Give-away! Vind valgfri Essie neglelak

Som I kan se på det første billede, er min samling af Essie neglelak ret så stor. Og det er endda på trods af, at jeg ofte sorterer i dem og giver nogle af dem videre til mine niecer og veninder. Forleden gav Billigvoks.dk mig muligheden for at vælge to nye neglelakke fra Essie til min samling. Dem har jeg besluttet mig for at udlodde her på bloggen. Og i stedet for at udlodde to stk. til en vinder, har jeg besluttet mig for at udlodde et stk. til to vindere, så der er lidt større vinderchancer. Jeg vil helst gerne kunne glæde jer alle, men nu kan jeg glæde to i stedet.

Billigvoks.dk har netop fået lidt nye kollektioner af Essie hjem, så I kan bl.a. vælge fra Cashmere Matte Collection, Bridal Collection 2015, Neon Collection 2015 samt Summer Collection 2015. I kan dog også vælge farver fra de tidligere kollektioner. I kan ikke få tilsendt sæt eller den store Good To Go Top Coat.

For at deltage i min give-away skal I:

 1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin’ HER. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst.
 2. Skrive en kommentar her nedenfor, hvor I linker til den farve hos Billigvoks.dk, I gerne vil vinde. Find alle farverne HER.

Min give-away slutter fredag den 21. august, hvorefter jeg vil trække to heldige vindere. Rigtig mange gange held og lykke til jer alle.

VINDERNE: Stort tillykke til Maria Ørum med kommentar nr.48 og Maria med kommentar nr.12. Jeg sender jer en mail asap.

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov til at udlodde præmien

Share:

58 Comments

 1. Jeanette Henriksen
  19. august 2015 / 23:36

  Super cool og lakker kan man aldrig få for mange af.
  Jeg har faktisk aldrig fået prøvet Essie’s lakker, så det må da være på tide. 😀
  Jeg har liket din Bloglovin og jeg har forelsket mig i – Sittin’ Pretty
  http://www.billigvoks.dk/essie/essie_neglelak_sittin_pretty_13.5_ml.-9059.html

  Jeg har også en giveaway på min blog som stopper d 21, hvis det er..
  og samtidig så er d 21 min fødselsdag, så ville være en fed fødselsdagsgave. 😀

  Knus <3
  Jeanette Henriksen

 2. Michelle Jensen
  17. august 2015 / 19:37

  Er vild med denne her farve: “First timer” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!