeup og rense ansigtet. Det er et vaskeægte multiprodukt, der hylder dovenskaben. Jeg bruger den morgen og aften på en vatrondel og skyller ikke huden bagefter. Har jeg behov for en dybere rens bruger jeg en ansigtsskum fra et andet mærke indimellem. Et meget basic men bestemt brugbart produkt. Duften er mild og frisk, og prisen er blot 38kr. for 200ml. Det er helt i orden.

Ziaja Marine Algae smoothing enzyme peeling

Jeg blev lidt overrasket, da jeg første gang prøvede denne peeling. Jeg havde nemlig en idé om, at en peeling indeholder nogle små skrubbekorn. Det gør denne dog ikke. Den fungerer som en tyk men let maske som skånsomt men effektivt fjerner døde hudceller og giver nyt liv til huden. Jeg lader den side i ansigtet, og undgår øjnene, i 10-15 minutter, hvorefter jeg vasker den af, og min hud efterlades blød og fugtmættet. Det anbefales at bruge denne 1-2 gange om ugen. Ligesom ansigtsrensen dufter denne mildt og friskt. Prisen er ligeledes 38kr. Dog for lidt mindre, nemlig 60ml, men det er stadig en rigtig god pris.

Begge produkter har nogle fine, blå emballager, som minder mig om en tur i en pool, og så er de i nogenlunde rejsevenlige størrelser, så de kan komme med i en sportstaske eller på en ferie. Ziaja kan købes på Ziajashop.dk, hos Billigvoks.dk samt i alle Normal butikker. Udvalget kan dog variere hos de to sidstenævnte.

Produkterne er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at skrive om dem her på bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

3 Comments

 1. 11. maj 2016 / 13:28

  Jeg kender det godt – og er ret glad for makeupfjerneren… 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. maj 2016 / 09:51

   Hvor er det dejligt agt høre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!