Gjort er bedre end perfekt

Gjort er bedre end perfektHer kommer et lidt lommefilosofisk indlæg. Det hele kom sig af en video, jeg så på YouTube. Det er videoen “Done is better than perfekt” hos Aileen fra bloggen Lavendaire. Se videoen, den er så fin. Hun laver i øvrigt nogle glimrende videoer.

Gjort er bedre end perfekt

I korte træk fortæller Aileen om, hvordan hun udgav sin første CD. Hendes anden CD udkom aldrig, fordi hun ville lave den helt perfekt og ikke satte en deadline. Og her kommer budskabet. Gør det, du har sat dig for. Også selvom det ikke er perfekt. Og selvom du ikke er helt klar. Begynd et sted. Kom i gang. Skriv. Producer. Udgiv. Sæt en kort deadline.

Jeg er selv meget perfektionistisk anlagt. Og det er der som sådan ikke noget galt med. Men det hæmmer mig og bremser mig i alverdens ting. Jeg vil ønske, jeg kan blive bedre til bare at gøre tingene. I stedet for at vente på det rette øjeblik. På den perfekte tekst. På det perfekte lys til det perfekte billede.

Måske har du lagt mærke til, at Japan turen fra i sommer ikke har fået meget taletid på min blog. Eller at jeg har været forlovet i et år, uden at jeg har planlagt noget. Og det er nok fordi, jeg har gået og ventet på det perfekte øjeblik. Det bliver aldrig perfekt. Så nu vil jeg igang med mine projekter. Uanset om det er til blogindlæg eller i privaten. Jeg kan altid forbedre det hen ad vejen.

Jeg håber, det er et råd, du også kan tage med dig i dine projekter og i din hverdag. God weekend <3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!