Håndlavede bananchips af rigtige bananer

Håndlavede bananchips af rigtige bananer

Håndlavede bananchips af rigtige bananer

Håndlavede bananchips af rigtige bananer

Håndlavede bananchips af rigtige bananer

Håndlavede bananchips af rigtige bananer

Da jeg var i Thailand i januar sidste år, fik jeg øjnene op for bananchips. Dem man normalt kan købe i de danske supermarkeder, er jeg ikke særlig begejstret for. De er alt for søde og minder ikke rigtigt om bananer. Men bananchips i Thailand – de er altså gode. Lækre og sprøde og smager af banan. Sådan skal det helst være. Jeg har tænkt på dem, siden jeg var afsted og har ville prøve at lave en omgang selv en dag.

Læs ogsåDet skal du spise i Thailand

Håndlavede bananchips af rigtige bananer

For nyligt stiftede jeg bekendtskab med bananchips fra Banana Joe. Det er håndlavede bananchips af rigtige bananer. Hver pose indeholder to hele bananer. Og disse bananchips smager altså af rigtig banan og tilmed godt. Jeg synes, de kommer ret tæt på de thailandske af slagsen. De er endda produceret i Thailand. Der findes fem forskellige smagsvarianter:

  • Havsalt
  • Hickory BBQ
  • Gruyère ost
  • Sriracha chili
  • Thai sweet chili

Selv har jeg smagt fire ud af de fem varianter. De er så gode og forskellige i smagen, at jeg ikke kan udvælge en favorit. Hver pose med Banana Joe chips indeholder 50 gram. Omkring 60% er bananer, hvoraf resten er risklidolie og krydderi. Poserne kan købes i føtex og Bilka, samt i nogle MENY butikker.


Poserne med  Banana Joe chips er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!