Godt nytår og mit bud på nytårslakken

Inden du får alt for travlt med at gøre dig klar til i aften, vil jeg skynde mig at ønske dig et rigtig godt nytår til dig og dine. Må du få en dejlig aften med rare mennesker, god mad og pænt fyrværkeri. Pas nu på alle lemmerne.  Hvad er dine planer? Selv skal jeg være hjemme sammen med min kæreste. Jeg vil gerne være i huset første år, vi bor her. Det er lidt en tradition for mig, når jeg er flyttet hen et nyt sted. Vi har bestilt gourmetsushi og skal have hjemmelavet chokolademousse af både hvid og mørk chokolade. Jeg har desværre fået ondt i den ene side af mit hovede, så jeg døjer med lidt smerter. Umiddelbart er det min kæbe eller en dum visdomstand. Tror det skal dulmes med lidt alkohol i aften, haha.

Ligesom jeg kom med mit bud på neglelakken til juleaften, vil jeg også her komme med et bud på neglelakken til nytårsaften. I virkeligheden er der jo slet ingen regler for neglelak, men jeg mener nu alligevel, det er muligt at skeje lidt mere ud nytårsaften. Mine favoritter er de lidt mørkere farver såsom dyb lilla, midtnatsblå, pink, lys lilla og glimmer en masse. Har du fundet din neglelak til i aften? Lakkerne fra venstre mod højre er:

 • Estée Lauder – Bête Noire
 • Essie – Lots of Lux
 • YSL – Fuchsia Neo-Classic
 • Deborah Lippmann – Do the Mermaid
 • Essie – Jazzy Jubilant

2015 har for mig været et begivenhedsrigt år, på godt og ondt. Faktisk har det været en stor modsætning til 2014, som var et meget plain år.  Jeg vil vende tilbage til bloggen i 2016, hvor jeg allerede har en masse indlæg klar til dig. Bl.a. vil jeg skrive om året der gik, vise mit outfit fra juleaften, vise mine favoritoutfit fra 2015, vise mine fem bedste køb i 2015 m.m.

Nu vil jeg smutte i bad og ordne hår, neglelak mv. Ellers er min eneste opgave i dag at hente sushi. Min kæreste har tilbudt at stå for desserten. Yay.

GODT NYTÅR!

Share:

2 Comments

 1. 1. januar 2016 / 17:42

  Smukke lakker – kunne være man skulle have fingrene i den lækre røde!

  • Lullumut
   Forfatter
   2. januar 2016 / 17:01

   Tak 🙂 Den er faktisk ikke rød, men pink – stadig super smuk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!