Give-away! Vind 1 års forbrug af Dove hårprodukter

Tusind tak for jeres mange meget dejlige kommentarer til mit blogindlæg om bloggens 5 års fødselsdag. I er alt for søde. Tak fordi I læser med! I samme forbindelse lovede jeg jer jo en skøn give-away, og den får I her. I har i den grad fortjent den.

Dove vil gerne forkæle én af mine læsere med 1 helt års forbrug af hårprodukter fra Dove. Det er altså ikke så lidt. Og det er endda den forholdsvis nye serie Advanced Hair, som findes I to forskellige serier. Jeg har fået lov til selv at teste dem først, og de er altså bare gode.

Dove Oxygen Moisture serien er til fint og fladt hår, mens Dove Pure Care Dry Oil serien er til trist og tørt hår. Dove Oxygen Moisture serien er “specielt udviklet til at give volumen til fint nordisk hår og indeholder Oxyfusion Technology, som er en ny generation af fugt til det fine hår, som giver håret volumen”. Dove Pure Care Dry Oil serien er “en luksuriøs serie med nærende afrikansk macadamianøddeolie. Serien giver intens pleje og gør håret glansfuldt. Resultatet er 5 gange så silkeblødt hår”.

Begge serier indeholder både en shampoo og en balsam, og så findes der en hårkur til den blå serie. Begge serier præsenterer sig utroligt godt. Jeg er ret vild med det enkle design med et lille splash af farve i form af blå og guld. De pynter i hvert fald rigtig fint på mit badeværelse og står hellere end gerne fremme her mens jeg har fremvisninger af min lejlighed. Som nævnt har jeg testet begge serierne, og da mit hår er til den tørre og krusede side, var jeg helt sikker på, at mit match var Pure Care Dry Oil serien. Men Oxygen Moisture serien er mindst lige så lækker og god ved mit hår, så derfor har jeg brugt begge serier gennem de sidste par uger, og mit hår har det rigtig godt. Produkterne er gode på hver deres måde, og de dufter godt. Alle fem produkter kan købes i bl.a. Matas.

3 gode tips fra Dove til at passe godt på håret:

 1. Brug hårkur én gang om ugen – hårkur plejer, genopbygger og giver fugt.
 2. Brug solcreme i hårspidserne om sommeren. Beskyt jeres spidser ved at pifte eller massere lidt solcreme i hårspidserne, så de ikke udtørrer i sommervarmen.
 3. Efter hårvask med shampoo og balsam kan det være en rigtig god idé at skylle efter med køligt vand, da dette forsegler skællag og efterlader jeres hår ekstra glansfuldt.

For at deltage i min give-away skal I:

 1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin’ HER. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst.
 2. Skrive en kommentar her nedenfor. Skriv f.eks. hvad I gør for selv at passe godt på håret.

Min give-away slutter fredag den 7. august, hvorefter jeg vil trække en heldig vinder af et 1 års forbrug af Dove hårprodukter. Når jeg kontakter vinderen, finder vi ud af, hvilken serie det skal være. Rigtig mange gange held og lykke til jer alle.

VINDEREN: Stort tillykke til Mie K med kommentar nr. 36. Jeg kontakter dig pr. mail asap.

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov til at udlodde præmien

Share:

74 Comments

 1. Pia Damgaard
  9. august 2015 / 19:01

  Jeg bruger hårolie ved hver hårvask 🙂

 2. Anette Dahl Povlsen
  7. august 2015 / 18:50

  Jeg bruger hårkur ca hver 14 dag og bruger en god shampoo til håret

 3. Karina Brøndum
  7. august 2015 / 09:05

  Åh jeg har ikke været for god til at passe på mit hår. Derfor har jeg været nødsaget til at få klippet et godt stykke af og få et par olaplex behandlinger. Nu forsøger jeg at minimere føntørring og glatning af håret. Dove serien til trist og tørt hår, lyder som et mirakelmiddel til mit hår 🙂 krydser fingre..

 4. Cille Bjerring Larsen
  7. august 2015 / 01:35

  Jeg bruger hårkur ved lejlighed og giver mine spidser Orofluido olie for at holde dem friske. Så bliver jeg klippet ofte så mit hår ser velplejet ud næsten hele tiden 🙂

 5. Inger Hilt Thevik
  7. august 2015 / 00:58

  Hej og Congrats med de 5 år og tak for en skøn og informative blog. Jeg vasker hår ca. hver anden dag, nogen gange bliver det hver dag. Jeg bruger mousse og aldrig glattejern, men KUN fordi jeg ikke helt kan mestre det, hmhmhm . Ha nu en god weekend som er lige rundt om hjørnet. <3

 6. Miatilda Andersen
  6. august 2015 / 23:38

  Det er så nemt at sige tillykke.. så tillykke. Men 5 år med en blog – det er virkelig stort. Jeg er altid imponeret over jer bloggere – for jeg kan godt se at det er hårdt arbejde.

  Mit bedste hårpleje tip er : Vask håret to gange, men kun hver 3-4 dag..

 7. Marie-Louise Posgaard Larsen
  6. august 2015 / 23:36

  Jeg gør selvfølgelig alt det forkerte.
  Bruger føntørrer, glattejern, farver et par gange om året, ofte hårvask og stylingsprodukter.. Og bruger sjældent kur, derfor trænger det genvaldigt til kærligheden der sådan hungrer efter.

 8. Charlotte Lang Hansen
  6. august 2015 / 23:18

  Jeg er med 🙂

 9. Maria A
  6. august 2015 / 10:07

  Nej, en fed konkurrence 🙂

  Jeg sørger for at bruge en god shampoo og en god balsam, som passer til min hårtype. Men jeg har krøller, så jeg burde helt sikkert gøre mere for at pleje det. Jeg synes de tre tips fra Dove er overraskende nemme, og det vil jeg da prøve at gøre i min hverdag. Jeg vidste f.eks. ikke det med solcremen 🙂

 10. Mai O.
  5. august 2015 / 21:48

  BLOG-HURRA for dig! 🙂

  Åh. Jeg gør vist desværre ikke så meget andet end at sende en masse kærlige TANKER til garnet 😉

 11. Marianne Juhl
  5. august 2015 / 21:44

  Stort tillykke
  Jeg forsøger at skåne mit hår ved kun at vaske det hver 2 dag. Det er blevet lidt medtaget efter en farvning i foråret og så solen har bleget det så mit hår ser lidt skadet ud så nu står den på hårkur en gang om ugen og ellers pleje efter bedste evne.

 12. marianne lykke nielsen
  5. august 2015 / 21:09

  jeg holder produkt frie dage de dage jeg ikke skal andet end slentre rundt herhjemme, dvs ingen styling..

 13. Mette Kristensen
  5. august 2015 / 18:28

  Uhh, det ville jeg gerne vinde. Bruger den blå balsam for tiden og den er super god.

  Jeg nøjes med at vaske mit hår hver anden-tredje dag. Derudover bruger jeg hårkur en gang imellem

 14. Simone Olsen
  5. august 2015 / 14:22

  Super lækker give-away! For at passe på mit hår bruger jeg 2 gange om ugen en god hårkur, der går ind og fugter og plejer mit hår. Jeg bruger nemlig glattejern næsten hver dag så selvom jeg bruger varmebeskyttende produkter, så er en god hårkur også nødvendigt! Jeg krydser fingre:-)

 15. Malene R.
  4. august 2015 / 15:55

  Jeg bruger selv hårkur en gang imellem, og ellers undgår jeg så vidt muligt at bruge glattejern og hårtørrer.

 16. Connie A
  4. august 2015 / 15:37

  Jeg søger for at bruge gode hårprodukter og bliver klippet hver 5 uge, så håret altid er velplejet 🙂

 17. Sarah
  4. august 2015 / 13:12

  Jeg gør egentlig ikke så meget, men undgår at skade mit hår med farve eller varme stylingredskaber 🙂

 18. Louise
  4. august 2015 / 10:22

  Jeg spiser Priorin dagligt for at styrke mit ødelagte hår og ugentlige hårkure – Det er noget tyndt tjavs, jeg har på toppen, men har faktisk prøvet Dove Oxygen, som virkede godt og gav lidt fylde 🙂

 19. 4. august 2015 / 09:08

  Jeg synes faktisk det er lidt svært det med hår… men jeg prøver at lade være med at vaske det alt for ofte, så det ikke udtørres. Det kan dog godt være svært, når man træner meget og føler, at man er nødt til at bruge en masse shampoo, for at få sveden ud af håret 😉

 20. Henriette H
  4. august 2015 / 00:59

  Bruger altid kun balsam i spidserne, så hovedbunden ikke bliver for fedtet, derudover bruger jeg en hårkur en gang om ugen og har noget økologisk hårolie som jeg bruger efter jeg har været i bad. Bruger forresten altid heat protection inden jeg glatter eller krøller håret 😉

 21. Betina
  3. august 2015 / 21:52

  jeg undgår at vaske håret hver dag, bruger balsam og hårkur (når jeg har tid:))

 22. Stine
  3. august 2015 / 20:46

  Skøn giveaway 🙂 Jeg undgår så vidt muligt at bruge føntørrer og fladjern 🙂

 23. Karoline
  3. august 2015 / 20:07

  Så lækker en konkurrence! Håber jeg er den heldige der vinder.
  Får at skåne mit hår undgår jeg varme så meget som muligt og så putter jeg argan olie i hårspidserne <3

 24. Maja F
  3. august 2015 / 18:59

  Jeg er ret dårlig til at passe på mit hår – desværre… Men gør en indsat for at sparer på hårvasken og giver spidserne lidt olie en gang imellem 🙂

 25. Caroline D
  3. august 2015 / 13:39

  Jeg bruger sjældent hårtørrer eller lign og lade altid mit hår lufttørre. Derudover bruger jeg en leave-in conditioner, som samler håret og tilfører fugt 🙂

 26. Camilla A
  3. august 2015 / 12:52

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg forsøger at undgå at vaske mit hår for meget og burger tørshampoo i stedet for. Derudover bruger jeg hårkur én gang om ugen og serum i spidserne hver dag. Specielt her efter tre uger i solen, trænger mit hår til lidt ekstra, kærlig behandling og pleje. 🙂

 27. Emilie Stenkær
  3. august 2015 / 12:08

  Lækker giveaway. Jeg bruger speciel shampoo/balsam/hårkur og så olie

 28. Lea Thomsen
  3. august 2015 / 11:29

  Forsinket tillykke med bloggen 🙂
  Jeg beskytter håret, ved ikke at bruge glattejern til hverdag, eller ved at overhovedet bruge føntørre. Beskytter det også, ved ikke at bruge alt for mange stylings produkter. Bruger kun hårspray, men det er sjældent, at det sker 🙂
  Krydser fingre for at vinde XX

 29. Marianne P
  3. august 2015 / 10:59

  Jeg gør stort set alt hvad jeg kan for at mishandle det, så en gevinst ville være kærkommen;)

 30. Dorthe Bille
  3. august 2015 / 10:32

  Jeg bruger en god hårkur en gang om ugen og så sørger jeg for at få klippet spidserne, så håret ikke ser slidt ud

 31. Louise O
  3. august 2015 / 09:15

  Endnu engang tillykke med bloggen herfra. -Glæder mig til at følge med også fremadrettet….
  Jeg gør meget for at passe på mit hår blandt andet hårkur som du selv nævner :), men ellers undgår jeg glattejern, hårtørre og alt for lange varme bade.
  Super lækker giveaway du ellers har!

 32. Camilla Nyegaard
  3. august 2015 / 08:53

  Her i sommerperioden kommer jeg produkter i håret for at skåne lidt mod solen. Ellers bliver det meget tørt.

 33. Line Jakobsen
  3. august 2015 / 07:59

  Jeg passer på mit hår ved at undgå for meget føntørring og bruger helst ikke styling produkter i hverdagene. Jeg får altid ros hos frisøren og mit hår spalter ALDRIG!

 34. Pernille L
  3. august 2015 / 07:28

  Jeg vasker mit hår for ofte, men jeg forsøger at kompensere ved at give det en god hårkur et par gange om ugen 🙂 Det vil bare være fantastisk at blive den heldige vinder af denne skønne konkurrence 🙂
  Hav en rigtig dejlig solskinsdag!

 35. 3. august 2015 / 05:37

  Jeg har meget fint/tyndt hår, så selv om jeg vasker det om morgenen, ser det sidst på eftermiddagen allerede fedtet ud igen med de fleste shampooer på markedet. Der er dog få, der ikke gør det, og Dove mærket er netop en af de få, så jeg er helt klart med i denne give away og krydser fingre for, jeg er den heldige.

 36. Baysen
  2. august 2015 / 21:50

  Jeg er lidt hård ved mit hår, da jeg vasker og føn’er hver dag. Så en god leave-in conditioner og varmebeskyttelse er et must for mig 🙂

 37. Camilla K. Olesen
  2. august 2015 / 21:47

  Stort tillykke med bloggens 5 års fødselsdag. Det er virkelig stort og sikke en bedrift! <3
  Mht. håret er mit vel typisk skandinavisk, så jeg formoder, at jeg har samme "problemer" som alle andre. Jeg bliver jævnligt klippet, og bruger derudover solbeskyttelse til håret om sommeren, netop for at passe på det. Jeg undlader af anvende varmeapparater, hvis muligt, og bruger nogle gange kokosolie i spidserne! Det er mine bedste råd 😉

 38. Olga
  2. august 2015 / 21:28

  Jeg sørger for at vaske det regelmæssigt, cirka med to dages mellemrum. Jeg bruger balsam og shampoo til det. Så kan jeg godt lide at putte enten leave-in conditioner eller olie i mit hår, så det dufter dejligt og er blødt. Ellers forsøger jeg at bruge føntørrer og stylingjern så lidt som muligt. Sådan holder jeg det lækkert <3

 39. Mie K
  2. august 2015 / 21:10

  Jeg har afbleget hår og derfor er mine spidser ekstra slidte. Jeg bruger hårolie, balsam og hårkur, får jævnligt klippet spidserne og så prøver jeg at undgå for lang tid i solen.

 40. Rose Silau
  2. august 2015 / 19:35

  Sikke en fed giveaway! 🙂 Hvor ville det dog være skønt at vinde! 🙂
  Det jeg gør for at pleje mit hår er at tilføje spidserne en god olie hver gang efter jeg har været i bad og vasket hår. Derudover bruger jeg nogle gode shampooer og balsamer, som plejer håret og sørger for, at det ikke knækker. Sidst men ikke mindst prøver jeg at børste mit hår så blidt som muligt, så det ikke bliver slidt. Mit hår vokser hurtigt, og derfor sørger jeg også for at få klippet de slidte spidser af + et par ekstra centimeter, når jeg er hos frisøren 🙂

 41. Gitte Frigaard Nielsen
  2. august 2015 / 13:39

  Jeg er en af dem som er udstyret med både fint og krøllet/kruset/tørt hår. det kræver en del pleje. Fx er jeg helt holdt op med at bruge balsam, i stedet gør jeg det at mit hår kun bliver vasket 2-3 gange om ugen og så bruger jeg hårkur HVER gang i stedet for balsam. Det og så hår olie har mit hår det bedst med <3

 42. Amanda H.
  1. august 2015 / 23:19

  Gør enlig ikke andet end at putte noget olie i og sjældent bruger hårtørrer og glattejern.

 43. Caroline Stadsbjerg
  1. august 2015 / 23:00

  Jeg har haft knastørt hår – efter ikke at have passet ordentligt på det – og blev nødt til at klippe godt 20 cm af, for at prøve at få sundt hår.
  Hver gang jeg har vasket hår, tager jeg en klat hårkur i hænderne, og fordeler den i længderne af mit håndklædetørre hår. Egentligt bruger jeg lidt meget, men det trænger godt ind i håret når det tørrer! Jeg vasker det ikke ud igen, men lader håret tørre med det i. Det er det bedste jeg har gjort for mit hår! Det er blødt og fugtet evigt og altid nu 🙂

 44. Maria Seidelin
  1. august 2015 / 22:36

  Vasker kun håret hver anden dag, putter olie i spidserne og ugentlig hårkur <3

 45. Bettina søndergaard
  1. august 2015 / 18:38

  Hårkur hver weekend 😉

  Og noget specielt stylingcreme så håret ikke udtørrer, når det føntørres 😉

 46. laila bindzus
  1. august 2015 / 18:15

  Hej
  Jeg har utroligt flot langt rødt hår .
  Jeg vasker det ikke hverdag når jeg er i bad og bruger sjældent hårlak og føn, og må ærligt sige at jeg elsker mit hår og vil gøre alt for både at passe på det og give det ren forkælelse med de rigtige hårprodukter.

 47. Line M.
  1. august 2015 / 15:26

  Jeg sørger for ikke at vaske mit hår alt for tit, men forkæler det til gengæld med balsam og jævnligt en kur. Herudover bruger jeg olie for at undgå alt for tørt hår.

 48. Sus L. Hansen
  1. august 2015 / 15:25

  Sikke en lækker giveaway!
  Mit hår kunne virkelig godt trænge til lidt ekstra forkælelse. Det er tørt og knækker desværre for et godt ord lige for tiden. Jeg plejer ellers at have held med at forkæle det med kokosolie, kun sjældent bruge hårtørre og fladjern samt bruge arganolie i det. Men ak, det virker lidt halt sløjt for tiden.

 49. Maja F
  1. august 2015 / 12:07

  Jeg er ikke så god til at passe på mit hår, men jeg forsøger at holde igen med hårvasken og bruger lidt olie i spidserne 🙂

 50. Camilla Hovej
  1. august 2015 / 06:36

  jeg har ikke været super god til passe på mit, men jeg er fornyeligt begyndt at bruge hårkur og olie – det hjælper virkelig meget på mit tørre hår 🙂

 51. Yvonne i
  31. juli 2015 / 22:43

  Vasker mit hår hverdag, leave in balsam, krøllecreme, gele til at holde på mine krøller..og så en gang føn, puha 🙂 det var da godt nok en hulens masse jeg udsætter mit hår for, sætter da lige nogle tanker igang

 52. Tina H
  31. juli 2015 / 18:29

  Jeg vasker kun mit hår hver anden/tredje dag for ikke at slide for meget på det 🙂 derudover anvender jeg en beskyttende olie, som jeg kommer i håret inden jeg glatter det 🙂

 53. pia sroka
  31. juli 2015 / 17:54

  Jeg vasker kun håret hver anden dag,bruger aldrig hårtørrer, lader det altid lufttørre,efter hver hårvask bruger jeg Arganolie, hvis jeg bruger glattejern,bruger jeg altid varmebeskyttelse , så bruger jeg en hårkur en gang om ugen, farver ikke håret for ofte, og aldrig om sommerne, da solen lysner håret, så jeg venter altid til sommeren er overstået. 🙂

 54. Birna Lambaa
  31. juli 2015 / 17:54

  Jeg vasker mit hår 2, max 3 gange, om ugen med sæbe, farver det yderst sjældent og bruger hårolie efter hårvask 🙂

 55. Marianne S.
  31. juli 2015 / 17:32

  Jeg forsøger ikke at glatte det – og ellers bruger jeg olie i spidserne, som giver glans og ser bare lidt sundere ud;)

 56. Betty Jacobsen
  31. juli 2015 / 12:24

  Jeg bruger Dove Oxygene fordi det er fantastisk godt til mit fine og flade hår.

 57. Tine Bech
  31. juli 2015 / 11:05

  Jeg er desværre ikke alt for god til at passe på mit hår. Jeg vasket det bl.a. for ofte. Jeg prøver at opveje det med hårkur mv. en gang i mellem.
  🙂

 58. Merete Louise Østberg
  31. juli 2015 / 09:33

  Det lyder sørme godt til alle os med skandinavisk hår 🙂

 59. Pia Eriksen
  31. juli 2015 / 08:44

  Det er godt nok en lækker giveaway – jeg er med.

 60. Linnea
  31. juli 2015 / 08:39

  Jeg er faktisk virkelig dårlig til at pleje og beskytte mit hår, så det kunne være fedt at vinde disse produkter, da de lyder meget simple at bruge 🙂

 61. Mette Lynghøjen
  31. juli 2015 / 08:00

  Bruger en hår olie i spidserne dagligt 🙂

 62. 31. juli 2015 / 05:10

  Hårkur og olie 😀

 63. Kathrine S Jensen
  31. juli 2015 / 01:12

  Uhhh jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve produkterne til fint og fladt hår. Jeg misunder virkelig piger med et tykt og fyldigt hår.
  Det jeg gør for mit hår er at bruge hårkur en gang om ugen samt hårolie er hver hårvask. Det gør at mit hår ser sundt og glansfyldt ud 🙂

 64. Susan
  31. juli 2015 / 00:07

  Jeg er i forvejen fan af Dove’s 1 minute mask, som jeg bruger 1-2 gange om ugen. Desuden bruger jeg en balsam spray og en wet-brush, så mit hår er nemmere at redde ud efter hårvask 🙂

 65. Joy
  30. juli 2015 / 22:44

  Jeg beskytter håret ved at vaske det max 3 gange om ugen, hårkur 2 gange om ugen og så forsøger jeg at skære ned på brugen af glattejern samt hårtørrer.
  Tillykke med bloggens fødselsdag!
  Din blog (og Newyorkerbyheart) var de første blogs jeg fulgte fast og jeg nyder stadig at følge med hos dig. Du virker meget ærlig og skriver altid nogle gode indlæg som jeg kan relatere til. Håber du fortsætter mange år endnu ☺

 66. Josephine
  30. juli 2015 / 22:39

  Jeg bruger altid lidt kokosolie i håret. Det gør håret flot og skinnende, og meget blødt.

 67. Lene Pedersen
  30. juli 2015 / 22:34

  Jeg sørger for at få det klippet jævnligt så jeg ikke får nogle kedelige spidser. Og tillykke med bloggens fødselsdag 🙂

 68. Rikke
  30. juli 2015 / 22:24

  vasker ik mit hår for tit, bruger altid kur, og prøver at undgå varme fra føn og fladjern, på nær på selv hårvaske dag, er jeg nødtil at gøre det, for at få lagt mit tykke hår ned, og mere medgøreligt ?

 69. 30. juli 2015 / 22:13

  Jeg gør ikke så meget og undgår derved at slide for meget på det. Vasker kun ca. hver 5-6 dag, bruger evt. tørshampoo ind imellem.

 70. Ditte Moos Sejbjerg
  30. juli 2015 / 21:47

  jeg er simpelthen så ringe til at passe på mit hår! Men har så sent som idag bestilt tid ved frisøren – tror jeg skal have en hårkar med hjem derfra..

 71. Marlene Høj
  30. juli 2015 / 21:41

  Faktsik gør jeg ikke noget specielt, da jeg har kort og meget kraftigt hår – Men med min datter er det en anden sag. Hendes hår er langt og når ned til lænden, så det passer vi godt på. Vi bruger lidt olie hver dag og hun får vasket hår 2-3 gange om ugen. Indimellem er der behov for en hårkur. Hendes hår skulle jo gerne blive ved med at være smukt!

 72. Kristina K
  30. juli 2015 / 21:36

  Jeg undgår at vakse hår for ofte og bruger hårkur ca. 1 gang om måneden.

 73. Maria Ørum
  30. juli 2015 / 21:16

  Endnu en gang tillykke ,er fuldstændig forelsket i den bronzefarvede med Argan olie,den er så lækker og dufter så skønt og luksuriøst..
  Jeg bruger solcreme i mit hår i spidserne når solen ellers skinner 😉
  Derudover slutter jeg altid badet af med en hår serum,der ikke skal skylles ud.

 74. maibritt j
  30. juli 2015 / 20:19

  jeg beskytter håret mod solen ved at bruge en hat når solen er værst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!