Hotdogs på Foderbrættet

I weekenden fik jeg endelig prøvet spisestedet Foderbrættet på Vesterbrogade 41, da jeg havde en date med 2 af mine veninder. Stedet er småt, men super hyggeligt. Vi fik et lille bitte bord i hjørnet. Betjeningen er super. Det er godt nok nogle søde fyre der arbejder derinde. Vi var endda så heldige at få et par gratis skittles shots, mens vi ventede på vores mad. Jeg bestilte:

 • 1 stk. Italian Stallion hotdog med oksepølse
 • 1 stk. Mexi Dog hotdog med grisepølse
 • 1 portion fritter med hot sauce
 • 1 portion majs med ostecreme

Hertil fik jeg danskvand. I alt kom jeg af med 211kr, hvilket må siges at være rigtig rimeligt, og jeg blev godt mæt. Det hele smagte super godt. Hotdog brødene er bløde og søde, og fyldet er enormt kreativt, uden at det bliver mærkeligt. Tror jeg skal have min kæreste med derind en aften, for han elsker pølser og især hotdogs. Jeg tror måske, det er hans livret.

Share:

11 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   14. november 2014 / 23:35

   Det samme her, men de her er bare så delikate og samtidig til at betale og blive mæt af 🙂

 1. 13. november 2014 / 11:09

  Hold da op det ser lækkert ud 😀
  Er normalt ikke til hotdogs, men de ser skønne ud..

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   14. november 2014 / 23:34

   Det er et ret fedt koncept, og jeg er ellers normalt ikke en hotdog pige 🙂

 2. Ida
  13. november 2014 / 06:16

  Det var nemlig super hyggeligt 🙂 Jeg kunne også godt se mig derinde igen. Og jeg var vild med deres lammepølse – mums 😀
  Og tak for link 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. november 2014 / 23:33

   Bestemt 🙂 Ja, det var en god pakke med mad, service og pris 🙂 Den må jeg prøve næste gang 🙂
   Selv tak 🙂

 3. Alexia Dahl
  12. november 2014 / 21:25

  Uh de er altså også på min liste over spissteder jeg snart skal have besøgt, valgte den nye restaurant neighbourhood på Istedgade, frem for foderbrættet i mandags – øv det skulle jeg altså ikke have gjort! 🙂 Men så må jeg glæde mig til at komme forbi forderbrættet en dag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. november 2014 / 23:33

   Så håber jeg, du snart kommer derhen 🙂
   Ej øv. Jeg læste ellers godt om det hos Emily og har faktisk skrevet Neighbourhood på min to try liste..
   Jeg må holde øje med, om der kommer en anmeldelse hos dig 🙂

 4. Sanne
  12. november 2014 / 19:02

  Mums det ser lækkert ud! Jeg elsker hotdogs, og denne udvidede udgave ser da bare super tiltalende ud 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   14. november 2014 / 23:31

   Det var så godt 🙂 Ja, det er lidt sjovere end de helt standard hos pølsemanden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!