Grøntsager i glas og andre lækkerier

Én af de kvinder jeg ser meget op til er min svigerinde. Hun er altid super tjekket, og især når jeg skal spise hjemme hos hende, er det altid spændende at se, hvad hende og manden har fundet på denne gang.

I sommerferien var min kæreste og jeg hjemme hos dem og spise, og denne gang havde min svigerinde bl.a. tryllet ovenstående frem. Jeg har tidligere skrevet om salat i glas, og her tipper jeg om en anden type grønt i glas. Vi fik nemlig disse meget lækre ovnbagte grøntsager, som var anrettet meget dekorativt i små portionsglas. Og de smagte godt! Personligt kan jeg rigtig godt lide varme peberfrugter og løg, mens jeg ikke er så vild med champignoner i det hele taget. Heldigvis kan man jo bruge lige de grøntsager, man selv kan lide. Til de ovnbagte grøntsager fik vi en salat af couscous eller bulgur. Jeg kender faktisk ikke forskellen. Selv om ingen af delene lige er mig, smagte det yderst delikat med med fetaost og cherrytomater i. Derudover fik vi bl.a. kartoffelsalat og store, grillede bøffer. Mums!

Jeg håber, I kan bruge ovenstående billeder til lidt inspiration til madlavningen. Det kan jeg i hvert fald. Hvordan plejer I at servere jeres grøntsager?

Share:

12 Comments

 1. 19. august 2015 / 17:32

  Jeg elsker kreativitet på madfronten!
  Sunde sager, med masser af farver, fortjener en fin anretning 🙂

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2015 / 10:29

   Ja, det kan vi alle lære lidt mere af 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2015 / 10:29

   Det smagte mindst lige så godt, som det ser ud 🙂

 2. 19. august 2015 / 09:04

  mums det ser lækkert ud! Super fin måde at servere maden på.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2015 / 10:23

   Det præsenterer sig bare super godt 🙂

 3. 19. august 2015 / 08:47

  mums det ser godt ud. Elsker grillede grøntsager!!

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2015 / 10:23

   Ja, os mig! 🙂

 4. StyleStories
  18. august 2015 / 20:33

  Hvor fint med de små glas! Ser meget dekorativt ud 🙂
  Forskellen på couscous og bulgur er størrelsen, henholdsvis fint og groft 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. august 2015 / 22:06

   Ja, det er bare så fint og appetitligt 🙂
   Aha, tak 🙂 Google billeder hjalp mig ikke. Det er måske derfor, det ser så ens ud. Så er det måske bulgur vi fik (ser lidt mere groft ud).

 5. Ida
  18. august 2015 / 19:58

  HVor ser det lækkert ud!
  Og ja det er så pænt at dekorerer det i glas 🙂 Det bliver dog altid bare i fas hos mig, men har faktisk lige købt nogle glas da jeg var i sommerhus, til at anrette i 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. august 2015 / 22:04

   Jeg er helt enig 🙂
   De ender også altid i et fad hos mig 😉 Indtil nu, haha. Bliver spændende at se hvilke glas du har købt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!