Halloween Q&A med mig

Jeg fik lyst til at lave en lille Halloween Q&A, som du kan læse, hvis du vil lære mig bedre at kende. Spørgsmålene jeg har besvaret, har jeg fundet henne hos Bloggers By Heart [reklamelink/Ambassadørskab]. Hvis du også vil være med, besvarer du dem blot på din egen blog. Skriv gerne til mig her i kommentarfeltet, hvis du er med på Halloween Q&A. Jeg vil elske at læse dine svar! Du kan læse en anden Q&A her hos WOW1MOM.

Halloween Q&A

1. Hvad er det første, du tænker på, når du tænker Halloween?

Det må uden tvivl være græskar. Jeg synes ikke, du kan gå igennem Halloween-tiden uden at se eller tænke på græskar.

2. Har du en Halloween tradition?

Jeg har ikke rigtigt nogen Halloween traditioner endnu, da jeg først lige er begyndt at interessere mig for Halloween sidste år. Det kom med, at min søn blev stor nok til at interessere sig for det. Denne Halloween besøgte vi for første gang en græskarmark, og det var så hyggeligt, at vi uden tvivl gør det igen næste år. Jeg kan anbefale Spoelsbjerg Gaard ved Ølstykke på Sjælland.

3. Hvad er din yndlings Halloween film?

Jeg aner ikke, hvad der findes af Halloween film, for jeg er i virkeligheden slet ikke til gys og horror og den slags. Tæller Pretty Little Liars, selvom det er en serie? Den er da lidt creepy. Ellers kan jeg anbefale House on Haunted Hill. Den så jeg meget, da jeg var yngre.

4. Hvor gammel var du, da du så din første uhyggelige film?

Jeg har ikke været så gammel. 8-10 år måske. Jeg blev passet hjemme hos min søster, og det var en film med nogle aliens. Min storebror forskrækkede mig under film, og det gjorde ikke filmen mindre uhyggelig.

5. Hvad er dit favorit monster eller Halloween inspireret figur?

Jeg synes, Adams Family eller Frankenstein er nogle ret fede karakterer.

6. Hvis du skal til Halloweenfest med udklædning, går du så A: All inn eller B: Så nemt som muligt?

Det skal bare være så nemt som muligt.

7. Hvad er det sidste, du har været klædt ud som i forbindelse med Halloween?

Jeg har aldrig været klædt ud til Halloween. Men jeg kunne helt sikkert godt finde på det, hvis jeg havde en Halloween fest at tage til. Måske jeg selv skal invitere til en?

8. Har du nogensinde skåret et græskar?

Ja, det har jeg. Jeg har skåret 2 med min søn denne halloween. Det er dem på billet i starten af indlægget. Min svigerinde har fødselsdag lige omkring Halloween, og vi har ofte skåret græskar, når hun holdt fødselsdag. Virkelig hyggeligt.

9. Hvis du skulle stå for årets Halloween-fest, ville du så gå efter A: Mega uhyggeligt haunted house eller B: Spooky fun house?

Efter mine svar til ovenstående spørgsmål, er der vist ingen tvivl om, at det skal være B. Spooky fun house. Ikke noget ulækkert, haha.

10. Er du overtroisk?

Ja, jeg er mega overtroisk!

11. Tror du på ånder og spøgelser?

Ja, det gør jeg. Jeg tror på reinkarnation.

12. Hvis du blev udfordret til at overnatte i et hjemsøgt hus, ville du så gøre det?

Det bliver et nej tak herfra. Heller ikke hvis jeg får 1. mio. kr. for det

13. Hvad er det mest creepy, du nogensinde har været udsat for?

Min far gik desværre bort få måneder, inden min søn kom til verden. Vi har selvfølgelig snakket lidt om morfar og kigget på billeder men ikke noget vildt. Da min søn har været ca. 3 år fortæller han, at morfar har været her, og de har snakket sammen. Der fik jeg kuldegysninger. Børn er så vilde.

Derudover har jeg fobi for snegle, dem uden hus altså. Og jeg har haft mareridt og været vågnet om natten med munden fuld af snegle. Klamt!

14. Ville du nogensinde gå på en kirkegård om natten?

Nej, nej, nej!

15. Hvis du var alene hjemme og hørte fodskridt, hvad ville du så gøre?

Håber aldrig jeg nogensinde skal være alene hjemme igen, for jeg ville gå i P-A-N-I-K!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!