HBO Nordic The White Queen event

Torsdag under modeugen var jeg inviteret til HBO Nordic event i anledningen af premieren på serien The White Queen. Serien har nemlig premiere i dag, til de nysgerrige. Jeg fik lov til at tage en ledsager med og valgte min veninde. Eventet foregik i en hyggelig gård inde i København, og her var der mingling, vinsmagning, chokolade samt lækker middag fra Havreholm Slot. Herudover fik vi lov til at kigge på smukke smykker fra Julie Sandlau, og så var der tips fra bl.a. Restylane, Clinique Belnatur og bareMinerals samt konkurrencer. Sidst men ikke mindst fik vi selvfølgelig lov til at se starten af serien The White Queen, som foregår i England i 1400-tallet. En super smuk og spændende serie som jeg glæder mig til at se mere af.

10 Comments

 1. Line // Lines Aarhus
  20. august 2013 / 23:42

  GUF til alt det mad der… Mmmm (ikke at det var det, der var det relevant, men alligevel;-))

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2013 / 19:12

   Hehe, nej men mad er altid godt, og det her var især lækkert 🙂

 2. Ida
  20. august 2013 / 06:49

  Det var bare så hyggeligt og tak fordi at du tog mig med <3

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2013 / 19:11

   Velbekommen, det var super hyggeligt 🙂

 3. Guapizimo
  18. august 2013 / 22:04

  Det ser ud til at have været et rigtig hyggeligt event, jeg havde da fået en del kalorier indenbords hvis jeg havde været der 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   18. august 2013 / 22:16

   Det var super hyggeligt og meget afslappet, hvor vi bare kunne gå rundt til de forskellige borde og mingle 🙂 Haha, ja. Jeg siger ikke, hvor mange af de små, lækre flødeboller, jeg spiste 😉 Vin drikker jeg ikke, så der var ingen kalorier til mig.

 4. Karina
  18. august 2013 / 19:49

  Det ser bare rigtig hyggeligt ud 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   18. august 2013 / 21:44

   Det var det også 🙂

 5. 18. august 2013 / 18:32

  Hvor ser det dog skønt ud! Jeg glæder mig også selv meget til at se serien. Den ser så skøn ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. august 2013 / 21:43

   Det var virkelig også en god aften 🙂 Ja, den er rigtig flot – kan godt forstå, du glæder dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!