Noget om at have uro i hovedet

Jeg synes, der går flere og flere dage mellem mine blogindlæg. Det er sikkert kun mig, der har lagt mærke til det. Jeg kan nemlig se på min blogstatistik, at bloggen trods alt er velbesøgt i disse tider. Det er dejligt. Tusind tak for det. Hvad er årsagen til den såkaldte stilhed? Der er uro i mit hovede. Kort og godt. Hvis det overhovedet giver mening. Det er ikke på den dårlige måde. Det er er faktisk på den gode måde. Ok, det kan godt gøre mig lidt forpustet, men altså. Jeg er glad og positiv, og tingene går godt. Langt hen ad vejen i hvert fald. Jeg har også dårlige dage, ligesom mange andre. Det er en naturlig del af tilværelsen.

Med uro i hovedet mener jeg, at mine tanker kører rundt. I øst og i vest. Og jeg skriver små noter dagen lang. Så mange at jeg ikke kan finde rundt i dem efterhånden. Når jeg er på job, er der fart på, og når jeg kommer hjem fra job kører tankerne rundt igen, nu blot om nogle mere personlige ting frem for det jobmæssige. Tanker om både om mit fine hus, som jeg er ved at indrette, men også om bloggen. Om ting og sager jeg skal huske at blogge om og tage billeder af. Jeg elsker det. De små impulser, der holder mig i gang. Men det tager også pusten fra mig.

Når jeg sætter mig ved computeren om aftenen, efter at have siddet ved den hele dagen i forvejen, er jeg mæt. Mæt af impulser og indtryk. Det er måske unormalt for andre bloggere, som i nogle perioder ikke har inspiration til at skrive blogindlæg. Det har jeg. Oceaner af ord, som jeg gerne vil skrive ned. Men jeg føler mig bombarderet med indtryk. Så meget at jeg ikke kan samle mig. Skal jeg blogge om mine nye bukser eller den café, jeg besøgte i weekenden. Det bliver ikke til nogen af delene. Kun halve indlæg jeg ikke får udgivet. Jeg skal huske at ringe til min mor, så hun ikke bliver bekymret, og jeg skal huske at sætte vasketøj over. Hun har i øvrigt fødselsdag i dag, min mor. Jeg må ringe til hende. Sent om aftenen er jeg stadig ikke træt, fordi tankerne kører rundt. Hvad har jeg husket, og fik jeg skrevet det ned, jeg ikke nåede. For jeg nåede jo nok ikke rigtigt noget. Andet end at tænke tankerne, svare på et par mails og måske spise en portion chokolademüsli til aftensmad.

Jeg må hellere slutte her. Inden det bliver verdens længste indlæg. Og så vil jeg se frem til den snarlige påskeferie, som forhåbentlig bringer en ro over mine mange tanker. God påske og tak fordi du læser med <3

Share:

9 Comments

 1. Anna
  30. marts 2016 / 11:53

  Årj hvor jeg kender det! Jeg har det på præcis samme måde. Har så meget jeg gerne vil blogge om, og har tonsvis af inspiration. Men det bliver ikke til noget. For jeg kan heller ikke samle tankerne om ét indlæg. Det handler nok om at jeg er stresset. Selvom man er glad og tilfreds, så kører det bare rundt oppe i hovedet. Argh!

  • Lullumut
   Forfatter
   2. april 2016 / 23:53

   Øv, det er jeg ked af at høre. Ja, det kan sagtens være noget stress. Jeg kan i hvert fald mærke, at det har hjulpet mig at have en god, lang påskeferie. Men det bliver jo altid hverdag igen 🙂

 2. kathrine johansen
  25. marts 2016 / 21:37

  Jeg synes det er et rigtig godt blogindlæg det her, og læste det med velbehag!
  – dog har jeg selv rigtig svært ved at trække stikket ud og bare slappe af, men
  det bliver man virkelig nødtil engang imellem!

  God fredag aften!

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2016 / 20:39

   Tak! Jeg er glad for, du gad at læse det og samtidig har fået noget ud af det 🙂
   Jeg håber, du har kunne nyde påsken og fik trukket stikket ud 🙂

 3. TrineB
  22. marts 2016 / 22:54

  Det der lyder præcist lige som mig fra tid til anden. Jeg har lært at man ind i mellem skal give slip og flyde med strømmen i stedet for konstant at forsøge på at kontrollere en hel masse.

  I forhold til indretningen af huset så sagde min mands farfar engang til os at de første 90% af arbejdet tager 10% af tiden og det er de sidste 10% der tager 90% af tiden. Lidt skørt – men han havde faktisk ret. Mest fordi vore smag i bolig indretning ændrer sig efterhånden som vi bliver ældre, får børn osv. Så det er vidst noget der aldrig bliver færdigt.

  Kram og tanker herfra

  • Lullumut
   Forfatter
   24. marts 2016 / 11:43

   Jeg synes bare, det er svært at slappe af, når jeg kommer hjem fra job, og jeg ved, der er mange ting, jeg gerne vil lave. Nu har jeg påskeferie, og det betyder at jeg kan få lavet en del ting, men hverdagene rammer jo igen bagefter 🙂 Det er det der med at udskyde til i morgen, hvad man kunne gøre i dag.. Det er jeg ikke fan af.
   Haha, ham farfar sagde noget klogt 🙂 Det er jo så rigtigt. Jeg tror, vi havde “alt” på plads på en uge. Og så begyndte alle småtingene at komme. Jeg er dog ikke typen, der flytter rundt og skifter stil, når først tingene er på plads. Men jeg vil gerne have nogle nye møbler med tiden..
   Tak for din kommentar <3 God påske 🙂

 4. Anne fra WhatWhenWhere.dk
  22. marts 2016 / 20:27

  Træk stikket lidt mere i en periode. Vælg dig selv til og giv slip på “jeg burde”. Jeg gør det selv i perioder og selvom jeg også kan mærke, at jeg så kan føle, at jeg lader stå lidt til på bloggen – så gør jeg det alligevel. Bloggen er for mig alene et “frirum” – og bliver det en pligt, vil alle kunne mærke det alligvel. Og det vil jo være noget skidt.

  Så slip dig selv og dine tanker fri fra “bør og burde” og gør det, du føler for. Så kommer det hele af sig selv igen.

  KÆMPE kram,
  Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   22. marts 2016 / 21:14

   Du er altså så sød, Anne. Tak for din kommentar! 🙂 <3
   Ja, du har helt sikkert ret. Jeg skal give lidt mere slip. Jeg er bare så dårlig til at slappe af. Det er lige som om, jeg kun kan slappe af, når jeg ligger på en strand i udlandet eller ser en film i biffen. Helt skørt. Min blog er også helt klart mit frirum og ikke en pligt. Helt sikkert. Og det er heller ikke kun min blog, jeg ikke kan slappe af omkring. Det er alting. Ubesvarede mails og opkald etc. Og huset som jeg stadig er ved at indrette efter nu fire måneder.
   Bortset fra det, er det lige som om det hjalp lidt at få lettet hjertet og skrevet det ned. Det var rart..
   Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!