Give-away! Vind en Huawei Ascend P6 mobiltelefon

Tidligere i dag udgav jeg en anmeldelse af en Huawei Ascend P6 mobiltelefon. Nu er der simpelthen en af jer, der kan vinde en magen til. Fedt ik’! Det er helt sikkert den vildeste give-away, jeg har haft her på bloggen. Jeg håber, I vil tage rigtig godt imod den. Mobiltelefonen har en værdi af knap 3.000kr.

For at deltage i min give-away skal I:

 1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin’ HER (like meget gerne indlægget via det lille hjerte) og/eller på Facebook HER.
 2. Skrive en kommentar her nedenfor, hvor I skriver, hvilke mobiltelefoner I har i dag

Give-away’en slutter nu på lørdag den 5. oktober kl.16:00, hvorefter jeg vil trække en heldig vinder. Held og lykke til jer alle.

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov til at udlodde mobiltelefonen

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

112 Comments

 1. Anne-Marie
  5. oktober 2013 / 15:59

  jeg har en Iphone 4 der driller for vildt!!

 2. Maria Pilgaard Nielsen
  5. oktober 2013 / 14:53

  Jeg har lånt min 13 årig søns Nokia N tror jeg den hedder, han har den fra min lillebro sååå den er næsten antik 5+ år. Ville gerne ha min egen. Men tror nu jeg ville være fair og give den fede nye telefon til min søn, som tak for lån
  mariapilgaard@hotmail.dk

 3. Pernille Nielsen
  5. oktober 2013 / 14:32

  Sejt! Jeg har en Samsung Galaxy Ace, der er døden nær

 4. Annesofie kjeller Larsen
  5. oktober 2013 / 14:06

  Feeeeed give away! Crazy 🙂

  Hvis jeg blir den heldige skal min kære mand forkæles! Han har en gammh traver der er vildt langsom, godt nok en smartphone, men den har for lang tid på bagen… En HTC tror jeg det er… Jeg selv har en iPhone, det har jeg haft de sidste 3 år og det er jeg meget tilfreds med:) både svigerinde og svigermor snakker meget godt om den Huawei, men vi har endnu ikke selv erfaringer med den 🙂

  Krydser så meget! Følger dig allerede <3

  God weekend!

  Mvh.

  Annesofie

 5. 5. oktober 2013 / 14:04

  Super konkurrence!

  Jeg har en samsung galaxy s2 lige nu.

 6. 5. oktober 2013 / 13:53

  Ihhh en lækker præmie du har fundet her…
  Sådan en ville jeg elske at vinde. jeg har allerede en Huawei Ascend G300 Men men men… skærmen er helt krakeleret, da min 1 årige søn lige syntes at han skulle bide i den… den virker dog endnu, men en ny mobil står helt klart på ønskesedlen 🙂
  Med krydsende fingre
  Mette

 7. Lise Emilia
  5. oktober 2013 / 13:46

  Jeg har en iPhone 4s der synger på sidste vers 🙂

 8. Gitte Sommer
  5. oktober 2013 / 13:44

  Super fed konkurrence
  Lige nu har jeg en Iphone

  God lørdag derude

 9. Mette L.
  5. oktober 2013 / 13:40

  Jeg vil gerne være med…:) Jeg er følger på BL i forvejen, og har trykket på det lille hjerte derinde…:D Jeg har stadig en ældgammel nokia 6500, så kunne trænge til at få skiftet lidt ud…:)

  Bissenogemsen@hotmail.com

 10. 5. oktober 2013 / 12:55

  ååh, denne konkurrence kommer som kaldet! Jeg er hamrende træt af min telefon… den er for det første arvet af min bror, som ikke ligefrem har behandlet den pænt.. (inklusiv tabt den i et toilet… ret klamt at tænke på..) og den siger konstant “indlæser”… desværre står jeg ikke med pengene til en ny lige nu – ellers havde jeg ligget i kø foran nærmeste forhandler nu! hehe….

  og til spørgsmålet – min dårlige telefon er en HTC legend.

 11. 5. oktober 2013 / 12:04

  Hold nu op en fed konkurrence! Følger dig jo overalt allerede, og vil da meget gerne vinde den fine mobil. Lige nu har jeg en Samsung Galaxy Nexus.

 12. Helene Pedersen
  5. oktober 2013 / 08:44

  Jeg har en Iphone 3 GS.
  Vi skal være forældre til vores første barn omkring juletid og jeg derfor planer om at skulle have en ny telefon med et bedre kamera, så vi også på farten kan tage gode billeder uden at slæbe spejlreflekskameraet med.
  Det vil derfor være oplagt hvis det var mig der vandt, så vi kunne bruge de sparede penge på baby-udstyr i stedet.

 13. Charlotte
  4. oktober 2013 / 21:35

  Er fast læser og vil meget gerne deltage. Jeg har en gammel nokia uden net eller noget, og nu er lyden også næsten væk, så jeg krydser fingre 🙂

 14. 4. oktober 2013 / 19:46

  Ville elske at vinde netop en ny mobil, da jeg pt. sidder med en lettere defekt (når den selv vælger det selvfølgelig..) HTC Desire. Jeg er rigtig glad for den, men det er altså ikke sjovt når den begynder at slukke & tænde sig selv spontant, sende sms til de forkerte samt rode rundt i programmerne :/ Så deltager mere end gerne 🙂

 15. Heidi Christensen
  4. oktober 2013 / 13:50

  Super fin mobil! Jeg har selv en Huawei (kan ikke lige huske det nøjagtige navn), men jeg har været utroligt glad for den. Den er nu bare blevet så gammel og slidt, at den trænger til at skiftes ud 😉

  /Heidi

 16. BETTINALISSA SØNDERGAARD
  4. oktober 2013 / 09:17

  Jeg vil meget gerne vinde den til min “nye” svoger, han fortjener at prøve at have en smartphone. Han har en gammel tlf (ved desværre ikke hvilken), men den kan kun sms og ringe (ikke engang MMS kan den)
  Han cuttede forbindelsen til familien for 11 år siden.
  Men har været så top sej at turde at tage kontakten igen. Det har været svært, men hans ukendte svingerinde (mig) valgte at sende ham en sms for 3 år siden og det var det der lagde grundlaget for at han i augustmåned endelig vendte tilbage til familien og jeg mødte ham for første gang 🙂 Der skal være plads til alle og vores forskelligheder 🙂
  Hans økonomi er ikke fantastisk, så han har aldrig prøvet at have en smartphone.
  Ville være så vildt hvis man kunne overraske ham med en fed Huawei til hans fødselsdag til november <3

  Jeg selv har en 2 år gammel Iphone 4s 🙂

 17. Line Cecilie
  4. oktober 2013 / 06:49

  Jeg må lige prøve lykken – det kunne da være helt fantastisk med ny mobil! Min far har netop fået én af det mærke, og er voldsomt glad for den. Jeg har pt. en Sony Xperia, og har stortset altid sværget til Ericsson og Sony, så det kunne være rigtig fint at prøve noget nyt. Synes jeg har lidt problemer med batteriet og hastigheden på denne!
  Jeg følger dig begge steder, og krydser mine små fingre 😉 tak for en fin blog, som jeg er spændt på at udforske lidt nærmere.

 18. anette larsen
  4. oktober 2013 / 06:45

  Sony ericsson arc

 19. Karina Holse Schrøder
  4. oktober 2013 / 06:06

  Lækker give away….vil forærer min datteren telefonenen hvis jeg er så heldig at vinde 🙂
  Hun har en gammel iPhone 4

 20. Louise Janner
  3. oktober 2013 / 22:26

  En smadret iPhone 4..

 21. Anette Dahl Povlsen
  3. oktober 2013 / 22:01

  Jeg har en HTC one v, hvis jeg vinder skal min store datter have den det har hun fortjent 🙂

 22. Fie Holmquist Madsen
  3. oktober 2013 / 19:40

  Jeg har en iPhone 4’s, men hvis jeg vinder vil jeg give den til min mor, som har en Sony xperia go, som ikke virker i højtaleren, så hun kan kun snakke i telefon hvis den er på høj eller har headset i. Den har været i stykker i ca 1/2 år nu, men hun har ikke råd til at købe en ny.

 23. Anne-Dorte
  3. oktober 2013 / 14:28

  Jeg har en Samsung Galaxy Y (når den ikke er til reparation, som den er halvdelen af tiden!)

 24. 3. oktober 2013 / 12:46

  Jeg følger nu 🙂

  Jeg har en HTC ONE S, men den har set bedre dage 😉 Så det kunne da kun være alt for fedt at vinde denne mobil! Krydser finger! 😀

  nille_ribe@hotmail.com

 25. 3. oktober 2013 / 12:45

  Jeg har en arbejdsmobil (iphone 4S) men er desværre opsagt, så telefonen ryger sammen med jobbet her til den første… Min egen er en Sony Eriksson (trykknaptelefon), som jeg ikke engang ved om virker – så en lækker Huawei vil virkelig være påskønnet 🙂

 26. BRUUN by BRUUN
  3. oktober 2013 / 11:11

  Uhhh, mit liv mangler en ny telefon! Krydser fingre, ben tæer og poterne på min hund! 🙂

  Følger dig jo overalt!

  /Linda

 27. Christina Thisted
  3. oktober 2013 / 10:48

  Iphone 5 med revnet glas 🙁

 28. 3. oktober 2013 / 10:44

  Lige pt rocker jeg en efterhånden par år gammel iphone 4;)

 29. Mette
  3. oktober 2013 / 10:16

  Jeg har en Sony Xperia Z, den er nogenlunde god til mine sclerosefingre.

  Ha’ en god dag.

 30. Jeanette
  3. oktober 2013 / 09:51

  Lige nu har jeg en iPhone 5 som driller ret så meget for tiden. Har truet med at kaste den ud af vinduet et par gange – og når man bor på 3. Sal så er det alvor 😉

  Jeg krydser mine fede små fingre for denne skønne (og vilde) give away.

 31. Malene Matzen
  3. oktober 2013 / 09:47

  Ej, hvor lækkert – kunne virkelig godt bruge en ny telefon!

 32. 3. oktober 2013 / 08:27

  Jeg har en HTC desire. 🙂

  Line

 33. sarah skytte
  3. oktober 2013 / 07:20

  Jeg griber enhver chance til at få udskiftet min iphone 4 som jeg virkelig ikke kan forliges med :o( Det ved jeg tilgengæld at min datter kan og så kan jeg få den her overlækre tøsemobil, jeg synes den så fin :o) Så jeg deltager i den her alt for fede giveaway <3

 34. Mia (Frk Mia)
  3. oktober 2013 / 02:25

  Jeg følger dig i forvejen 🙂 Den ser mega fed ud den telefon!
  Jeg har en halv ødelagt iPhone 5, som stort set har været i stykker siden jeg fik den.

  Mia (Frk Mia)
  miasunivers@hotmail.com

 35. 3. oktober 2013 / 02:02

  Lige nu har jeg lånet mig frem til en samsung galaxy s3 , men ejer faktisk ikke en selv.

 36. Lis
  3. oktober 2013 / 01:19

  jeg har en gammel Samsung hvor tastaturet er i stykker så den ikk kan bruges til SMS …så jeg vil da håbe jeg er heldig og bliver den glade ejer af den her sorte lille fikse sag.

  hilsen lis

 37. 3. oktober 2013 / 00:00

  Jeg vil meget gerne deltage(:
  Jeg følger med via bloglovin.

  Jeg har en Sony Ericsson Xperia Ray(:

 38. Caroline
  2. oktober 2013 / 23:07

  Sikke en sej giveaway
  – Jeg har en Iphone 3s som synger på meget sidste vers! Så ville være skønt med en ny 🙂

 39. Bjarne
  2. oktober 2013 / 21:58

  en Nokia – så gammel, at den er værdig til et museum

 40. 2. oktober 2013 / 21:11

  Jeg har Iphone 4 og manden en samsung ace.

  Og manden ønsker sig en ny. Hane siger: Den er langsom og har for lidt hukommelse…

  Ovevejer at han skal have en ny telefon, når han bliver 60 til januar. Men… Hvis jeg nu kunne vinde en… Ja. så var muligheden jo for at han fik en noget før:-)

  Kh
  Hanne

 41. Kamilla Bro
  2. oktober 2013 / 20:42

  Ååååååh! Mega lækker giveaway. Er lige nu ejer af den snart ældgamle Sony Ericson Xperia X8 :/ Held og lykke til alle. 🙂

  Kamilla.Nielsen@hotmail.com

 42. kjerstine larsen
  2. oktober 2013 / 20:40

  feeed præmie

  Har en Nokia telefon…. som er elendig!
  Ville være perfekt tidspunkt at vinde en lækker ny tlf 🙂

 43. sara r
  2. oktober 2013 / 20:23

  En gammel Nokia E72 🙂

 44. marianne lykke nielsen
  2. oktober 2013 / 19:43

  jeg har en iphon 4s som trænger til en erstatning efter gentagne ture på gulvet:(
  marianne.lykke@gmail.com

 45. Seline T
  2. oktober 2013 / 19:36

  Jeg har en Iphone 5, men ville gerne give denne mobil til folk jeg holder af!

 46. Emillia
  2. oktober 2013 / 19:20

  Jeg har en Nokia Lumia 900, som har en fuldstændig smadret skærm. Det er virkelig irriterende, men jeg har ikke råd til en ny i øjeblikket ..
  Har fulgt på Bloglovin

 47. Nicklas Nielsen
  2. oktober 2013 / 19:14

  done – Iphone 5

 48. Maria Seidelin
  2. oktober 2013 / 19:09

  Alle kriterier er opfyldt 🙂 Jeg har en iPhone 4 – som driller så meget og som jeg faktisk aldrig har været rigtig glad for, så vil rigtig gerne prøve noget nyt.

  Kh Maria Seidelin

 49. Christina
  2. oktober 2013 / 19:02

  Jeg har pt en Huawei – dens specifikke modelnavn husker jeg ikke lige, men det er vist en af de første som kom til Danmark.
  Det kunne være super fedt at vinde denne model Huawei, da den lyder super fed 🙂

 50. pia sroka
  2. oktober 2013 / 18:15

  Jeg en iphone 4,men ønsker mig en ny mobil,den virker ikke så godt mere. 🙂

 51. christina Ørndrup
  2. oktober 2013 / 17:57

  En sony Ericsson experia mini – skod !! 😀

 52. Susie Rasmussen
  2. oktober 2013 / 17:38

  Jaaa, det er en max. vild give away ! Jeg har en Nokia 6300.

 53. 2. oktober 2013 / 17:34

  xperia

  deltager

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

 54. Jytte
  2. oktober 2013 / 16:54

  Jeg har en Samsung Galaxy S som jeg har været utrolig glad for– men den er ved at være “slidt op”

 55. Maria Elmelund
  2. oktober 2013 / 16:40

  Jeg har en LG Optimus 🙂

 56. tanja mortensen
  2. oktober 2013 / 14:28

  min datter har en gammel udslidt telefon. hun fortjener en ny smart telefon. så den vil blive foræret til hende;-)

 57. Maria Møller
  2. oktober 2013 / 12:59

  Jeg er den heldige ejer af en Sony Ericsson W20i som er en pink skub-op-telefon! Den fylder 3 år i næste måned, men den virker stadig, den har dog været til reparation 4 gange…Nu har jeg desværre ikke mere garanti på den så næste gang den går i stykker, bliver jeg nok nødt til at finde en ny 🙁
  Ha’ en god dag!
  Hilsen Maria // mariamoeller@live.dk

 58. 2. oktober 2013 / 12:31

  Sikke en fin konkurrence. Jeg har en gammel Iphone 3, som jeg købte tilbage i 2009, hvor den var hot 🙂 Nu er den desværre så forældet at man ikke kan hente opdateringer til den og den kan ikke hente apps. Kameraet virker ikke længere og den er super langsom. Så den er ikke så hot længere.
  Det ville passe SÅ perfekt hvis denne smarte tlf kunne blive min og jeg kunne blive opdateret på nutidens smartphones og alle de ting de kan 🙂
  Krydser alt hvad jeg kan. Ha en dejlig dag!

 59. Anette Sidor
  2. oktober 2013 / 12:19

  IPhone5… Og lidt træt af den. Tænker den kunne doneres til min værdigt trængende eks(der slås med Nokia et eller andet 6 år gammelt bras).

 60. Karina
  2. oktober 2013 / 11:46

  Jeg har en iPhone 4s 😉

 61. Victoria
  2. oktober 2013 / 11:04

  Jeg har en HTC one x.. men min kæreste har en iPhone 3, som godt kunne trænge til en udskiftning! haha, så hvis jeg er heldig, bliver min søde kæreste forkælet! 🙂

 62. linda R
  2. oktober 2013 / 09:17

  Jeg har sony ericson w810i i hvid og orange. Jep det sier vidst alt. Og nej, det er ikke en låntelefon har haft den i et år nu. Men nægter simpelthen ikke at bruge såååå mange penge på en lækker telefon. Så jeg lader som om jeg er ligeglad, alt man skal bruge er vel også at den skal kunne ringe og skrive ikke? Instragram er helt sikkert overvurderet! (not) 😉

 63. Sus Kamilla
  2. oktober 2013 / 09:00

  Følger da selvfølgelig allerede din blog 🙂 Det er da klart!

  Og det her er da den vildeste give-away – wow!

  Jeg har en LG Optimus L5, der egentligt snart må være tre år gammel. Den er meget sløv og langsom – bare at komme ind i ‘beskeder’, tager en krig og dette er på trods for, at jeg har opdateret og ryddet op i den jævnligt. Men der er heller ikke noget at sige til det, med den alder den har efterhånden. Den har virkelig klaret det godt. Jeg har passet rigtig godt på den og været super glad for den. En mobil der kan holde 3 år, er i mine øjne, en super kvalitet.
  Derudover synes jeg, at designet og funktionerne har været tidsløst og på intet tidspunkt i disse tre år, har jeg følt, at jeg havde en outdated mobil. Indtil nu hvor den er blevet så træt, at jeg må indse, at den nok ikke længere har livsgnist.

  Så jeg kunne virkelig godt tænke mig en ny mobil – og trænger til det. Jeg har faktisk kigget på den her Huawei P6 (og læst din anmeldelse naturligvis!) og jeg synes, den ser rigtig lovende ud. Før indtil for nylig havde jeg faktisk aldrig hørt om Huawei før, men det lyder til at være et mærke, der har orden på sagerne, for deres mobiler roses rigtig godt rundt omkring. Og så synes jeg, at priserne er rimelige, hvis man sammenligner med mange af de mere kendte (på det danske marked) mærker i fht., hvad man får i deres mobiler.

  Suk suk.. Ja, jeg kunne sukke længe efter den her mobil!

  Tak for anmeldelsen og tak for dine altid brugbare, inspirerende og skønne indlæg – det er altid en fornøjelse, når min bloglovin meddeler om nye indlæg fra dig.

  Fortsat god dag.

  Mvh.

 64. Pia Hansen
  2. oktober 2013 / 08:46

  jeg har en gammel HTC Legend som er ufattelig langsom, har længe ønsket at skifte den ud da jeg bare er så sindsyg træt af den 🙂

 65. 2. oktober 2013 / 05:08

  En GAMMEL nokia med trykknapper… og sindsygt dårligt batteri :-/

 66. Malene
  2. oktober 2013 / 00:34

  Sikke en lækker præmie 🙂

  Jeg har lige fået en iPhone 5 – min første iPhone, så skal lige vænne mig til den.
  Men hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skal min store teenagesøn have den, da han trænger til en ny mobil, han har en Sony Xperia Arc nu tror jeg det er.

  Følger allerede begge steder 🙂

 67. Helena
  2. oktober 2013 / 00:34

  Jeg har en iPhone 4 s men vill gerne have denne. Krydser fingre

 68. Marlene Høj
  2. oktober 2013 / 00:13

  En HTC Wildfire, der trænger til en udskiftning!
  Jeg følger både det ene og det andet sted 🙂

 69. 2. oktober 2013 / 00:12

  Jeg følger allerede på Bloglovin, og du får da også lige et hjerte fra mig.
  I dag har jeg en iPhone 4, som gerne snart vil udskiftes 😉
  /Camilla

 70. Jane Tvede
  1. oktober 2013 / 23:06

  har en gammel samsung skub op telefon og ønsker mig en af de nye modeller <3 ville blive vildt lykkelig og i den syvende himmel hvis jeg vinder den gude lækker præmie der er på højkant og mit største ønske vil blive opfyldt <3 <3
  vil elske den og håber <3 <3 <3 trænger hårdt til en ny mobil telefon

 71. Camilla K. Olesen
  1. oktober 2013 / 22:58

  Er du vimmer, hvor er det altså en vild og lækker give-away!
  Den mobiltelefon ser så fin ud, og din anmeldelse med ord som “handsketilstand” og “forskønnelse” er priceless. Jeg kan roligt sige, at det er ting, som min nuværende ældre Nokia telefon ikke kender til. Jeg har forsøgt at finde frem til, hvad modellen hedder, men uden det store held. Men jeg kan fortælle, at jeg købte den brugt for godt 3 år siden, så den trænger til at blive udskiftet!

 72. 1. oktober 2013 / 22:53

  Uha, jeg er en af dem, der stadig har en telefon med rigtige knapper, man trykker på 🙂 En Sony Ericsson Elm tror jeg, den hedder.

 73. Sabine
  1. oktober 2013 / 22:41

  Jeg har en iPhone 5, men min skønne skønne brormand sidder med en gammel gammel nokia, som end ikke kan tage billeder, så det ville være alt for fedt at kunne overraske ham med en ny lækker telefon!! Det fortjener han virkelig!!

 74. Kristina K
  1. oktober 2013 / 22:24

  Jeg har en gammel Samsung som jeg har atvet efter min søster, så jeg kunne godt trænge til en ny.

 75. 1. oktober 2013 / 21:56

  Jeg har en samsung telefon og trænger sådan til fornyelse og har aldrig prøvet en Huawei telefon og den lyder som om den er rigtig fed – så det kunne være super fantastisk at være en heldig vinder 🙂

 76. Anne Cathrine
  1. oktober 2013 / 21:56

  Jeg vil gerne vinde den til min kæreste, som har en smadrer iPhone 4 ( som jeg kom til at smadre, da det var min) derfor syntes jeg han fortjener en ny og hel telefon – så kan han høre hvem han taler med ( det er også gået i stykker, arme stakkel)

  Og fordi jeg elsker ham <3

 77. Pia Lyng Madsen
  1. oktober 2013 / 21:45

  Jeg har en fin Samsung s4, men er virkelig klar til at springe ud i noget nyt. Ellers ville jeg måske give den til min svigermor, som løber rundt med en gammel ødelagt nokia!

  Mvh.
  Pia Lyng Madsen / Mønneberg

 78. Christina Bonke
  1. oktober 2013 / 21:37

  Jeg har en HTC. Arvet fra kæresten, da han fik en smartere model. 😉

 79. Jenny Clausen
  1. oktober 2013 / 21:36

  Jeg har ALDRIG haft en smartphone, går rundt med en gammel klods af en nokia der gør jeg bliver mobbet over at være så umoderne! så krydser seriøst voldsomt fingre for jeg kan få fingrene i denne lækkersag af en tlf. og kan være med på noderne. Og nej jeg er ikke gammel er 29 somre men har simpelthen ikke haft råd til en smartphone så håber på lykkens gudinde smiler min vej!

  / Jenny Clausen

 80. 1. oktober 2013 / 21:24

  Riiiimelig vild giveaway alligevel! Jeg har en iPhone 5 og den er jeg egentlig rimelig tilfreds med. Men samtidig er jeg lidt nørdet og derfor synes jeg, at det er lidt trist at jeg nu har haft den samme i et år. Jeg elsker gadgets :p

 81. Katrine Guldbæk
  1. oktober 2013 / 21:14

  Deltager meget gerne i din lækre give-away. Jeg har en gammel Iphone 3 som jeg set bedre dage 😉

 82. maria ø
  1. oktober 2013 / 21:12

  Har en gammel Samsung som trænger helt vildt til at blive skiftet ud 🙂

 83. 1. oktober 2013 / 21:11

  Hold da op en lækker give away! Jeg har en Samsung 🙂

 84. Fru H-T
  1. oktober 2013 / 21:10

  Jeg ville give den til min mand, der har en HTC Sensation XL, som han godt nok er glad for, men som er totalt utilregnelig – og nu hvor han er jobsøgende, er det vigtigt at have en telefon, der virker!

 85. 1. oktober 2013 / 21:05

  Jeg har en nexus 4, men min mor mangler en ny mobil, så jeg krydser fingre!

 86. Signe sahlgreen
  1. oktober 2013 / 21:02

  Hvis jeg vandt ville jeg give telefonen til min kæreste.
  Han har en rigtig gammel Nokia og den er jo umuligt at have med at
  gøre! Den går ud hele tiden og modtager kun hveranden SMS = umuligt at kommunikerer med ham .. Så håber jeg vinder, så jeg kan forære min dejlige kæreste den 😀
  Hihi

 87. Katrine Gunnersen
  1. oktober 2013 / 21:02

  Jeg er i besiddelse af en Nokia.. Ja, hvad er det.. det er en som kan tage billeder, men ikke modtage mms – ikke en smartphone, men jeg har også svært ved at skille mig af med den, da der er en masse skønne babybilleder af min datter derinde. Men hvis jeg skulle være så heldig, så skal jeg nok hitte ud af det hele 🙂

 88. Mathilde
  1. oktober 2013 / 20:58

  HTC Wildfire

 89. Astrid
  1. oktober 2013 / 20:55

  Iphone 3! Jeg krydser fingre.

 90. Camilla Bugge
  1. oktober 2013 / 20:52

  Jeg har en iPhone 4’s lige nu.. Og hvis jeg vandt skulle den helt sikkert gå til min lillebror.. Han har altid været så heldig(?) at få mine aflagte telefoner, så lige nu render han rundt med en iPhone 3, med flækket skærm, en ødelagt homebutton og en batteritid på ca 3-4 timer.. Så han skulle helt sikkert forkæles med en ny mobil! 🙂
  Og jeg følger dig, selvfølgelig, på bloglovin 🙂

 91. Trine
  1. oktober 2013 / 20:51

  Iphone 4 – med smadret skærm både for og bag:-)

 92. 1. oktober 2013 / 20:50

  Super fed!

  Jeg har en iPhone 😉 måske kan jeg overbevises at prøve noget andet.

  Chau

 93. Michelle Bork Hansen
  1. oktober 2013 / 20:48

  Følger dig allerede på bloglovin’ og Facebook – så det er gjort. Desuden, lækker give away!

  Jeg render lige nu rundt med en Samsung Galaxy S2, og så ved jeg at jeg har en lille søster der går og drømmer om en ny mobil, da hun render rundt med en HTC wildfire s, som er langsom som ind i helvede og ikke kan indeholde en skid. Så hvis jeg blev den heldige vinder, ville den helt klart gå til hende!

  Knus
  Michelle Bork Hansen

 94. Benedikte Lundberg
  1. oktober 2013 / 20:47

  Hold da op – det er da en lækker give away!
  Jeg har pt. en Samsung Galaxy SII.

  – Benedikte

 95. Pernille E
  1. oktober 2013 / 20:37

  Har en Iphone 5 idag, men mandens gamle nokia kunne godt trænge til en udskiftning…

 96. Trine Emtkjær
  1. oktober 2013 / 20:35

  Har egentlig en Samsung Galaxy SIII, som jeg er rigtig glad for, men efter jeg læste din anmeldelse på bloglovin tidligere i dag, ville jeg absolut intet have imod at få mig en Huawei! 😀

 97. Maja Fuglsang
  1. oktober 2013 / 20:31

  Jeg har en Iphone 4s som jeg er vildt glad for 🙂 Men min søde kæreste har en Samsung Pocket, som han sådan set er ok tilfreds med, men hvis jeg bliver den heldige er jeg sikker på at han vil blive mega glad for denne i overraskelse… 🙂

 98. Nanna Trine Vestergaard Christensen
  1. oktober 2013 / 20:25

  Alle krav er opfyldt.
  Vil SÅ gerne vinde, da jeg lige nu har en iPhone 4S som jeg er SÅ træt af….

 99. Kamille Parsgaard
  1. oktober 2013 / 20:23

  En selvstændig selvopdaterende menuskiftende og tastetryknægtende HTC DesireHD. Jeg tænker lidt at den er besat. Ikke at jeg ikke kan håndtere det, men det er ret irriterende i længden. Jeg er dagligt afhængig af min telefon, så de burde være meget mere stabile og stærke end de er. Din anmeldelse af Huawei’en var ellers spændende. Godt beskrevet og let læst. Fakta, just my thing 🙂
  -Kamille.

 100. Celina
  1. oktober 2013 / 20:20

  Hvis jeg vinder skulle det være en gave til min veninde som render rundt med en gammel Sony Ericsson 🙂 Som moderne kvinde i 2013 er jeg sikker på hun vil elske denne Tlf 🙂

 101. Else-Marie Bruun
  1. oktober 2013 / 20:20

  Jeg ville blive meget glad,hvis det bliver mig der vinder denne lækker telefon,da jeg har en rigtig gammel Motorola telefon ♥

 102. 1. oktober 2013 / 20:16

  Jeg har en iphone 4 som jeg er ret glad for. Men har en søn på 12 der ville blive overlykkelig for sådan en telefon der 🙂 <3

  Christina

 103. 1. oktober 2013 / 20:09

  jeg har verdens ældste nokia, aner ikke hvad den hedder, men der er fra før smartphonens tid, så vi snakker oldtidsfund. den er mildest talt udskiftelsesklar 😉

 104. Maja K
  1. oktober 2013 / 20:06

  Jeg har en Samsung Galaxy S3 mini – som er laaaangsom som bare pokker! 😉

 105. Rikke Trøjborg
  1. oktober 2013 / 20:05

  Iphone 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!