GHD Narrow Dressing Brush

Lige siden jeg fik min første GHD hårbørste sidste år, har jeg ville have flere, og denne Narrow Dressing Brush fra GHD har stået på min ønskeliste siden jul. Derfor var jeg ikke længe om at bestille den hjem, da Billigvoks fik den på lager igen. Den har nemlig været udsolgt alle steder i flere måneder. Og for 119kr. + porto er den altså blevet min, yay. Den er virkelig god til lige at toupere håret oppe i toppen, og så er den virkelig flot og skulpturel. Det er i øvrigt ægte vildsvinehår. Find den HER. Har I også et helt specielt forhold til GHD’s hårbørster?

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

10 Comments

 1. 22. maj 2013 / 15:57

  Jeg har netop klikket den ovale med vildsvinehår fra GHD hjem. Ih hvor jeg glæder mig!

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2013 / 10:02

   Lækkert, håber du bliver lige så glad for den som mig 🙂

 2. 22. maj 2013 / 11:20

  Jeg har hørt om den…. men er den virkelig så god, som de siger?
  Nu er det ikke hver dag jeg touperer håret… kan den også bare børste?

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2013 / 10:01

   Skønne Lise! Tak for dine altid kritiske kommentarer 🙂 Du har jo så ret.. Det synes jeg. Jeg ved, at Camille fra Glamour4Glamour sværger til sin.. Skal jeg ikke få taget nogle billeder før og efter brug af børsten.. Det gør jeg i næste uge 🙂 Ha’ det dejligt <3 Nej, jeg ville ikke bruge den til bare at børste.. Vender tilbage 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2013 / 10:00

   Værktøj er da det helt rigtige ord 🙂

 3. Karina
  22. maj 2013 / 09:21

  Den skal jeg prøve en dag 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2013 / 10:00

   Ja, det må du gøre 🙂

 4. Ida
  22. maj 2013 / 08:37

  Den ser skæg ud 🙂 Jeg har aldrig hørt om den tidligere.
  Jeg har endnu ingen hårbørste fra GHD, men den store står stadig på listen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2013 / 09:59

   Ja, det er lidt futuristisk 🙂 Nå, jeg har ellers vist den på bloggen før, til jul 🙂
   Du må se at få den købt søde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!