Grå nuancer + rabatkoder

I dag har filmen Fifty Shades of Grey premiere, og jeg er i fuld gang med at få læst bogen færdig, da jeg skal se den med en veninde i weekenden. Nøj hvor jeg bare glæder mig. Og jeg er er sikker på, at mange af jer også glæder jer til at se filmen. Måske allerede i dag?

I anledningen af premieren, har jeg bikset et indlæg sammen med pæne grå sager. Jeg nuppede selv gerne hver og en af dem, hvis pengene var der. Især begge de grå par jeans er fede. Det er vist meget længe siden, jeg har ejet et par grå jeans. Det er da en fejl. Jeg elsker grå og har faktisk ret ofte noget på i den farve. Har I udset jer noget gråt, der skal med hjem?

RABATKODE 1: Alle tingene på collagen er fra Zalando.dk. Hvis I bruger koden 2HEARTDAY, får I til og med søndag 5% rabat samt en æske chokolade med, så længe lager haves. Der skal ikke købes for noget minimums beløb, og koden gælder også på udsalgsvarer. Koden gælder kun en gang pr. kunde og kan ikke bruges sammen med andre koder.

RABATKODE 2: Jeg har også en anden rabatkode, som I kan vælge at bruge. VALZALFEB giver 15% rabat ved køb for min. 1.000kr. Denne kode gælder også til og med søndag. Koden kan kun benyttes en gang og kan ikke kombineres. Den kan ikke bruges på nedsatte varer, og enkelte mærker kan være frataget. Koden kan ikke genbruges ved returnering.

Minimum jakke // Michael Kors taske // Anna Field hue // Soya Concept cardigan // Culture bukser // DKNY taske // Zalando Essentials t-shirt // Anna Field jeans // Repeat tørklæde

Indlægget indeholder affiliate links

Share:

2 Comments

 1. Anne Schmidt
  17. februar 2015 / 22:03

  Den grå frakke der øverst til venstre er godt nok fin :-)))

  Knus Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   17. februar 2015 / 22:47

   Mmm ja, kraven og stoffet er mega lækkert, foruden farven 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!