Gratis forgyldning af dit Carré smykke

Jeg er ret så betaget af det danske smykke mærke Carré. Det er nok tæt på at være min favorit inden for smykker. Især er jeg ret glad for deres meget feminine smykker, som jeg aldrig tror, jeg bliver træt af. På billedet her er mine to par øreringe og to ringe. Ja, det er virkelig en fejl, at jeg ikke har fået erhvervet mig mere fra det lækre mærke. Begge par øreringe fik jeg af mine forældre, da jeg blev student i 2006. Jeg var selv med i butikken og vælge dem et par dage inden. De to matchende ringe fik jeg så af mine forældre, da jeg blev færdig med min markedsføringsøkonom uddannelse i 2008. Rigtig smukke smykker med dejlige minder fra de to mennesker, der satte mig i verden for 28 år siden.

Udover at vise jer mine smykker vil jeg altså også lige komme med et super tip. I denne uge t.o.m. på lørdag kan I nemlig tage et af jeres Carré smykker med ind i en af deres butikker og få det forgyldt helt gratis. Sidst jeg var afsted med mine smykker, kostede det omkring 175kr. for et par øreringe, så det kan virkelig godt betale sig. Jeg skal selv lige forbi med et af mine smykker i løbet af ugen. Og så kan jeg jo passende lade mig friste af lidt nyheder. Skal I også afsted? Og er I til Carré universet?

Share:

12 Comments

 1. Sofie Eilersen
  23. maj 2014 / 08:37

  Jeg ELSKER Carrés smykkeunivers! Har jeg vist også nævnt nok gange på bloggen, til at man ikke er i tvivl, ha ha 😀 Elsker de fine, feminine smykker, de har i deres kollektioner 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2014 / 23:20

   Haha, nej det er jeg ikke i tvivl om 🙂 Så har du sikkert også været forbi dem med et smykke 🙂
   Ja, det er det mest feminine univers 🙂

 2. High on Fashion
  22. maj 2014 / 23:43

  Jeg kender desværre ikke Carre smykke univers, men umiddelbart ser deres smykker rigtig fine ud 🙂 Jeg har allerede fundet et par favoritter og det er da ret smart at man kan få gratis forgyldning af ens smykke, hvis man har brug for det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2014 / 23:20

   Ej, du må se at tjekke deres smykker ud 🙂 Er sikker på der også er nogle for dig 🙂 Ja, det er simpelthen så genial service 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2014 / 23:19

   Det var så lidt 🙂 Jeg håber, du snart får en fin ring hjem igen 🙂

 3. Trine Lykke
  21. maj 2014 / 18:30

  Det er virkelig smart, og god service. Hvad regner du med at få forgyldt?

  • Lullumut
   Forfatter
   21. maj 2014 / 19:19

   Det er super service 🙂 Nu har jeg kun forgyldte smykker fra dem, så det bliver et af dem på billedet. Nok en af ringene. De har det med at trænge mest, da de bliver brugt på en anden måde en øreringene.

   • Trine Lykke
    22. maj 2014 / 07:02

    Regnede også med at du ville vælge nogle af dem på billede, var bare nysgerrig. 🙂

    • Lullumut
     Forfatter
     26. maj 2014 / 23:17

     Aha, ok 🙂 Blev bare i tvivl, om jeg ikke havde skrevet det korrekt med, at det kun var deres smykker 🙂 Det endte faktisk med det ene par øreringe. De syntes slet ikke, de trængte. Jeg fik meget ros for at passe godt på dem 🙂

 4. Ida
  21. maj 2014 / 10:00

  Jeg har desværre ingen af deres smykker, men synes at de har nogle af de smukkeste øreringe.
  Jeg skal dog ikke afsted.
  Og dine smykker derfra er bare så fine og lige dig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. maj 2014 / 19:18

   De har også ret mange forskellige stilarter efterhånden, så der er også er lidt mere rå smykker 🙂
   Nej, det er jo også kun deres smykker, det gælder 🙂
   Tak 🙂 Jeg elsker dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!