Gæsteblogger #5: Line fra In Fashion We Believe

Line fra In Fashion We Believe, skriver i dag lidt om sine makeup favoritter. Jeg håber, I kan finde lidt god inspiration i  indlægget, for jeg er i hvert fald altid selv på udkig efter de bedste produkter. Line mødte jeg helt tilfældigt i en butik under modeugen. Det er altså ret skægt at møde andre bloggere eller læsere af bloggen. Inde på Line’s blog skriver hun en del om mode, og netop nu er hun i gang med et større projekt i at få den perfekte garderobe, yderst interessant læsning.

*

Hej piger (og drenge, hvis der er sådan nogle blandt læserne her hos Lullumut). Jeg har været heldig at få lov til at lave et gæsteindlæg her på bloggen, mens Louise er i London. Og dét kan I tro jeg har set frem til.

Indlægget i dag skal handle om mine absolutte favoritter når det kommer til min daglige makeup rutine. En kategori jeg altid elsker at læse om hos andre, fordi det for det meste er lig med rigtig god inspiration til produkter man måske ikke kendte til i forvejen.

Jeg bruger de samme produkter til hverdag og til fest, så derfor har det også taget mig lidt tid at finde frem til de produkter jeg synes der fungerer bedst – men jeg synes jeg er ved at være der 😉

Som I nok kan fornemme på mængden af produkter, så er det ikke fordi jeg har gang i det helt store makeup show når jeg gør mig klar om morgenen, men jeg har alligevel en håndfuld af produkter, som jeg ikke kan forestille mig at leve uden.

Udover jeg selvfølgelig bruger en fugtighedscreme hver dag (pt er det Vichy’s Normaderm), så bruger jeg MAC’s primer Prep+Prime på kindben. Den får min hud til at funkle diskret og er en rigtig god base inden jeg begynder med foundation. Jeg har for nylig stiftet bekendtskab med Cliniques CC-cream, som er efterfølgeren til den populære BB-creme. Det nye ved CC-cremen er at den både er fugtende, farvekorrigerende og med til at beskytte mod solen. Jeg bruger den istedet for foundation, og primært i panden, på næsen, under øjnene og det øverste af mine kindben, da det er her min hud mest har brug for en lidt mere dækkende creme. Jeg slutter af med en cremeblush fra Sephora på kindbenene for at give lidt glød og liv til kinderne.

Dior mascaraen Dior Show Iconic er den bedste mascara jeg til dato har brugt (og jeg har været igennem MANGE). Den giver perfekt adskilte vipper og en intens sort farve, og så holder den fantastisk godt. Så selvom den er i den lidt dyrere ende, så er pengene virkelig godt givet ud! Jeg bruger en øjenbrynspen fra H&M i farven dark brown til at give lidt farve og struktur til mine ellers meget lyse bryn. Synes det er en god måde at indramme mit ansigt på, og jeg føler mig helt forkert når jeg ikke har givet mine bryn farve.

De fleste dage slutter jeg af med en MAC læbestift i farven Coral Bliss. MAC er generelt favoritmærket når det kommer til læbestifter, farveudvalg og holdbarhed taget i betragtning. Jeg plejer at stocke up når jeg skal ud og rejse og derfor kan købe dem lidt billigere i TaxFree 😉 Så er der også flere penge at shoppe for på ferien!

Hvad er jeres favoritprodukt når det kommer til makeup? Måske I kan introducere mig for et vidunderprodukt, som jeg endnu ikke vidste jeg manglede 😉

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

4 Comments

 1. Camilla - Scent of Fashion
  12. september 2013 / 09:43

  Tak for lækker inspiration!
  Udover en god base er noget af det vigtigste for mig, at jeg får markeret mine bryn, da de ikke er specielt fyldige af natur. Til det bruger jeg Mac øjenskyggen “Omega” og en rigtig god børste fra Real Techniques – det kommer fra deres starter set med børster til øjenområdet, som kan erhverves til en rigtig god pris (http://www.lookfantastic.com/real-techniques-starter-set-kit-eyes/10644481.html). Det er den perfekte kombi og holder hele dagen! 🙂

  • Line - Infashionwebelieve
   12. september 2013 / 16:38

   Dejligt hvis indlægget kan give lidt inspiration 🙂
   Jeg har også mine bryn tegnet op med lidt farve hver dag, da mine bryn er meget lyse fra naturens hånd, og det kunne jeg slet heller ikke forestille mig at undvære.
   Dog synes jeg en øjenbrynspen fungerer bedst til mig, da jeg synes øjenskygge ikke markerer nok.

   • Lullumut
    Forfatter
    12. september 2013 / 23:12

    Det kan det helt bestemt 🙂
    Jeg har lidt mørkere bryn, men jeg burde helt sikkert også gøre noget ud af dem. Har desværre prøvet, at brow skyggen “faldt af”..

  • Lullumut
   Forfatter
   12. september 2013 / 23:11

   Dejligt du kan bruge inspirationen 🙂 Det kan jeg helt bestemt 🙂
   Jeg gør selv slet ikke noget ved mine bryn, men jeg har netop købt en smart brow mascara fra Maybelline, så cool 🙂
   Tak for tip/link 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!