Gæsteblogger #6: Sophie fra High On Sophie

I dag er det Sophie fra High On Sophie, der har fået æren af at lave et indlæg til bloggen. Sophie mødte jeg for første gang i sidste uge, hvor vi var til et Black Swan Fashion homeparty sammen, ret hyggeligt. Sophie går meget i sort tøj, og så går hun meget op i at gøre gode genbrugskup, så I dette indlæg deler hun nogle af sine bedste køb og råd til genbrugsshopping. Enjoy.

Friis & Co. støvler købt brugt, ca 40 kr

Poncho købt brugt, ca 20 kr – Halskæde købt brugt ca 10 kr

“Læder” leggins købt brugt, 38 kr

Hue købt brugt, ca 20 kr – Blazer fra Topshop købt brugt, 25 kr – Skjorte købt brugt ca 30 kr.

Hej til alle jer læsere her på Lullumut, jeg hedder Sophie og blogger normalt over på Highonsophie.dk. Min blog handler primært om mode og så om alle de mange genbrugskøb jeg gør mig, så med dette gæste indlæg i tankerne tænkte jeg at et par  genbrugsfif var på sin plads. Så må jeg jo håbe det også er noget i der ude interesserer jer for :b

Alle tingene på ovenstående billeder er ting jeg både har købt brugt men også har fået for en slik.. gammeldags udtryk I know, men de har i hvert  fald næsten intet kostet, og er alle ting jeg flittigt bruger til  hverdag.

Lad vær med at købe det bare på grund af at det er billigt– Det gjorde jeg meget til at starte med, og jeg endte altid med at smide det ud. Man bliver så nærig når man genbrugsshopper så man skal lige stoppe op og huske på at den ekstra 10’er mere gør at trøjen måske også holder i skabet længere.

Tænk på resten af din garderobe– Igen tænk på at det du køber skal passe ind til resten af dit tøj, jo det er basis, men tit falder man over noget spraglet tøj i genbrugen  som egentlig er meget fedt, men hvis det ikke er ens stil så nej så  kommer du kun til at bruge det en enkelt gang eller to.

Gider du sy det om? – Man finder tit en ordentlig tyl kjole med en flot overdel eller måske et par lidt for vidde bukser og tænker så at man da sagtens lige kan  svinge symaskinen der hjemme, det tænker jeg i hvert fald :b Meeeen det  sker ligesom aldrig og så ender den fine kjole med at ligge i bunden af  skabet, så et godt råd er at overveje ens syevner før man køber.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet – En polyester trøje er en polyester trøje, bare fordi du får det billigt så skifter kvaliteten ikke.. gå stadig efter gode mærker og lækre  stoffer som holder i længden.

Tag dig tid – Mit sidste råd er at tage sig god tid når man genbrugsshopper, det tager  tid at finde guldet og man skal tjekke at det hele passer, at der ingen  huller er i tøjet og generelt tage sig tid til at prøve det ordentligt.

De bedste genbrugsbutikker findes i provinsen og er tit dem der drives af ældre kvinder som sætter priserne dejlig lavt :b Men hvis man ikke lige  har en god en tæt på, så kan i kigge forbi mit yndlings tøjmarked som finder sted på Østerbro den 14-15 september, der kan læses mere HER.

Håber alle i læsere her fik noget ud af indlægget 🙂

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

4 Comments

 1. Mia
  15. september 2013 / 17:51

  Virkelig et godt indlæg, og får da også mig til at tænke en ekstra gang. For jeg er nemlig typen der tænker “Yay, så billigt som muligt, den køber jeg!” men nu vil jeg da lige tænke en ekstra gang, når jeg er i genbrugsen! 😀 Og hold da op nogen fede ting du har fået samlet dig!

  Knus Mia

 2. Pingback: Party Party Party
 3. Katrine Guldbæk
  13. september 2013 / 20:18

  Super godt indlæg 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. september 2013 / 23:07

   Det synes jeg også 🙂 Dejligt hvis du finder lidt inspiration i det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!