Give-away! Vind et års forbrug af Rexona antiperspiranter

Jeg har testet en ny antiperspirant. Rexona Maximum Protection Stress Control som skal være med til at forhindre stress-sved. Når vi er stressede, kan vi også komme til at svede i kolde omgivelser, og den svedlugt kan være kraftigere end ved f.eks. sved i forbindelse med motion. Rexona har lavet en undersøgelse, som viser, at det er et stort problem for mange mennesker. Undersøgelsen viser bl.a. at 7/10 danskere har problemer med stress-sved, og det kan hæmme præstationer på job, studie og privat. 4/10 kvinder og 3/10 mænd frygter, at stress-sved får dem til at fremstå som usikre mennesker, og 8/10 mener, at lugten af sved er et problem for dem.

Jeg har som nævnt selv testet denne antiperspirant, og jeg har også fået min kæreste til at teste den. Ikke den samme, haha. Vi har brugt den i mere end en måned nu, og vi er tilfredse med effekten. Det vi især har lagt mærke til, er den gennemtrængende duft. Den er ikke voldsom, men den er der. Og det gør, at vi har følt os mere sikre på, at en evt. lugt under armene ikke ville være til stor gene for os selv og vores omgivelser. Den fungerer bedst, hvis den bruges inden sengetid, så den kan virke i løbet af natten. Prisen ligger på 89,95kr, hvilket er helt ok sammenlignet med effekten af brugen.

Jeg vil gerne dele tre gode råd med jer, som er med til at reducere stress-sved. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men det er faktisk muligt at gøre noget ved luften.

1. Sørg for at holde hygiejnen i orden. Gå i bad ofte og vask jer under armene med vand og sæbe. Har I ikke mulighed for at gå i bad, kan etagevask under armene være en nødvendighed.

2. Undgå at spise store mængder af stærkt krydret mad, da det kan påvirke svedlugt i flere dage efterfølgende.

3. Vælg den rette deodorant. Prøv jer frem til I finder den, der fungerer bedst for jer. Et bud er Rexona’s Maximum Protection Stress Control, som er en antiperspirant, der reducerer kroppens svedproduktion under armene og erstatter lugten af sved med en duft af sæbe.

Hvor mange af jer har ikke selv prøvet at få fugtige armhuler i pressede situationer. Ja, det er ikke rart. Jeg har nemlig selv prøvet det. Derfor har jeg teamet op med Rexona, som gerne vil udlodde et års forbrug af Rexona Maximum Protection Stress Control til hele tre heldige læsere af min blog. Den samlede værdi af hver præmie er 1.079kr.

For at deltage i min give-away skal I:

 1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin’ HER. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst.
 2. Skrive en kommentar her nedenfor. Skriv f.eks. om jeres værste oplevelser med stress-sved, eller skriv hvad I selv gør for at undgå stress-sved.

Min give-away slutter på lørdag den 16. maj, hvorefter jeg vil trække tre heldige vindere. Held og lykke til alle jer, som deltager.

VINDERNE: Stort tillykke til Eva Jørgensen (kommentar nr.10), Line M. (kommentar nr.44) og Dorthe Bille (kommentar nr.28). Jeg sender jer en e-mail asap. Tak til alle deltagere.

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov til at udlodde præmien

Share:

51 Comments

 1. Jane Rønsted Tvede
  16. maj 2015 / 11:04

  den vil være super godt til mig og vil blive glad for at vinde <3 det er ikke alle slags som mine armhuler er glad for og den her vil gøre gavn <3 <3

 2. Dana
  15. maj 2015 / 07:18

  Har døjet meget med stresssved i armhulerne da jeg var yngre, men har fået det under kontrol mere eller mindre daglige bade og en god antiperspirant. Til gengæld svede jeg hele tiden i ansigtet og det er virkelig virkelig irriterende 🙁

 3. Ditte Sørensen
  14. maj 2015 / 23:26

  Jeg har kvalitets deo højt på min liste, da det er en ting der påvirker meget. For det første føler jeg at jeg sveder mere når jeg en sjælden gang har glemt at tage det på.
  Udover det sker der ofte at jeg sveder meget i løbet af en dag. Især nu hvor jeg nærmer mig eksamen og der kommer pres på.

 4. Lea Vinzentsen
  14. maj 2015 / 22:50

  Til dagligt arbejder jeg som pædagog, og er derfor vant til at skulle løbe lidt hurtigt og “have 8 arme” i hverdagene. Det får ofte pulsen lidt op, og danner derfor også lidt stresssved. Øv øv!

  God aften.
  Lea.

 5. Camilla K.
  14. maj 2015 / 22:49

  Jeg frygter altid stress-sved, når jeg føler, at jeg skal præstere noget. Det kan være alt fra eksamener til jobsamtaler, arbejde, taler foran mange mennesker, når jeg skal løbe fra møde til møde osv. Jeg forsøger at undgå det ved at være ordentligt forberedt, så jeg føler, at jeg har så meget styr på situationen som muligt, og så tænker jeg altid over påklædningen (f.eks. er en let blazer/cardigan ud en god idé). Desuden har jeg altid en antiperspirant i tasken, hvis uheldet skulle være ude.

 6. Sus
  14. maj 2015 / 22:31

  Jeg sveder bare generelt altid mere på de tidspunkter, hvor det er mindst hensigtsmæssigt 😉 Det kender vi vidst alle. Jeg har dog haft god erfaring med at bruge sweat pads, men det er bare ikke altid, at man kan bruge dem – sommetider er de ikke til at skule. F.eks. i ærmløse toppe og kjoler.

 7. Katrine K
  14. maj 2015 / 11:20

  Jeg har oplevet det til jobsamtaler, korkoncerter, foredrag og mange andre steder. …

 8. Line M.
  14. maj 2015 / 10:46

  Jeg oplever stress-sved, når jeg har en dag på arbejdet, hvor jeg farer fra det ene møde til det næste. Ved sådanne dage skal jeg virkelig tænke over, hvilket tøj jeg har på, så det ikke ses.

 9. Marianne P
  14. maj 2015 / 09:27

  Når der er pressede situationer på job ville det være rart hvis Rexona kunne afhjælpe problemet

 10. Marianne Juhl
  13. maj 2015 / 23:05

  Fed fed præmie
  Jeg døjer faktisk med sved lugt og synes det er temmeligt belastende. Jeg arbejder i en bank og en stresset hverdag og når Kl slår 16 lugter jeg som en gnu
  Jeg dyrker meget fitness og bader dagligt – nogle gange 2 gange men lige meget hjælper det. Håber at præmien her kan hjælpe mig igennem sommeren uden at lugte som en hel zoologisk have – smiler

 11. Kristina K
  13. maj 2015 / 22:51

  De “gode” gamle klassiskere som eksamen og jobstamtale

 12. Sarah
  13. maj 2015 / 21:08

  Det er rigtig træls, når man sveder meget på en date…

 13. Bettina Jensen
  13. maj 2015 / 20:16

  Jeg sveder, når jeg bliver nervøs eller skal ud i nye situationer. Det er frygteligt 🙁

 14. Astrid
  12. maj 2015 / 19:34

  Jeg har døjet meget med sved og haft svært ved at finde deodoranter, der virker. Så jeg krydser fingre.

 15. Lis Vinter
  12. maj 2015 / 18:34

  Dejlig præmie, den vil jeg gerne vinde ! Stressved lider jeg ikke af og har ingen gode råd 😉

 16. Michelle Jensen
  12. maj 2015 / 15:48

  Jeg håber jeg vinder 🙂 Har ingen gode råd mod stress-sved, men måske den her ville være det fremover! 🙂

 17. 12. maj 2015 / 10:42

  Til jobsamtaler er det rigtigt ubehageligt at svede 🙁

  Xx fingre – ville være glad for at prøve disse – A

 18. Rikke H
  12. maj 2015 / 03:50

  Er vel efterhånden det man kalder i slut 20’erne og synes det er træls jeg stadig kæmper med stress sved… Og det kommer i mange forskellige situationer – da jeg studerede og skulle til eksamen, jobsamtaler, møde med svigerfamilien mv. Første gang jeg skulle møde mine svigerforældre sad jeg med armene over blæseren i bilen og så ellers aircon’en på max styrke og kulde! Frøs ad Pommern til, men svedte helt vildt så var nødt til at forsøge at skjule det/tørre det. Tror min (på det tidspunkt nye) kæreste synes det var lidt pinligt og underligt! Men vi har da været sammen i 5,5 år nu så han har jo åbenbart lært at leve med det 😉
  Sådanne sved historier har jeg uendeligt mange af…

 19. Marianne S.
  11. maj 2015 / 20:10

  Jeg har haft svedproblemer i mange år. Det startede allerede i femte klasse og er endnu ikke gået væk. Jeg har prøvet rigtig, rigtig mange deodoranter, og jeg føler mig hæmmet – særligt når jeg skal vælge tøj, som jeg bliver nødt til at vælge af praktiske årsager, så man ikke kan se svedpletter.

 20. Gitte Irene Seloy
  11. maj 2015 / 17:09

  Stress-sved på 1. date… :/

 21. Seline T
  11. maj 2015 / 16:57

  Krydser fingre 🙂

 22. Camilla A
  11. maj 2015 / 12:48

  Skøn præmie!
  Jeg har selv oplevet problemet i eksamenssituationer, eller hvis jeg har skullet møde mange nye mennesker på én gang. 🙂

 23. Maria Ørum
  11. maj 2015 / 12:32

  Arbejde,jeg har et fysisk hårdt arbejde,hvor jeg tit bliver presset til det yderste,så sveden pibler af mig,samtidig med at jeg skal gå rundt i nylon tøj,ikke nogen god kombi.
  Derfor har jeg altid en DEO i tasken,men på lange dage,kan den ikke rigtig hamle op med lugten…så krydser fingre for at denne her kunne være løsningen 🙂

 24. Dorthe Bille
  11. maj 2015 / 10:47

  Jeg er en enkelt gang kommet til jobsamtale med svedige armhuler. Man kunne heldigvis ikke se det, men det var virkelig ikke rart og det gjorde det svært at koncentrere sig om samtalen.

 25. 11. maj 2015 / 09:57

  Jeg deltager gerne – ingen bryder sig vel om at lugte af sved

 26. Louise
  11. maj 2015 / 09:32

  De værste situationer jeg har oplevet har været i forbindelse med eksamener

 27. Camilla Nyegaard
  11. maj 2015 / 09:30

  Rexona får mig til at føle mig rimelig tryg mht. sved/lugt.

 28. Caroline D
  11. maj 2015 / 06:45

  I forbindelse med eksaminer og andre skolerelaterede oplæg ville det være en fordel at have kontrol med sved osv. Håber jeg er den heldige til at kunne prøve disse deodoranter af ?

 29. Marlene Høj
  10. maj 2015 / 22:52

  Jeg har det næsten hver morgen – En teenager der skal losses ud af sengen. To små, der skal vækkes, vaskes, i tøjet og bespises, inden de skal afleveres i børnehave (heldigvis i samme børnehave fra i mandags – Før det var det i hver deres børnehave!), inden jeg skal møde i skole 15 km fra vores hjem.
  Jeg frygter lidt, når jeg skal i praktik og skal møde omklædt kl. 7… Så præmien vil absolut falde på et fugtigt sted 🙂
  God aften!

 30. Pernille L
  10. maj 2015 / 22:25

  Uh, sikke en lækker præmie 🙂
  Det er aldrig sjovt at opleve dårligt lugt!

 31. Caroline Stadsbjerg
  10. maj 2015 / 22:20

  Sved er et seriøst tabu, hvilket er problematisk når man har lidt problemer med det. Jeg har arvet gener fra min far, der betyder at jeg sveder mere end gennemsnittet – men det er ikke noget man lige siger. Til gengæld betyder det at der er meget tøj jeg holder mig fra, for at det ikke skal ses, og jeg er tit meget usikker omkring mig selv, af frygt for at komme til at lugte eller at man kan se nogle pletter på tøjet. Ikke fedt! Jeg er derfor med i konkurrencen 🙂

 32. Yvonne i
  10. maj 2015 / 21:58

  Hader svedlugt… Syntes virkelig både dyr som billig lover alt for meget, møg besværligt at finde en der virkelig virker uden man hele tiden dufter til sig selv heletiden.. Sidst jeg var til konfirmation kom jeg hurtig til at lugte under armene, træls træls 🙂 så jeg er med .

 33. Rikke
  10. maj 2015 / 21:52

  Det er et problem jeg kun kender alt for godt desværre. Især i denne tid hvor jeg går til eksaminer, er det noget jeg døjer med. Når jeg bliver angst eller stresset bliver hele min krop og mit hovede varmt. Jeg begynder at svede, og så bliver jeg stresset og angst over det, og så sveder jeg endnu mere. Jeg vil MEGET gerne afprøve Rexona’s deoderanter, og se om de har en effekt. Krydser fingre.
  Tak for en god blog og god søndag til du og dine kære.

 34. helle
  10. maj 2015 / 21:45

  jeg sveder en del tror det er overgangs alderen hehe vil så gerne vinde 🙂

 35. maibritt j
  10. maj 2015 / 21:00

  jeg bliver nemt nervøs i store forsamlinger og sveder så der ville det være rart med sådan en omgang deodoranter 🙂

 36. Trine Borup
  10. maj 2015 / 21:00

  Virkelig lækker præmie. Jeg lider meget af stresssved. Det er altid (har jeg opdaget) når der kontakt med andre (fremmede) mennesker involveret. Det mest åndssvage er at jeg kampsveder når jeg taler i telefon med fremmede! Og jeg kan sagtens fryse samtidig! Men frygten for at lyde dum får sveden til at pible frem under armene på mig, det er SÅ irriterende.

 37. Katrine Gunnersen
  10. maj 2015 / 20:52

  Til eksmaen…… jeg sveder altid som en hest… og nej… jeg har ikke fundet løsningen endnu

 38. Mie K
  10. maj 2015 / 20:03

  Hos mig kommer det helt uventet… pludselig er det der bare. Som gymnasielærer er det vildt ubehageligt at skulle undervise og hjælpe eleverne, når man lugter.

 39. 10. maj 2015 / 19:45

  Novra, hvor jeg døjede med teenagesved, dengang jeg var, ja, teenager. Konstance var jeg all sweaty, især under den ene arm. Det lugtede egentlig ikke, men det var da MAX nedern. Nu her, som ganske voksen, er der vist ikke så meget stresssved at komme efter. Jo, til de der typiske situationer: akavede samtaler, man ikke ønsker, skældud og konflikter og på tidspunkter, hvor man generelt ikke føler sig godt tilpas. Cirka. Men det synes jeg ikke er problematisk. Til GENGÆLD har jeg et big ass problem med at min hud flipper helt ud i røde skjolder, når jeg er presset. Det er PISSEnedern. Men dét er en anden historie 😉

 40. Connie A
  10. maj 2015 / 19:25

  Er ofte nervøs for på job at komme til at lugte af sved, da der kan blive varmt på kontoret. Så har altid en deo i skuffen, så jeg kan gå ud på toilettet og vaske mig undet armene og så deo på 😉

 41. 10. maj 2015 / 19:19

  Jeg har mere oplevet sved pga. hormonforandringer under graviditeter og i puberteten. Der hjalp det allerbedst, at vaske med rigtig håndsæbe i den faste form.

 42. Eva Jørgensen
  10. maj 2015 / 19:06

  Jeg hader når der kommer hvide mærker på alle mine sorte t-shirts og kjoler osv.

 43. Josephine
  10. maj 2015 / 18:22

  Når jeg skal præsentere mine projekter på studiet og eksamener. Så sørger jeg for ikke at løfte armene for højt..

 44. 10. maj 2015 / 17:24

  Jeg oplever det desværre rigtig tit, med min alt for stressende hverdag.. Mest på arbejdet hvor jeg efter to fyringer står alene med 3 mands arbejde!!

  / Liselotte

 45. Marie-Louise Posgaard Larsen
  10. maj 2015 / 16:26

  Det der med at date gør mig så sindssygt nervøs, så det føler som om hele kroppen bader i sved. Jeg bilder mig det i hvert fald ind.

 46. Tina H
  10. maj 2015 / 16:19

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg har selv oplevet det i forbindelse med eksaminer – det er aldrig sjovt!

 47. Noor3
  10. maj 2015 / 14:44

  Jeg sveder utroligt meget, også når jeg bliver nervøs. Og når jeg skal møde nye mennesker. og jeg synes det er meget pinligt.
  Krydser fingre
  Håber virkelig jeg bliver den heldig 🙁

 48. Eline / My Kind of Fashion
  10. maj 2015 / 14:11

  Fed giveaway!! Jeg har selv oplevet det i forbindelse med eksamener eller steder hvor jeg har skulle optræde med sang. Og det er sindsygt ubehageligt!!

 49. pia sroka
  10. maj 2015 / 14:11

  I supermarkedet når man er ude at handle med børnene,køen er lang,børnene bliver utålmodige,det kan få mig til at svede rigtigt meget, jeg synes det er svært at undgå stress sved, selv om jeg bruger rulle deo hver dag,efter badet,så må jeg jo bare skifte til ny bluse,og lidt mere deo,og vask under armene, det ville være lækkert med Rexona antiperspiranter, da jeg tit sveder under armene, især ved dagligdags aktivteter, rengøring osv. 🙂

 50. Monica Figgé Jensen
  10. maj 2015 / 14:09

  Til jobsamtale. Der har man ikke lige lyst til at lugte eller syne af sved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!