Give-away! Vind Optical Blur fra Garnier

Juhuuu, ladies se her! Bare fordi jeg lige har haft fødselsdag, skal I da ikke snydes. Jeg har nemlig fået lov til endnu engang at udlodde den lækre Optical Blur fra Garnier. Og denne gang udlodder jeg hele 4 stk. Yay!

For at deltage i min give-away skal I:

 1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin’ HER (like meget gerne indlægget via det lille hjerte) og/eller på Facebook HER.
 2. Skrive en kommentar her nedenfor. Kom f.eks. med jeres bedste skønhedstip.

Min give-away slutter på mandag den 20. januar kl.18:00, hvorefter jeg vil trække hele 4 heldige vindere. Stort held og lykke til jer alle.

VINDERNE: Stort tillykke til Camilla Gynther, Heidi Christensen, Nanna Lg samt Katrine Gunnersen. I modtager en e-mail fra mig hurtigst muligt.

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg får lov til at udlodde produkterne

Share:

59 Comments

 1. Maria Hoffbeck
  20. januar 2014 / 14:05

  Så er jeg følger og har liket begge steder.
  Hmm mit bedste skønhedstip, åh det er jo svært..
  Jeg blander min foundation med min dagcreme, så bliver den lettere at påføre og jeg undgår den grimme mørke ved håret.

  Jeg håber det er et brugbart tip 🙂

  maria-hoff@hotmail.com

 2. Tina Hoffbeck
  20. januar 2014 / 13:33

  God mandag:-)

  Vil meget gerne deltage.

  Skønhedstip: masser af søvn og hvile, masser af vand, altid rense huden, undgå for meget sol, altid bruge en god creme og undgå for meget parfume i cremerne, jævnligt brug af gode ansigtsmasker, skrub kur på kroppen.
  Spise sundt, masser af frugt og grønt, godt med c og e vitamin. Gulerødder er dækkende.

  Hilsner fra Tina Hoffbeck

 3. Anya
  20. januar 2014 / 13:08

  Altid rense sit ansigt inden sengetid og bruge en lækker natcreme

 4. Katrine Gunnersen
  20. januar 2014 / 12:28

  Jeg sørger altid for at gå en time tidligere i seng end jeg egentlig vil : ) Synes altid man ender med at sige, nu går jeg i seng, men der går altid en halv time inden man ligger der. Der skal jo børstes tænder, børnene skal tjekkes, huden vaskes, morgenmaden ordnes, morgendagens tøj findes frem. Så får jeg måske også lige en lidt længere skønhedssøvn – og med to små børn, så er det efterhånden tiltrængt

 5. Tina Irene Povlsen
  20. januar 2014 / 12:11

  Wauw – Hvor lækkert – Kan lige nå at være med.
  Har brugt weekenden til rekreation og familiehygge efter 2 ugers intensivt og krævende hovedforløb, som forud for den snarlige eksamen, blev afslutte på meget tilfredsstillende vis i fredags. Hvordan jeg kom i gennem ved jeg ikke helt, da jeg i 1½ af de 2 uger var ramt af en alvorlig og meget smertefuld øreinfektion som krævede indlæggelse af gazedræn, som blev skiftet x 3 undervejs. – Men det gjorde jeg så mere end flot, og er bare så glad. Men forstod jo godt at energien var på lavpunktet i weekenden, hvorfor den måtte bruges til at få niveauet op igen.

  • Tina Irene Povlsen
   20. januar 2014 / 12:16

   Hov – Fik slet ikke lagt mit bedste skønhedstips.
   Det er ikke specielt lækkert, men det virker. Kaffegrums som ansigtsscrub 1 – 2 gange om ugen er balsam for ansigt, sind og sjæl. Påfør herefter en god serum og en god natcreme. Din hud vil elske dig for det, og belønner dig ved at stråle sund og fugtmættet.

 6. Daniella Lind
  20. januar 2014 / 11:57

  Jeg fik en lille prøve med i et blad da jeg var på ferie i Spanien. Det er jo et vidundermiddel!

 7. 20. januar 2014 / 11:42

  Jeg har liket og følger dig på bloglovin ;)!

  Fed giveaway..

  Et af mine bedste skønhedtips er, at huske at lægge en makeup der gør ens ansigt godt, fremfor fx at bruge meget sort makeup når man har små øjne, så brug en hvid eyeliner til at åbne øjnene mere.
  Og så fungerer det super godt for mig at vaske mit ansigt i vand hver morgen og hver aften 🙂

 8. 19. januar 2014 / 23:10

  Det lyder så interessant! Jeg bruger en creme peeling fra Dermalogica to gange om ugen, en fugt maske samt en dybderensende maske once in a while. Ydermere, bruger jeg strips til at tage de små sorte propper i næsen :p Det er hårdt at være kvinde, men ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke nød mine små ritualer bare en lille smule 😉
  Kh Mette

 9. Nanna Lg
  19. januar 2014 / 13:49

  Lækkert 🙂
  Jeg går aldrig på kompromis med ansigtsrens og fugt!

 10. Marianne Syvsig
  19. januar 2014 / 13:48

  Skønhedstips: drik en masse vand, pluk ikke for meget af øjenbrynene og få sovet ordentligt. Det er mine basale punkter. Det er en vildt lækker give-away! 🙂

 11. linda R
  19. januar 2014 / 12:52

  Vil så gerne prøve den der.. Den lyder for vild!!
  Bedste tips, smil og vær glad, og brug evt lidt at dermalogicas produkter som supplement:)

 12. Anette Dahl Povlsen
  19. januar 2014 / 10:53

  Super giveaway , deltager meget gerne 🙂

 13. Camilla K. Olesen
  19. januar 2014 / 02:36

  Jeg er selvfølgelig fast læser, og produktet lyder fantastisk!
  Mit bedste skønhedstip må være masse af vand, at få tilstrækkeligt med søvn om natten, og at gøre de ting, som gør én glad (ikke at livet kun er en leg, men det hjælper ligesom lidt, hvis det føles sådan!) Jeg elsker, at gøre gode ting for mig selv og andre – og at bevare et positivt sind! <3 Skønhedsrutinerne er en del af dette – herunder at bruge solcreme – jeg vil nemlig ikke ende som en rynket rosin! 😉

 14. Kristina Vinkler Larsen
  18. januar 2014 / 19:25

  Jaaa:-)

  Skønhedstip: skønhed kommer indefra – så vær glad og god mod dig selv!

 15. 18. januar 2014 / 17:33

  Hår olie er mit bedste tip til et velplejet hår!
  Jeg er sååå frisk på at vinde

  Laila Jensen
  regnbuens@hotmail.com

  xxx’er alt hvad jeg har for at det lige er mig!

 16. marianne ravnsbæk
  18. januar 2014 / 17:29

  Jeg vil super gerne vinde! Mit bedste tip er, at drikke en masse vand.

 17. Laura
  18. januar 2014 / 14:55

  Hvem kunne ikke bruge det? Jeg kan ihvertfald godt! 🙂
  Forsat god weekend 🙂

  Venlig hilsen Laura

  • Laura
   18. januar 2014 / 14:56

   Mit bedste tip er, at spise sundt og drikke masser af vand, det hjælper! 🙂

 18. Maja K
  18. januar 2014 / 13:08

  Find den rigtige foundation til din hudfarve – det er alt arbejdet værd, når det pludselig bare virker perfekt.

 19. Mia Ekholm Andersen
  18. januar 2014 / 12:09

  Jeg fulgte dig via. bloglovin i forvejen og har også liket med det lille hjerte 🙂
  Mit bedste skønhedstip må være… En god læbepomade! Specielt her om vinteren. Det er super ucharmerende at rende rundt med sprækkede læber 🙁

 20. Heidi Christensen
  18. januar 2014 / 11:55

  Lææækker giveaway! Mit bedste skønhedstip er, at fremhæve det bedste ved en selv. Jeg ved eks. godt, at mine øjenvipper ikke er sindssygt lange, men til gengæld er jeg glad for mit hår, som jeg altid forkæler med god shampoo, olie og varmebeskyttelse 😉

 21. Mia C Andersen
  18. januar 2014 / 10:05

  Lækker giveaway..
  Mit bedste tip? En dråbe jojoba olie under dag, og nat creme om vinteren. Kun en. Og så vasker jeg mit ansigt hver aften i african Black soap fra akoma.
  Glæder mig til at læse alle andres tip..
  Kh Mia CA – aimlovelive@gmail.com

 22. Lis Vinter
  18. januar 2014 / 09:58

  Dejlig præmie – den vil jeg gerne vinde !

 23. Pia Rotbøl
  17. januar 2014 / 23:41

  Wauw en lækker give away <3
  Mit tip er, husk at eksfoliere ansigtet, og så give det fugt en gang om ugen med en god ansigtsmaske, den kan være hjemmelavet af lige dele honning og olivenolie 🙂

 24. Julie Jensen
  17. januar 2014 / 23:22

  Mit tip er husk at bruge natcreme ;-), krydser fingre.

 25. Anette Sidor
  17. januar 2014 / 21:52

  Jeg er med – og vil ikke nogensinde undvære Estee Lauders Advanced Night Repair serum… Det er rent trylleri.

 26. Inge Sørensen
  17. januar 2014 / 21:40

  Vil så gerne prøve det her produkt 🙂
  Tip: Brug highlighter under brynet – det gør virkelig en forskel.

 27. 17. januar 2014 / 21:16

  Jeg har hørt meget godt om Optical Blur, vil rigtig gerne prøve den
  Mit bedste skønhedstip er SØVN, masser af søvn. Lige nu får jeg ikke så meget da min lille datter skal ammes flere gange om natten og det kan tydeligt ses jeg er i søvn underskud :-/ Det kan være Optical Blur kan hjælpe lidt på det:-)

 28. Pernille E.
  17. januar 2014 / 21:09

  Den ville jeg gerne prøve 🙂
  Mit bedste tip må være at sørge for fugt til huden – især her i kulde og blæst…

 29. Sanne H.
  17. januar 2014 / 21:08

  Yay, det vil jeg gerne vinde. Guderne skal vide, at min dumme hud trænger til photoshopping. Mit bedste skønhedstip er nok at holde sig fra sukker. Eller det er i hvert fald det, der virker bedst på mig.

 30. Anette Aarup Frandsen
  17. januar 2014 / 20:11

  Bedste skønhedstip: Smil noget mere 😀

  Hilsen
  Anette Aarup Frandsen
  anette@aarup-frandsen.dk

 31. 17. januar 2014 / 19:55

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

 32. Lene P
  17. januar 2014 / 17:22

  Tillykke med fødselsdagen 🙂
  Tip: drik vand!

 33. pia sroka
  17. januar 2014 / 17:06

  Mit bedste tip er at bruge argan olie som makeup fjerner,deltager.

 34. Malene Grove
  17. januar 2014 / 16:26

  Ihh hvor lækkert 🙂

  Bedste tip må være, drik masser af vand. Vær positiv og smil….

 35. pernilleac
  17. januar 2014 / 16:18

  Jeg dupper altid concealer på. Det bliver altidmeget mere naturligt at se på end med pensler og svampe (altså på min hus). Og bruger en smule blush på kinderne og altid øjenvippebukker. Det gør en forskel.

 36. Marie West
  17. januar 2014 / 16:11

  Deltager 🙂 Sørg for at få rørt dig lidt hver dag

 37. Memsen
  17. januar 2014 / 15:56

  Ville være dejlig at vinde – måske den så blev mit nye bedste skønhedstip? Ellers : Extended Play Lash Mascara fra MAC= godbye “pandaøjne” … Lært af “pudderdåserne” og hermed videregivet 🙂

 38. Camilla Gynther
  17. januar 2014 / 13:34

  Kunne virkelig godt tænke mig at vinde den. Har kun hørt gode ting om den og jeg kan simpelthen ikke finde den nogen steder, hvis den egentlig er kommet i butikkerne endnu, det ved jeg ikke. Men håber jeg blivet en af de fire heldige, plejer aldrig at vinde noget og nu ønsker jeg mig den der af hele mit hjerte. Så krydser alt hvad jeg har. Godt tip: smil og vær glad, så skal der nok gå …. Knus

 39. Jane Tvede
  17. januar 2014 / 13:05

  lækker præmie
  mit skønhedstip er brug altid en børste i stedet for en svamp at smøre fundation eller pudder ud det giver et flottere resultat

 40. Camilla - Scent of Fashion
  17. januar 2014 / 12:13

  Jeg vil meget gerne deltage!

  Mit bedste skønhedstip er simpelt: selvtillid og smil. Makeup gør måske en del af arbejdet, men hvis ikke man udviser en form for lykke og tilfredshed, kommer man altså ikke så langt! 🙂

 41. Signe
  17. januar 2014 / 10:25

  Drik rigeligt med vand så huden bliver mere frisk og sund at se på 🙂

 42. Maria Seidelin
  17. januar 2014 / 10:10

  Deltager 😀 Følger begge steder – og der er smidt like på Bloglovin’ (opslaget) <3
  Deler med tøserne på FB 🙂

  Mit bedste fif er uden tvivl at rense med mandelolie – det gør SÅ godt og fungerer også som creme. Min hud er blevet meget bedre efter jeg startede med det <3

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 43. Susan Dalgas
  17. januar 2014 / 09:39

  Lækker præmie 😀
  mit bedste skønhedstip må være, at man skal huske at fugte sin hud, og vælge en creme, som passer til ens hudtype.

 44. Britt Nissen
  17. januar 2014 / 07:25

  Total lækkert 🙂

  Bedste beautytip: Invester i en flaske 100% Arganolie. Den er drøj i brug og kan bruges både til hår og hud – det er den bedste førstehjælp til tørt hår, og ikke mindst til tør vinterhud 🙂

 45. Marlene Høj
  17. januar 2014 / 05:32

  Tag en tur til kosmetolog og få vurderet din hud og tilrettelæg din hudpleje derefter. Drik masser af vand og smil til verden 🙂

 46. Birna Lambaa
  16. januar 2014 / 23:46

  Mit bedste tip må være, at også lægge mascara ovenpå vipperne, så ser de mere fyldige og længere ud 🙂

 47. Anne-Marie
  16. januar 2014 / 22:43

  Den er helt fantastisk! Jeg prøvede den i Sverige for en lille måneds tid siden og FORTRYDER stadig, at jeg ikke købte den! Så derfor ville det jo være så skønt at være en af de heldige 4 😉

  Kh A-M <3

 48. 16. januar 2014 / 22:07

  Uh, det ser godt ud!

  Mine 2 bedste beautytips er: Brug øjenvippebukker, og husk også halsen, når du bruger ansigtscreme.

 49. Kristina K
  16. januar 2014 / 22:00

  Nøj, hvor vil jeg gerne prøve den! Mit bedste tip at bruge Clarins Beauty Flash Balm, hvis man skal se ekstra godt ud.

 50. Christina Bonke
  16. januar 2014 / 21:58

  Jubii, hvor lækkert! Og jeg har fødselsdag på lørdag, så det ville da være en super skøn “efter fødselsdagsgave”! 🙂

 51. Maria Ørum
  16. januar 2014 / 21:48

  Lækkert 🙂
  Mit bedste tip er at afslutte afvaskning af ansigtet med koldt vand for at lukke porrerne 🙂

 52. 16. januar 2014 / 21:44

  Det er da et vidunder produkt 🙂 Jeg ved ikke hvad mit bedste tip er… bum bum… altid bruge mascara – og kredse lidt for det.
  Jeg kan godt lide at man kan se, der er mascara på – så flere lag – og trække lidt i det så man gør det lidt langsomt, så er det lidt ligesom man får mere mascara yderst på vipperne og de ser længere ud 🙂

  Christina

  krummerand.blogspot.dk

 53. 16. januar 2014 / 21:41

  Følger på bloglovin, krydser fingre og tipper om at fugtmættet hud er pænest. Med eller uden foundation på.

 54. Camilla Christine
  16. januar 2014 / 21:39

  Nuuuhhhhjjj den gad jeg godt prøve. er så ked af min pore samt olierede t-zone så ville da være et mirakel hvis det faktisk virker!!! 😮 – mit bedste tip må være de to jeg ikke selv kan leve uden, jeg exfoliere 4-5 gange om ugen med JorgObé refreshing scrub mask og den virker bare så fantastisk og gør huden dejlig og modtagelig overfor makeup efterfølgende jeg bryder mig ikke om at kunne mærke urenheder på huden når jeg putter makeup på, så jeg mener at en ordentlig base er ekstremt vigtigt FØR makeuppen. Ellers er det at farve bryn / vipper, det gør bare lidt ekstra når man vågner op om morgenen eller andet, så føler man sig mindre nøgen og også lidt mere poleret end man normalt ville være uden makeup <3.

  //Camilla Christine ♥ ♥ ♥ ♥

 55. Maja F
  16. januar 2014 / 21:36

  Hvem kan ikke bruge noget Optical Blur 😀 hehe…!

 56. Gitte Seloy
  16. januar 2014 / 21:36

  I’m ALL in. 🙂

  Bedste tip? Smiiiiil! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!