Garnier Optical Blur – Photoshop på tube

Okay, det her produkt er smart. Rigtig smart. Har I nogensinde hørt om Photoshop på tube? Nej, vel. Det havde jeg heller ikke, før jeg stiftede bekendtskab med Garniers Optical Blur til et bloggerevent for et stykke tid siden. Den er ikke i butikkerne endnu. Dvs. den kommer i butikkerne engang til januar, som er lige om lidt. Faktisk udlodder jeg produktet her på bloggen senere i dag, så en af jer har mulighed for at få fingrene i det, før det kommer i butikkerne.

Det rigtig fede ved det her produkt er, at effekten kan ses øjeblikkeligt. Der går ikke mere end 5 sekunder, og så mindskes fine linjer og rynker. Det er ret imponerende. Der er ikke nogen rynker, der forsvinder, men de bliver mindre synlige meget hurtigt, og sådan forbliver de resten af dagen. Det er i øvrigt ikke kun rynker men også glans, ujævnheder i hudtonen samt porer, der mindskes. Jeg er kæmpe fan og bruger selv produktet dagligt. Jeg er nemlig den heldige eje af ovenstående “skavanker”, og især min pande har et par flotte, ahem, mimik rynker.

For lige at komme nærmere ind på produktet. Det er en primer, som påføres efter dagcreme i hele ansigtet, eller der hvor man ønsker. Primeren går så ind og udglatter og retoucherer huden. Den gør huden mat, udfylder og ensarter. Uden brug af Photoshop. Jeg kan beskrive det ligesom med et par gulvbrædder med ridser i. Når der kommes vand på, vil ridserne langsom rette sig op. Det er den samme effekt, Optical Blur giver. Hvis I ikke tror jeres egne øjne, så prøv primeren, når den kommer i butikkerne – f.eks. på en vintertør hånd. Den kommer til at koste 109,95kr. som vejl. udsalgspris. Jeg var selv i Sverige i går, hvor jeg fandt den i Åhléns til omkring 139,95 SEK, og der er den altså allerede til salg.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

11 Comments

 1. Trine
  22. december 2013 / 20:46

  Fedt… Har nemlig lige opdaget at jeg har ændret udseende, eller jeg synes hvertfald mit ansigt har fået væsentlig flere huller end tidligere, så det skal helt sikkert afprøves…

  • Lullumut
   Forfatter
   23. december 2013 / 16:34

   Det kender jeg godt 😉 Især når jeg sidder og kigger på gamle billeder på bloggen, haha..

 2. Milana
  22. december 2013 / 18:19

  Hold da op! Det lyder jo helt vildt:-) lyder som noget man skal prøve.

  • Lullumut
   Forfatter
   22. december 2013 / 18:33

   Jeg synes bestemt, du skal prøve det på, når du ser det i butikkerne 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. december 2013 / 18:33

   Ja, og så er det en rigtig god pris 🙂

 3. Karina
  22. december 2013 / 10:45

  Ej hvor cool !

  • Lullumut
   Forfatter
   22. december 2013 / 18:33

   Det er virkelig smart 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!