Give-away! Vind et Vaseline festival kit

Kalenderen siger juni måned, og de varme dage er så småt over os. Når det altså ikke lige regner, som i dag, hmm. Sæsonen for de danske festivaller er også så småt i gang. Om blot tre uger er det tid til Roskilde festival, og i næste uge løber North Side Festival af stablen. Det er selvfølgelig blot et lille udpluk af de danske festivaller.

Vaseline har været så søde at sponsorere et festival kit til en heldig læser af bloggen, og det skyndte jeg mig selvfølgelig at sige ja tak til. For hvem vil ikke gerne opleve en festival nogenlunde soigneret. Jeg ville i hvert fald, haha. Desværre skal jeg ikke selv på festival i år, men det er der sikkert mange af jer, som skal, og en af jer kan nu vinde dette overlevelses- og forkælelses kit.  Det kan selvfølgelig også bruges til de af jer, som ikke skal på festival denne sommer. Jeg vil lige komme med en opsummering på festival kittets indhold:

 • Vaseline Intensive Care Aloe Soothe bodylotion: Denne bodylotion dufter friskt af aloe vera og er til tør hud. Det er en rigtig sommerudgave, da den har en let konsistens og ikke fedter. Prisen er 29,95kr. for 200 ml.
 • Vaseline Intensive Care Essential Healing bodylotion: Lige som førnævnte er denne også en rigtig frisk og let sommer bodylotion. Denne er dog lige en tand mindre let end den grønne og dufter dejligt af sommer. Den er også til tør ud og siges at forbedre huden over 3 uger ved konsistent brug. Den koster 29,95kr. for 200 ml.
 • TRESemmé Instant Refresh tørshampoo: Jeg bruger som oftest kun tørshampoo med mørkebrun farve, da jeg ikke har haft særlig god erfaring med almindelig tørshampoo. Det var lige indtil jeg stødte på den her fra TRESemmé, for hold nu op hvor er den bare god! Ja, man tager et standpunkt, til man tager et nyt. Jeg er vild med den her, som er for normalt til olieret hår. Den virker så godt, og jeg tør godt love, at der ikke kommer hvide plamager i hovedbunden, når den bare holdes lidt på afstand. 200 ml koster 89,95kr.
 • Dove Go Fresh Revive bodywash: Mums, denne bodywash dufter intet mindre end fantastisk af bl.a. granatæble, og samtidig bliver huden babyblød ved brug. Det er altså bare sjovere at bade, når det samtidig dufter godt. 250 ml koster 25,95kr.
 • Solbriller: Disse solbriller er virkelig fine og minder meget om mine fra Ray-Ban Aviators. Bonus er dog at disse er en billigere model, så derfor gør det mindre ondt, hvis de bliver væk eller går i stykker. Det ville være så ærgerligt at komme hjem uden sine designersolbriller.
 • Vaseline Pure Petroleum Jelly: Denne er en af mine favoritter. Det er et multi purpose produkt, som kan bruges på præcis samme måde som f.eks. Elizabeth Arden’s 8 Hour creme. Den er bare markant billigere. Jeg bruger den til alt, hvad der er tørt. Det kan f.eks. være læber, hænder, fødder, albuer, hovedbund mv. Ja, det er egentlig kun fantasien, der sætter grænse for denne lille mirakelbøtte. Og så virker det altså. Et must have til en festival. Prisen er 29,95kr. for 100 ml.
 • Vaseline Petroleum Jelly Lip Therapy læbepomade: Jeg bruger helst læbepomade i tube pga. hygiejnen, men denne kan stadig bruges kun med læberne, så den egner sig altså rigtig fint til en festival. Den dufter skønt af slik og koster 23,95kr.
 • Salvequick Aqua Resist plaster: Plasteret fra Salvequick er vand- og støvafvisende, og det vil helt sikkert være en god idé at have plaster med på festival. Det er aldrig til at vide, hvornår man får brug for en pakke plaster, og det er trods alt bedre at være på den sikre side. En pakke med 22 stk. koster ca. 19,95kr.

For at deltage i min give-away skal I:

 1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin’ HER. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst.
 2. Skrive en kommentar her nedenfor. Skriv f.eks. om I skal på festival i år og også meget gerne hvilken festival. Eller nævn f.eks. hvilket produkt I ikke kan undvære på en festival.

Min give-away slutter på onsdag den 10. juni, hvorefter jeg vil trække en heldig vinder af et Vaseline festival kit. Rigtig mange gange held og lykke til jer alle.

VINDEREN: Stort tillykke til trine229 med kommentar nr.8. Jeg sender dig en mail.

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov til at udlodde præmien

Share:

63 Comments

 1. Astrid
  10. juni 2015 / 22:43

  Solcreme og mere solcreme

 2. Michelle
  10. juni 2015 / 21:41

  Ingen festival i år – men et musthave der altid skal med på festival er gummistøvler – regner det ikke er det helt sikker fordi jeg har taget dem med og regner det, ja så var det jo godt jeg havde taget dem med 😀 😉

 3. Christine
  10. juni 2015 / 12:58

  Jeg har lige været på Jelling Festival, så der er ikke flere festivaller til mig dette år 🙂

  Jeg har altid håndsprit og en læbepomade med på festivaller – det ene mod alle baktusserne og det andet mod tørre øl-læber 🙂

  Christine

 4. Pia Hansen
  10. juni 2015 / 03:32

  i år er der ikke råd til festival da vi har planer om at rejse udelands i stedet for hvis vi finder en forholdsvis billig rejse 🙂 der er ikke så mange penge at gøre godt med når der kun er en SU

 5. Merete Louise Østberg
  9. juni 2015 / 22:46

  Hvis der er noget jeg ikke kan undvære på en festival så er det ørepropper!!

 6. Charlotte Lang Hansen
  9. juni 2015 / 22:44

  Håndsprit og renseservietter.

 7. Anette
  9. juni 2015 / 22:28

  Vi regner med at vi skal forbi Samsøfestivallen total skøn festival
  Jeg har altdi en pakke kleenex og håndsprit i tasken jeg kan ikke leve uden for det bliver så hurtigt klamt

 8. Marianne Juhl
  9. juni 2015 / 21:45

  Kan ikke undvære tørshampoo – håndsprit pg solbriller
  Jeg skal ikke på musik festival men jeg skal på motorcykel tur til Holland. Der er motoGp og i den lille by Assen er der totalt fest og liv og glade dage fra den 24-28 juni.
  Når den står på motorcykeltur – til motorsport så er det med at tænke praktisk ift at pakke de rigtige skønhedsprodukter

 9. Maja Rahbek
  9. juni 2015 / 21:20

  Først og fremmest følger med glæde daglig din blog ??

  Jeg skal desværre ikke på festival i år da vi er igang med fertilitetsbehandling, men kender alt til festival livet og sikke et lækkert kit ? mon man ikke også kan bruge det på Kreta? Der tager vi nemlig hen i uge 33 ✌️ Jeg krydser disse fingre og håber på trods af manglende festival.

  Fortsæt fod blogging ?

 10. Anna Hansen
  9. juni 2015 / 17:34

  Solcreme, læbepomade og tørshampoo er uundværligt til en festival!

 11. Jóhanna Nielsen
  9. juni 2015 / 13:45

  Skal ikke til festival i år, men håndsprit og tørshampoo er slet ikke til at undvære ??

 12. Caroline Rødsgaard
  9. juni 2015 / 10:41

  Jeg skal desværre ikke på festival i år. Ville ellers gerne til Roskilde, da der kommer nogle navne jeg gerne vil se. Men heldigvis kan man godt være festivals-agtig uden at være til festival. Skal f.eks til Grøn Koncert og nogle andre koncerter.

  Jeg synes det vigtigste på en festival er solcreme, da man er meget ude i solen er det bare så vigtigt. Jeg går selv rigtig meget op i ikke at blive skoldet osv.

  Caroline

 13. Camilla Nyegaard
  8. juni 2015 / 15:08

  Måske ikke så meget festival, men jeg skal ihvertfald på Grøn Koncert og der kan jeg ikke undvære læbepomade og solcreme.

 14. Bettina Jensen
  8. juni 2015 / 13:43

  Jeg skal på Copenhell i år, som jeg er hvert eneste år 🙂
  Og jeg kan ikke undvære håndsprit og læbepomade, når jeg ude en hel dag og flere dage i træk 🙂

 15. Mette Lynghøjen
  8. juni 2015 / 13:23

  Jeg skal på ringsted festival i år sammen med min familie og gode venner. Håndspritten er altid meget kærkommen!!!

 16. 8. juni 2015 / 11:07

  Jeg skal slet ikke til festival i år, men deltager lige alligevel 😉 – jeg har nemlig planer om, at tage til Grøn koncert… og der kan man godt bruge samme kit 😉 he he

 17. Louise
  8. juni 2015 / 09:57

  Smukfest – Kan ikke undvære håndsprit og tørshampoo 🙂

 18. Dorthe Bille
  8. juni 2015 / 08:46

  Jeg skal på Northside og medbringer helt sikkert læbepomade og håndsprit

 19. Emma
  7. juni 2015 / 22:27

  Jeg kan helt klart ikke leve uden håndsprit eller vådservietter, de er bare god til ALT 😉

 20. Caroline Bjerre
  7. juni 2015 / 21:58

  Jeg har allerede været på festival i år – Jelling Festival, og så skal jeg muligvis også til Tinderbox.
  Vaseline er uundværligt til læberne – jeg fik godt nok brugt en del til jelling.

 21. Camilla Hovej
  7. juni 2015 / 21:21

  Jeg er i overvejelse om vi skal en tur på Langelandsfestivalen 🙂 Når jeg er på festival kan jeg ikke undvære læbepromad og creme 🙂

 22. Mie K
  7. juni 2015 / 20:23

  Jeg skal ikke på festival (det er lidt svært med et lille barn), men hvis jeg skulle, kunne jeg ikke undvære tørshampoo og deo 🙂

 23. Michelle Jensen
  7. juni 2015 / 18:29

  Krydser fingre for at vinde 🙂 skal på yogafestival 😀

 24. Pernille L
  7. juni 2015 / 17:24

  Jeg skal ikke på festival, men jeg skal på ferie på Rhodos – og dér kunne jeg helt sikkert godt få brug for en tørshampoo 🙂 🙂

 25. 7. juni 2015 / 15:27

  Jeg skal desværre ikke på festival i år, men jeg ville elske at vinde tingene til når jeg skal på camping i Italien! 😉
  Jeg vil sige mine festivals must må være: solcreme, læbepromade og solbriller!

 26. Minela
  7. juni 2015 / 14:16

  Jeg skal ikke til festival i år, men jeg er sikker på, at denne kit vil være perfekt til festival. Jeg kunne godt tænke mig at vinde da mange af tingene er nogle, jeg gerne har ville prøve i lang tid – og det har jeg jo den perfekte mulighed for lige nu 🙂

 27. Camilla A
  7. juni 2015 / 13:53

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg skal desværre ikke på festival i år, selvom jeg elsker det. Når jeg er afsted, har jeg altid vådservietter og hårshampoo med – det kan redde alt. 🙂

 28. HeLene
  7. juni 2015 / 13:39

  Det bliver Roskilde, og ikke uden SOLFAKTOR! Gerne fra La Roche Posay eller Vichy.

  Derudover mange af de ting du har i dit kit, samt noget smart og hurtig makeup og en lille dåse panodiler.

  Krydser finger og tæer! =)

 29. 7. juni 2015 / 12:47

  Jeg skal ikke på festival, men hvis jeg skulle ville tørshampooen være min bedste ven. De gange jeg har været på festival, har der været langt mellem badene. derfor er tørshampoo, ansigts-rense servietter, intim renseservietter og en god deo guld værd 😉
  God sommer

 30. Marianne S.
  7. juni 2015 / 12:14

  Jeg skal af sted med mit arbejde – både til Tinderbox og Roskilde – hvor jeg skal interviewe folk. Jeg har to must haves: solcreme og læbepomade! Uundværligt, I tell you!!

 31. Stine Andersen
  7. juni 2015 / 12:04

  Jeg skal afsted til Nibe for første gang, så dette sæt ville bare være helt perfekt 🙂

 32. Rikke
  7. juni 2015 / 10:49

  Jeg tager måske et smut forbi Skanderborg og ellers skal Grøn Koncert besøges og begge gange medbringes de fornødne produkter, som eight hour creme, deodorant, wet wipes, tør shampoo og en concealer! Glæder mig. Krydser fingre!
  God søndag 🙂

 33. Sofie Amalie
  7. juni 2015 / 10:33

  Jeg skal muligvis til smukfest københavn, og der er læbepomade og tørshampoo virkelig nødvendigt!

 34. Line Jakobsen
  7. juni 2015 / 09:19

  Min kæreste og jeg skal på Northside festival i år.

 35. Maria Seidelin
  7. juni 2015 / 09:09

  Jeg har termin om 11 dage, så ingen festival til mig i år. Pomaden er et MUST for mig <3

  God sommer <3

 36. Marianne P
  7. juni 2015 / 08:59

  Mon ikke det bliver til Tinderbox i år? Læbepomade med solfaktor er et (forhåbentligt) must

 37. Louise
  7. juni 2015 / 08:50

  Skal på Skanderborg Festival.

 38. Gitte Meier Nielsen
  7. juni 2015 / 08:38

  Vil glæde min veninde med de fine ting hvis jeg skulle være heldig at vinde – hun skal på roskilde festival og hun er stor tilhænger af tørshampoo og den lækre jelly som hun bruger til mange ting.

  Rigtig god søndag og sommer

 39. Yvonne i
  7. juni 2015 / 08:17

  lækre ting.
  Er ikke den store festivalfan (undskyld) orker ikke det over natten i telt osv..
  Men har været til en koncert i år, Big fat snake i Skive ved åen.
  En ting jeg ikke kan undvære i bagagen er håndsprit og læbepomade.

 40. Marlene Høj
  7. juni 2015 / 07:28

  Jeg skal ikke på festival i år… I hvert fald ikke noget, der er planlagt. Men jeg vil have svært ved at undvære deodorant, håndcreme og solcreme.
  Hav en dejlig søndag 🙂

 41. Anette Ninon
  7. juni 2015 / 06:54

  Skal meget andet end lige festival, og alle de gode sager kunne være til hjælp, men især tørshampooen vil jeg prøve.

 42. Tina H
  6. juni 2015 / 23:13

  Min tørspray til håret er livsnødvendig, når jeg er på festival 😀

 43. Kristina K
  6. juni 2015 / 23:10

  Jeg skal ikke på festival, men er helt sikker på at jeg sagtens kan bruge de lækre sager alligevel.

 44. Eva Jørgensen
  6. juni 2015 / 22:45

  Jeg skal ikke afsted i år – men satser på næste år

 45. Sus L. Hansen
  6. juni 2015 / 22:40

  Jeg håber på at skulle til noget lignende en festival i Bulgarien ? Det bliver super sjovt. Aldrig prøvet før. Plaster, mintpastiller og en deo er klart nogle af mine vigtigste nødvendigheder!

 46. Inger Hilt Thevik
  6. juni 2015 / 22:24

  Hej, Jeg regner ikke med at vinde noget, men vil bare sige at det en rigtig supergave/præmie som en eller anden bliver meget glad for. God Weekend 🙂 🙂

 47. Jane Rønsted Tvede
  6. juni 2015 / 22:19

  rock under broen så tørshampoo vil være guld værd <3

 48. maibritt j
  6. juni 2015 / 22:05

  jeg skal ikke på festival men jeg tænker at en tørshampoo er guld værd sådan et sted 😀

 49. Linda
  6. juni 2015 / 21:47

  Dejligt kit.
  Som er uundværligt uanset om det er festival, camping olign.
  Dette er en Kanotur til/I Sverige…♥♥
  Alle produkterne er skønne og noget man bare må ha med…
  God ide med ikke, at tage sine dyre solbriller med. Ofte “forsvinder” de…

 50. Susan L. Hansen
  6. juni 2015 / 21:15

  Festival deltager for første gang! Så hvis det er festival kittet, så siger jeg ja tak :o)

 51. Birna Lambaa
  6. juni 2015 / 21:14

  Min plan er at deltage i Tinderbox, og der er solbriller, solcreme og håndsprit essentielt!:)

 52. Lis Vinter
  6. juni 2015 / 21:12

  Ja jeg skal til Langelands festival 😉 Skøn præmie at tage med <3

 53. Maria Ørum
  6. juni 2015 / 20:59

  Skal ikke til festival i år, men deodorant og tørshampoo er slet ikke til at undvære

 54. Jessica Hansen
  6. juni 2015 / 20:34

  Jeg skal da på Roskilde Festival og høre de altid fede Die Antwoord! Jeg kan virkelig ikke undvære håndsprit, tørshampoo, et lille spejl, vaskeklud, plaster og kondomer 😉

 55. 6. juni 2015 / 20:14

  Skal ikke på festival – men derimod telttur – så det går da noget ud på det samme. Jeg kan slet, slet, slet ikke undvære mine vådservietter!

 56. Emma Rørbæk
  6. juni 2015 / 19:46

  Lækkert! Jeg skal på Roskilde festival for… 12. gang? Jeg er født, opvokset og bor stadig i Roskilde, så det er lidt af en tradition.

  Lækre produkter – lige det man tit står og mangler midt i en klam campingsplads!

  mvh Emma 🙂

 57. Maja K
  6. juni 2015 / 18:43

  Min veninde og jeg leder lige pt efter billetter til Skanderborg, og det absolut vigtigste er solbeskyttelse! Intet kan ødelægge en festival som en forbrænding.

 58. Sarah
  6. juni 2015 / 18:38

  Jeg skal ikke på festival men på camping med nogle venner, og der kunne jeg også godt bruge dette kit 🙂

 59. charlotte
  6. juni 2015 / 16:10

  jeg skal ikke på festival i år, men regner med, at der bliver en masse andre sommerstunder, hvor præmien kan bruges 🙂

 60. pia sroka
  6. juni 2015 / 13:59

  Jeg skal til Tinderbox i Odense,der kommer rigtig meget godt musik.jeg kan ikke undvære tørshampoo til festival,det er hurtigt og nemt. 🙂

 61. 6. juni 2015 / 12:39

  Jeg skal ikke på festival, men læbepomade er uundværlig.

 62. Amanda
  6. juni 2015 / 12:34

  Skal på Bork Festival og kan ikke undvære håndsprit 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!