Gæsteblogger #4: Sofie fra Sofie’s Closet

Indlægget i dag er skrevet af Sofie fra Sofie’s Closet. Desværre har jeg aldrig haft fornøjelsen af at møde Sofie i virkeligheden, men siden jeg opdagede Sofie’s blog i vinters har jeg fulgt med fast. Det er en meget inspirerende blog med mange outfits og ønske items men bestemt også skønhedsprodukter, rejsetips og andet i den dur. I dag skriver Sofie lidt om hendes favoritter for efteråret 2013.

*

Læder bukser er typisk ikke noget, man ser i mit klædeskab, men tilsat en fin skjorte og mere feminine accessories, er jeg ret cool med idéen om læderbukser. Disse er fra Samsøe Samsøe, og ser virkelig behagelige ud – smalle i benene, lækkert læder og tilpas høje i taljen.

Jeg synes, det ser så cool ud med sådan en oversize sort hat, og gerne i uld, så den også varmer lidt oven på hovedet, når vejret begynder at blive køligere. Jeg ejer allerede tre sorte hatte, men sådan en som denne ser jeg som en nødvendighed (næsten?) i efterårsmånederne og vinteren med.

Dette efterår vil jeg gerne iføre mig store strikketrøjer med rullekrave, og specielt den gule oversize strik fra Bruuns Bazaar står højt på min ønskeseddel. Jeg elsker gul! Farven gør mig glad i låget, og så kan den bruges hele året rundt – selv på kølige sommeraftener.

Som det ser ud nu, holder leopard print en sæson mere, og Adax er kommet med et perfekt bud på den lækreste lille taske i sort kalveskind, leopard farvet ponyskin og diskrete gulddetaljer, som netop kan indeholde det aller vigtigste, man lige skal have med på vejen.

I år vil jeg gerne investere i et par gode støvler. Et par støvler med en tilpas hæl er et must, så jeg også kan bruge dem, når jeg er på job, hvor jeg står op 7-8 timer om dagen. Disse fra Chloé er et ret godt bud både mht. kvalitet og hælens højde. Prisen derimod er noget helt andet, og ikke helt så meget havde jeg tænkt at investere i støvler. Jeg synes, det er svært det der med støvleskaftets højde, for det skal ikke være for højt, men heller ikke så lavt, at der kommer sne og kulde ind om vinteren – og så skal den også helst kunne bruges om sommeren til bare ben.

Share:

2 Comments

 1. StyleStories
  11. september 2013 / 12:17

  Lækkert look !

  • Lullumut
   Forfatter
   11. september 2013 / 23:13

   Ja ik’, det er mega pænt 🙂 Jeg er især vild med den gule farve 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!