Gæsteblogger #8: Milana fra Tasty Pretty Things

Det er blevet tid til den sidste gæsteblogger i denne omgang. Det er Milana, som har bloggen Tasty Pretty Things. Faktisk har Milana også en international blog, hvor hun skriver udelukkende om mode. Denne blog er dog forbeholdt lidt af hvert, mode, skønhed og opskrifter, og så er der altid smukke billeder til. Milana har jeg efterhånden mødt en del gange, også i privat regi. Så hyggeligt.

*

Jeg har tendens til at gå efter mørke varer når det kommer til mode og selvom jeg denne sommer prøvede at udvide garderoben med enkelte farverige accessories, så er mine ønsker til efterårsgarderoben for det meste sorte. Her kommer der to looks, som jeg meget gerne vil kunne iføre mig i de kommende måneder sammen med oxblood neglelak og røde kinder.

All black

Jeg har en svaghed for læder {hvadenten det er real eller fake} og især pencilskirts i læder mikset med en oversized trøje sammen og et par sneakers er et go-to look både til job og til hverdag. Jeg er på udkig efter en ny sort taske, som hverken er for stor eller for lille og denne fra Proenza Schouler er en moderne klassiker, som jeg vil kunne smide over skulderen og gør ethvert look lidt mere afslappende.

Topshop sweater/Topshop nederdel/Nike sko/Proenza Schouler taske/Essie neglelak

Baby Blue

Selvom jeg foretrækker sort og gråt, så er denne babyblå kjole fra Acne et af de stykker tøj, som er så nemme at have med at gøre. Sammen med et par sorte strømpebukser, ankelstøvler og et par fine ringe samt en både flot og praktisk taske bliver kjolen både hyggelig og trendy – perfekt til vintermånederne. Smid et bourdoux halstørklæde over kjolen for at holde varmen og gøre outfittet mere farverigt og unikt!

Acne Kjole/Acne Støvler/Tory Burch Rygsæk/Marc by Marc Jacobs Lipgloss

Hvad ønsker I jer til efterårsgarderoben? For mig handler det i år om oversized pieces mikset med stramme læderbukser/nederdele, maskuline støvler, sporty sko, sorte tasker…Og så kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve Marc by Marc Jacobs beauty meget snart!

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

8 Comments

 1. Milana
  16. september 2013 / 10:05

  Hvor er I søde :):) Tak, Lullumut fordi jeg måtte være med her 🙂 Knus

  • Lullumut
   Forfatter
   16. september 2013 / 17:35

   Velbekommen søde 🙂 Håber du har det godt 🙂 Knus

 2. Ida / Fashionlab
  15. september 2013 / 19:36

  Hvor er det nogle lækre collager! Især det første outfit ville passe perfekt til min dag på uni i morgen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. september 2013 / 19:56

   Fedest at du kan lide dem, det bliver Milana helt sikkert glad for at høre 🙂
   Det lyder godt, måske du finder noget i garderoben, der minder om det 😉

 3. Nanna Says
  14. september 2013 / 23:18

  Ej, sikke nogle pæne outfits!
  Ville ønske jeg kunne hoppe i begge looks lige med det samme 🙂
  Er helt vild med både den bordeauxrøde og babyblå farve.

  • Lullumut
   Forfatter
   14. september 2013 / 23:39

   De er helt vildt pæne 🙂 Så inspirerende.
   Ja, jeg har heldigvis netop købt en oversize sort strikkjole, som jeg tror, vil blive brugt rigtig meget 🙂
   Den babyblå er faktisk ikke lige min farve, men bordeaux elsker jeg 🙂

 4. tine
  14. september 2013 / 22:47

  Den er også super flot den lædernederdel, vi glæder os til at se dig i den

  • Lullumut
   Forfatter
   14. september 2013 / 23:37

   Den er så fin. Det er desværre ikke en, som hverken Milana eller jeg har købt, så den kommer du ikke til at se nogen af os i pt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!