God weekend – Jeg stikker af

For mit vedkommende startede weekenden allerede i går efterdags, da jeg stadig har nogle fridage, jeg skal have brændt af inden 1. maj. Og jeg skal først på job igen på tirsdag. Utroligt dejligt med alle de fridage. Dog føler jeg knap, at jeg har været på arbejde i april måned, og det er altså også en smule stressende, da jeg ikke har nogen stand-in til mine opgaver.

I disse dage er der de såkaldte pressedage, hvor magasiner, bloggere mv. har mulighed for at se nærmere på de ting, der kommer i butikkerne til efteråret. I går var jeg forbi ikke mindre end tre PR bureauer, og i dag har jeg også aftaler med tre bureauer. Det er super hyggeligt, og nogle af stederne har jeg ikke haft mulighed for at besøge før nu.

I eftermiddag stikker jeg af og tager i lejet sommerhus for et par dage. Det skal blive godt at komme lidt væk. I kan følge mig på Instagram @lullumut, hvis I har lyst. Rigtig god weekend når I når dertil. Billederne er mine blandede hits fra bl.a. Tisvildeleje og Fejø. Jeg håber, der er lige så pænt, hvor jeg skal hen i weekenden. Har I spændende planer for jeres weekend?

Share:

14 Comments

 1. 25. april 2015 / 01:37

  Lyder også som et par gode dage 🙂 Ville også gerne have deltaget i pressedagene denne gang, men det må blive næste gang 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2015 / 21:42

   Det var det bestemt 🙂 Det må du gøre, og så kan vi måske tage en kaffe sammen undervejs 🙂

 2. Ida
  24. april 2015 / 17:11

  Det lyder bare så dejligt med sommerhus. Håber at I får nogle dejlige dage 🙂
  Min weekend står også på afslapning 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2015 / 21:42

   Tusind tak, det havde vi bestemt 🙂
   Det lyder også som en dejlig weekend 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2015 / 21:41

   Taaak 🙂

 3. Charlotte / Rebel Against Yourself
  24. april 2015 / 12:07

  God tur i sommerhus 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2015 / 21:41

   Tusind tak 🙂

 4. Liselotte / Everyday Couture
  24. april 2015 / 11:01

  Så lækre billeder – glæder mig til sommer 😀

  Lyder som en dejlig weekend søde og skønt med pressedage – en skam vi ikke har sådan noget i Aalborg 🙂

  Jeg skal bare slappe af i aften og til indflytterfest ved min veninde i morgen <3

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2015 / 21:40

   Jaa, vi glæder os så meget, til sommeren for alvor kommer til DK 🙂
   Tak, og ja det var genialt 🙂 I må komme herover næste gang der er pressedage 🙂
   Det lyder også så hyggeligt, håber det gik godt 🙂

 5. 24. april 2015 / 10:37

  Så hyggelige billeder. Rigtig dejlig weekend til dig! (:

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2015 / 21:39

   Tak! 🙂 Og tak i lige måde.

 6. 24. april 2015 / 08:53

  NYD DET! Det er så fortjent, Louise! 😉
  Jeg skal arbejde det meste af min, men jeg har også planlagt lidt afslapning 🙂

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2015 / 21:39

   Tusind tak, sødeste Linda 🙂 Det gjorde jeg i dén grad.
   Åh, dejligt du kan finde tid til afslapning i en arbejdsweekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!