Ganni Masha Texas

Glædelig 1. december! Altså, jeg ved godt, det var den 1. december i går, men der nåede jeg ikke forbi bloggen, så I får den i dag i stedet, haha. Håber I alle er kommet godt ind i årets sidste måned.

I går aftes var jeg i biografen med min mor og min storesøster. Vi så Hella Joof’s nye film All Inclusive til et forpremiere arrangement i Kinopalæet i Lyngby. Den er bare så skæg, og vi skrald grinede under det meste af filmen. Det er længe siden, jeg har grint så meget til en film, så hermed min varmeste anbefaling. Det var i øvrigt et super arrangement arrangeret af Magasin for deres Goodiecard medlemmer. Hella Joof præsenterede filmen, og vi fik alle lækre goodiebags og smagsprøver.

Jeg skylder jer lige en afsløring af, hvad jeg købte fra denne collage. Det er naturligvis de totalt udsolgte Ganni Masha Texas vinterstøvler i sort, som jeg er helt skudt i og har fablet om ad flere omgange. Jeg købte dem hos Boozt.com og var heldig at finde en rabatkode på 10%. Alt tæller jo. De er dejlig lune og sidder godt på foden. Nu glæder jeg mig bare til, at det bliver en smule køligere, så de kan komme i brug. Eller, I ved, hvad jeg mener, haha.

Share:

18 Comments

 1. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  7. december 2014 / 18:49

  Totalt lækre!! Godt spottet! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. december 2014 / 20:03

   Jeg spottede dem allerede i januar og har været in låååve med dem lige siden 🙂

 2. Natalie
  6. december 2014 / 23:38

  Virkelig lækre støvler – dem har jeg også kastet lange blik efter 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. december 2014 / 09:56

   Jeg er så glad for dem og var endda heldig at få dem med en rabatkode på 10%, og så bliver det jo bare ekstra sjovt 🙂

 3. Nanna Andersen
  6. december 2014 / 10:02

  De er SÅ fine 🙂 Hvor høje tror du cirka de er?

  • Lullumut
   Forfatter
   7. december 2014 / 09:53

   Tak 🙂 Jeg er meget glad for dem. Vil tro de er 2-3 cm. De er ikke ret høje, og jeg lægger slet ikke mærke til “højden”.

 4. Anne-Marie
  3. december 2014 / 20:22

  Super lækre! Passer til alt

  • Lullumut
   Forfatter
   3. december 2014 / 21:58

   Jaaa 🙂 De er så dejlige 🙂 Synes også selv, de vil være gode til kjoler 🙂

 5. 2. december 2014 / 21:03

  Tillykke med dem! Selvom de ikke er lige mig 😉
  Glæder mig til at se dig i dem næste gang vi ses.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   2. december 2014 / 21:08

   Tak 🙂 Hæhæ, måske kommer du til at kunne lide dem med tiden 🙂
   Jeg forsøger at strække brugen af dem, til det bliver koldt koldt, men mon ikke det passer med næste gang 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. december 2014 / 17:24

   Det er de virkelig også 🙂

 6. Ida
  2. december 2014 / 16:51

  De er bare så pæne!!! Og elsker at sålen er så høj at man ikke går direkte med fødderne i sneen (Når den tid kommer).
  Jeg har ikke hørt noget om den film, men hvis man sidder og skrald griner hele vejen igennem, så er det da bestemt en jeg skal overveje 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. december 2014 / 17:24

   Tak 🙂 Ja, og så er de stadig ikke for høje til at holde balancen i..
   Det skal du gøre. Tag din mor med i biffen 🙂

 7. 2. december 2014 / 15:24

  De ser bare så dejlige varme ud 🙂
  Lyder som en god film – den vil glæde mig til at se.

  • Lullumut
   Forfatter
   2. december 2014 / 17:23

   De er i hvert fald rigtig lune, så jeg glæder mig til at tage dem rigtigt i brug 🙂
   Ja, gør det 🙂 Og gerne med en mor/søster, hvis du har 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. december 2014 / 17:21

   Jeg er også så glad for dem, og jeg er sikker på, der kommer meget mere Ganni min vej 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!