Glædelig jul og mit juleoutfit

Glædelig jul og mit juleoutfit

Glædelig jul og mit juleoutfit

Rigtig glædelig jul til dig og dine kære! Jeg nåede aldrig rigtig ind på bloggen for at ønske dig det juleaften, så det må blive nu. Og bedre sent end aldrig. Havde du en god juleaften og et par gode juledage her efterfølgende?

Selv fejrede jeg jul hjemme hos mine forældre lillejuleaften. Det var en dejlig aften med både flæskesteg og and, og hvor kun børnene fik gaver. Juleaften blev holdt hjemme hos min svigerinde. Igen en dejlig aften, hvor der var flæskesteg og and men også brune kartofler. Min kæreste og jeg fik en masse dejlige gaver, kun til hjemmet. Jeg laver et separat julegaveindlæg. I går sov jeg længe og slappede af. Det blev også lige til en tur til Frederikssund for at få lidt frisk luft og fange et par Pokémons. I aften står den på endnu en gang julekomsammen. Denne gang med min svigerfar, og vi skal ikke have julemad. Rart på sin vis.

Mit outfit fra juleaften

Jeg har kun outfitbilleder fra juleaften, da jeg havde god tid til at gøre mig klar der. Lillejuleaften kom jeg nemlig direkte efter arbejde og var ret flad oven på en travl uge. Tilbage til juleaften. Jeg var trukket i en ny, flot kjole med guld fra VRS Fashion. Det mærke er jeg jo så glad for. Den er uden ærmer og med et lille kighul på ryggen, hvor den knappes. Derudover går den ind i taljen. Jeg valgte at tage en lille sort jakke over, da det ville være lidt for koldt med bare arme. Forestiller mig at kjolen også vil fungere rigtig godt med grove støvler og en strik over. F.eks. en hvid strik. Kjolen står til 149kr. og kan muligvis stadig findes i både føtex og Bilka.

Skoene med ankelrem er fra Deichmann og helt nye i min samling. De er i lak og med en hæl på kun 3,2 cm. En helt perfekt hverdagshøjde. De findes både i sort i lak og i en metallisk farve i ikke-lak. De metalliske er lige nu til halv pris, 124kr. Jeg har også den højde model, som nok kommer på nytårsaften.

Jeg håber, du får en rigtig god uge. Uanset om du har fri eller ej. Selv er jeg tilbage på job igen i morgen tidlig. Det er jeg egentlig ok med, da jeg har en masse ting, der skal nås inden det nye år.


VRS Fashion kjole // Drys jakke // H&M strømpebukser // Deichmann sko


Kjolen og skoene er modtaget som gave. Jeg har selv valgt at skrive om dem. Holdningerne er som altid mine egne.

6 Comments

 1. Stine / Lille My
  29. december 2016 / 21:07

  Så fint julelook! <3

  • Lullumut
   Forfatter
   31. december 2016 / 14:06

   Tak, søde Stine 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  26. december 2016 / 19:55

  Super fin kjole :-). Glædelig jul til dig og din familie.

  • Lullumut
   Forfatter
   28. december 2016 / 17:14

   Den er så fin, og tak 🙂 Tusind tak og i lige måde 🙂

 3. 26. december 2016 / 18:54

  Rigtig fin kjole 🙂 jeg har ikke så meget fra VRS endnu, men jeg har købt flere ting til børnene.

  • Lullumut
   Forfatter
   28. december 2016 / 17:14

   Tak! 🙂 Den er helt vildt fin.
   Du må få kigget nærmere på voksentøjet næste gang så 🙂 Synes også det er noget pænt børnetøj, og det vil jeg da også shoppe, når jeg engang skal have børn 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!