Give-away! Vind Duolac mælkesyrebakterier til sommerferien

Så er nedtællingen til min sommerferie officielt skudt i gang, jubii. Jeg er så småt begyndt at finde nogle af de ting frem, som jeg har tænkt mig at pakke ned. I finder bl.a.: håndcreme, læbepomade, solcreme, Treo, solbriller, notesbog, pas, rejse guide, ur, høretelefoner m.m. En af mine nye bekendtskaber skal skam også med på ferien. Det er Rejse+ 2 i 1 fra Duolac, som er mælkesyrebakterier. De skal sikre mig, at jeg ikke skal være lænket til vores hotelværelse og toilet under adskillige dage på ferien. Dem glæder jeg mig ret meget til at have med, for ærlig talt – de havde været en god støtte, da jeg var i Marrakech for nogle år siden. Jeg vil spare jer for detaljerne, haha.

Det som 1 heldig læser kan vinde er et sæt med Duolac mælkesyrebakterier. Der er to æsker med 30 tabletter i hver og 2 pakker med 8 tabletter i hver. Så er der både lidt til den lange rejse og den lille weekend getaway. Duolac er probiotika, som styrker maven indefra, så den er forberedt på at møde fremmed mad og nye bakterier. Tænk bare på isklumper lavet af ikke-rent vand. Duolac skal tages 2-4 dage før afrejse og så ellers hver dag på ferien. De er i øvrigt med smag af ananas. Det lyder altså godt. Vejl. pris er 89,95kr. for en bøtte og 44,95kr. for en pakke. Jeg skal bare have dem herhjemme fremover, så jeg er klar til spontane rejser. Læs mere om Duolac HER.

For at deltage i min give-away skal I:

 1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin’ HER. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst.
 2. Skrive en kommentar her nedenfor. Skriv f.eks. hvor I skal på ferie henne, eller hvor I sidst har været på ferie. Det er altid dejligt med lidt inspiration.

Min give-away slutter tirsdag den 15. juli kl.19:00, hvorefter jeg vil trække 1 heldig vinder. Stort held og lykke til jer alle.

VINDEREN: Stort tillykke til Maria Ørum med kommentar nr.2. Jeg sender dig en mail hurtigst muligt. Tusind tak til jer alle for at deltage.

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg får lov til at udlodde produkterne

Share:

22 Comments

 1. Louise Janner
  15. juli 2014 / 02:48

  Årh, lige noget for mig! Har en ret sart mave og skal rejse til Grækenland lige om snart, og er sikker på at det vil gå galt med min mave dernede…. Så disse ville være perfekte at vinde! 🙂

 2. Anne S
  14. juli 2014 / 07:46

  Jeg skal til marmaris i august, nøk hvor jeg glæder mig!!

 3. Marianne Juhl
  13. juli 2014 / 15:03

  Lækker giveaway som min mavse vil blive glad for
  Kan desværre ikke prale med en eksotisk ferie men har været på en forlænget weekend med 2 af mine drenge på Hvidbjerg strand camping i blåvand – super sted at holde fri med børn

 4. marie-louise posgaard larsen
  13. juli 2014 / 11:34

  Jeg skal fra Sjælland til Nordjylland.. det må da næsten være det værste kulturchok, som man kan udsætte sig selv for. Jeg vil være parat til store mængder is, grillede pølser der flækker min mave og syndige mousserende drikke i et sommerhus deroppe. Min mave får brug for duolac 😉

 5. Pia Damgaard
  12. juli 2014 / 21:38

  Jeg har lige været en uge i Tyrkiet – og var en del plaget af ondt i maven, uden dog at lægge mig rigtigt syg… Så det ville være rart at være forberedt hjemmefra næste gang jeg skal ud at rejse…

 6. Linda M Pedersen
  12. juli 2014 / 17:09

  Dejlig Blog og Give Away. Skal desværre ikke udenlands iår, men derfor kan jeg godt have brug for tabl. Har chrons sygdom.
  R blevet Farmor, så helst ikke flere mave/tarm udfordringer en nødvendigt…Skal nyde Ham…♥
  Kh

 7. Gitte Irene
  12. juli 2014 / 12:19

  Jeg har ikke været udenlands i mange år.
  Men i år går turen til Prag. 🙂

 8. 12. juli 2014 / 09:15

  Ferien bliver herhjemme i år, hvor vi skal til skallerup klit

 9. Anette Dahl Povlsen
  11. juli 2014 / 22:02

  Sommerhus i Hvide Sande , så jeg håber på lige så godt vejr som nu 🙂 god sommer

 10. Connie A
  11. juli 2014 / 20:43

  Vi skal til Malta i 14 dage

 11. Julie
  11. juli 2014 / 16:18

  Jeg skal til Portugal om 2 uger 🙂

 12. maibritt j
  11. juli 2014 / 11:54

  vi skal låne mine forældres sommerhus så jeg håber på godt vejr 😀

 13. Marlene Høj
  11. juli 2014 / 10:15

  Vi var i Paris sidst vi var ude at rejse – Der er så skønt! I år forgår ferien hjemme i DK, men derfor er det stadig en god idé at passe på sin mave.

 14. Yvonne i
  11. juli 2014 / 06:42

  Go give away, rejser aldrig nogen steder uden mælkesyrebakterier
  Vi tager lige en smut til Norge på motorcykel. For 2 gang i år. 🙂
  Det er et skønt land at køre i, fantastisk natur og de sødeste mennesker.
  Go ferie til alle

 15. Anya
  10. juli 2014 / 23:53

  ★ Vi skal til Lalandia og glæder os for vildt ★
  God sommer til alle.

 16. Pia Hansen
  10. juli 2014 / 22:49

  det ville være skønt at have med på ferie, stikker af til Venedig til August 🙂

 17. Katrine Gunnersen
  10. juli 2014 / 22:43

  Vi har været på ferie med min mands bror, deres børn, svigermor og vores egne to børn – for første og sidste gang – og det er manden heldigvis enig i 🙂

 18. Jane Rønsted Tvede
  10. juli 2014 / 21:46

  har desværre ikke været på ferie endnu da manden går med brækket brud på ryggen og går til genoptræning to gange om ugen. så håber vi kan nå en lille ferie på et eller andet tidspunkt i lille danmark.

 19. 10. juli 2014 / 20:11

  Pt er jeg faktisk på ferie “hjemme” hos min mor i Norge… Og dør lidt i varmen, for det er bestemt ikke køligere her

 20. Maria Ørum
  10. juli 2014 / 20:06

  Er lige kommet hjem fra Kroatien, første gang vi har været der, men absolut ikke sidste gang, sikke skønt der er 🙂
  Vores næste ferie, om 3 ugers tid, kommer til at foregå hjemme på Bornholm..
  God sommer

 21. Mia C Andersen
  10. juli 2014 / 19:39

  Uhhh.. Endnu en lækker giveaway. Jeg er fast, og trofast læser. Nogle gange koster det mig penge – du åbnede min verden for Black Swan. <3
  Jeg har ikke været på ferie 'udenfor'' længe. Min søn på 12 er ikke så god til nye steder (autist), så det begrænser lidt. Vi var dog på Lefkas for 3 år siden uden for sæsonen – tidlig juni – og det var intet mindre end fantastisk!! Der er smukt og frodigt, med lækker mad og smukt smukt vand. Vi skal helt sikkert tilbage på et tidspunkt.
  God sommer til alle..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!