Glattejern fra Diva Professional Styling

Jeg har ønsket mig et nyt glattejern i efterhånden flere år nu, da mit glattejern er omkring 7 år gammelt og virkelig slidt. Heldigvis har jeg været så heldig at modtage et lækkert Diva Professional Styling glattejern fra Billigvoks.dk. Perfekt.

Som I kan se på billederne, er det et utroligt pænt og stilrent design, glattejernet er udført i. Heldigvis virker det mindst lige så godt, som det ser ud. Det har keramiske plader, som er argan olie behandlede. Forskellen på keramiske og titanium plader er, at keramiske plader er billigere, men disse varmer godt og hurtigt op og glatter pænt og nemt. Ja, faktisk trykkede jeg på tænd knappen, og der gik ikke mere end få sekunder, før det var brand varmt. Der gik i hvert fald ikke i nærheden af de påståede 20 sekunder. Argan olien bemærkede jeg ikke umiddelbart, da jeg brugte mine egne varmebeskyttende produkter.

En ting jeg ikke er vant til med mine glattejern er, at dette slukker efter 10 minutter, hvor det ikke har været i brug. Perfekt når jeg har travlt på vej ud ad døren. Glattejernet er af et engelsk mærke, og derfor har det også et engelsk stik. Men det tog mig kun 2 min. at skrue det af, og inden i var der så et dansk stik. Easy peasy. Der fulgte også en fin stoftaske/pose med, så det er muligt at tage det varme glattejern med på farten. Ledningen er dejlig lang og kan dreje rundt så man ikke bliver viklet rundt i den.

Mit glattejern hedder Feel The Heat Styler, og kan købes HER til 925kr. Ja, det er mange penge, men jeg ved af erfaring, at de dyrere glattejern oftest er bedre. Jeg har prøvet flere forskellige efterhånden. Det er heller ikke for sjov, at der bliver solgt mange GHD glattejern på trods af priserne. Hvis I har nogen spørgsmål til det, så fyr endelig løs.

Husk rabatkoden “Lullumut“, som giver 10% på alt hos Billigvoks.dk måneden ud.

Produktet er modtaget som gave. Holdningerne er mine egne og subjektive.

Share:

10 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   16. februar 2014 / 22:52

   Dejligt at høre 🙂 Det er så skønt 🙂

 1. Karina
  12. februar 2014 / 19:08

  Det ser jo bare rigtig pænt ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   12. februar 2014 / 21:56

   Enig. Men det er heldigvis også godt 🙂

 2. Ida
  12. februar 2014 / 17:21

  Fedt at du endelig har fået et nyt – tillykke med det 🙂
  Det er super smart at det slukker efter 10 min 🙂 – det kunne jeg også godt bruge 🙂
  Og fedt med en lang ledning 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   12. februar 2014 / 21:56

   Det er så skønt, tak 🙂
   Ja, det er en dejlig effekt 🙂 Og så er det nemlig rigtig skønt ikke at stå med sådan en kort ledning 🙂

 3. Anne-Marie
  12. februar 2014 / 13:37

  Wow, fedt at du har taget et billede hvor man kan se forskellen så tydeligt. Hvor er det også pænt til dig med det glatte hår 😉

  Vil lige overveje det glattejern. Det er da lidt billigere end det GHD jeg ellers har luret på 🙂

  kh A-M

  • Lullumut
   Forfatter
   12. februar 2014 / 21:53

   Haha, ja det skulle bare med 🙂 Tak, jeg kan også godt selv li’ det glat 🙂
   Ja, der er en rigtig stor forskel på det og GHD 🙂

 4. 12. februar 2014 / 11:24

  Det der billede med naturlig side og glat side er ret sejt 🙂 Jeg har virkelig brug for et nyt glattejern, mit nærmer sig de 10 år – og jeg har på fornemmelsen at der er sket vilde ting på den front siden 😉 Men de er bare så dyre, jeg ønsker mig brændende et fra GHD.
  /Camilla

  Jeg har en give-away kørende på bloggen – kig forbi

  • Lullumut
   Forfatter
   12. februar 2014 / 21:52

   Dejligt du kan lide det 🙂 Jeg synes næsten, der skulle sådan et før-efter billede med 🙂 Puh, så er det jo ældre end mit var 🙂 Det her er i hvert fald billigere end GHD, og det er rigtig godt 🙂
   Tak, det gør jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!