Hårtab og en tur til frisøren

Som jeg skrev lidt om i gårsdagens blogindlæg, har jeg desværre tabt en masse hår. Det skyldes graviditen og fødslen og er helt normalt. Kroppen bliver udsat for et ekstremt hårdt pres, og det giver bagslag på bl.a. hud, hår og negle. Mit hår var ellers blevet så langt, stærkt og flot, mens jeg var gravid. Nuvel. Jeg må gøre noget ved det, for der ligger hår over det hele hjemme hos mig. Det er lidt kedeligt og heller ikke super lækkert at se på.

Cecilie Lange har også døjet med hårtab, og i den forbindelse har hun undersøgt, hvad man kan gøre ved det. Jeg har læst og deler lige hendes blogindlæg HER. Måske har du samme “problem”. Jeg duer ikke rigtigt til at krydsteste alt muligt af, så jeg gør kort proces. En tur til frisøren. Jeg har en tid allerede i eftermiddag, og min plan er at gå efter lidt mere end bare spidserne. Måske en lang page. Uh. Jeg er så meget i tvivl. Jeg tør godt, for det vokser ud igen. Det er bare hår. Men jeg har også virkelig bølget hår, og det må gerne være både nemt og pænt at sætte. Jeg fandt lige dette billede i arkivet, og det fungerede da egentlig meget godt med kortere hår. Hvis jeg selv skal sige det. Tænke tænke.

4 Comments

 1. Liselotte / everyday couture
  3. maj 2018 / 16:00

  Uha, jeg har også tabt en masse hår og føler mig stadig rigtig tyndhåret her to år efter 🙁

  Du ser nu skøn ud søde <3

  • Lullumut
   Forfatter
   3. maj 2018 / 16:36

   Øv, søde. Det er vores lod – heldigvis er der kommet et par lækre børn ud af det <3
   Taaak, du er sød 🙂 Jeg fik klippet et ordentligt stykke af. Det fælder stadig meget men på en mere overskuelig måde. Og så er det lidt nemmere at ordre hår på kort tid 🙂 Jeg er glad og tilfreds. Frisøren var lidt overrasket over, at jeg ville have så meget klippet af.

 2. Tina
  2. maj 2018 / 09:57

  Åhh ja, jeg husker godt da jeg selv havde født og tabte håret.
  Husk også at tage til tandlægen, da en fødsel, graviditet kan gå ud over bisserne.
  Kender du læge Carsten Vagn-Hansen, han har godt råd til alt muligt naturligt på hans hjemmeside: radiodoktoren.dk
  Hilsner og god tur til frisøren:-)

  • Lullumut
   Forfatter
   2. maj 2018 / 14:02

   Det er altså lidt ærgerligt ik’ 🙂
   Tak. Jeg var til tandlægen i februar 🙂 Det så desværre heller ikke alt for godt ud. Tænk at kroppen kan blive så skrøbelig.
   Og tak for tip – jeg må kigge på hans hjemmeside 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!