Gæsteblogger #2: Mie fra Mie Dina

I dag har jeg givet ord og billeder til søde Mie, som blogger hos Mie Dina. Mie blogger primært om mode, og hun er god til både at få vist sine egne outfit indlæg samt sine egne street style billeder. Så sejt. Rent faktisk mødte jeg Mie første gang til modeugen i august, hvor hun havde travlt med at tage street style billeder til Costume. Tag godt imod Mie’s indlæg.

*

Hej alle læsere af Lullumut, jeg er glad for, at jeg i dag har fået æren af at lave dagens indlæg på bloggen. Jeg har valgt at skrive om de tendenser, der afspejlede sig mest i den streetstyle jeg tog under Københavns modeuge for Costume, som jeg for 4. gang denne sommer dækkede modeugen for – med henblik på streetstyle vel og mærket. Modeugen løb af stablen i sidste måned – så ja, folk er en del mere letpåklædte end vi kan tillade os at være i disse dage.. Men på trods af det, håber jeg at disse velpåklædte damer kan inspirere eller måske endda fascinere? Lad os få tendenserne på banen:

SORT PÅ SORT

En tendens der går igen hvert eneste år, og som jeg spår ikke ændrer sig de næste sæsonner, da vi i Danmark og resten af skandinavien er drevet af den minimalistiske stil. Til modeugen bar de sorte looks præg af materialemiks, lag på lag, cool detaljer og prints og alle de ovenstående looks giver et luksuriøst udtryk efter min mening.

SÆT

Under modeugen kom diverse sæt også i brug, og de kan som regel ikke gå forbi mig uden at blive fotograferet. Jeg er personligt vild med at gennemføre et look som ’matchy matchy’, da jeg synes stylingen bliver meget bemærkelsesværdig på en ren og stilfuld måde – hvis i kan følge mig? Mange af sættene var tilføjet en skæv detalje som fx fjertasken eller de sporty sokker, som gav looket en avantgarde kant.

DOMINERENDE DETALJER

Der var rigtig mange looks, hvor enestående detaljer på deres outfit skabte rammen om looket. Til begivenheder som modeugen er alt muligt og kombinationsmulighederne mange – men vil man gå all in, har man brug for dominerende detaljer. Masken, som Cille bærer giver et helt unikt udtryk af mystik og en haute couture feeling over hendes look. En palliet-blazer skaber blikfang pga. den farverne og ikke mindst skæret de giver mens et blomsterhårbånd kan give sødme til et look – også selvom det er sort.

MINIMALISTISKE MODELLER

Det er altid noget særligt, at skyde billeder af modeller til mine streetstyle-serier. De er altid med, og får ofte fat i key items før alle andre, derfor er det som fotograf altid en fornøjelse (at de er gudesmukke og har spinkle kroppe hjælper selvfølgelig også en del..) Størstedelen af modellerne var meget enkelt klædt, og repræsenterede den skandinaviske minimalisme på bedste vis. Begge disse looks er holdt i sort og mørkeblå, og særligt den blå farve er en jeg tror vi vil se mere til dette efterår – vi må se hvad tendenserne ender med at blive.

CROPPED

Cropped toppe, er toppe med kig til maven. Dette er en tendens diverse magasiner har talt varmt om denne sommer, men også en tendens der har fået begrænset succes – for mange er det nemlig lidt for meget af det gode. Men hvis der er et tidspunkt ingen vil se skævt til dig i mavebluse er det til modeugen – og hold op disse to damer gør det godt, synes i ikke? Holdt til et minimum af mavestykke og stylet luksuriøst.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

6 Comments

 1. 9. september 2013 / 20:11

  Tak for muligheden, Louise 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2013 / 22:12

   Selv tak 😀

 2. Ida / Fashionlab
  9. september 2013 / 17:06

  Hvor er det et lækkert og gennemarbejdet indlæg!
  Og ja, det var både inspirerende og fascinerende! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2013 / 22:12

   Ih, hvor er du sød 🙂 Det bliver Mie glad for at høre 🙂 Ja, jeg har i hvert fald fået et par gode fif 🙂

 3. 9. september 2013 / 10:06

  Dejligt indlæg…
  Jeg skal da vist til at følge med hos hende Mia Dina 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2013 / 14:24

   Godt at høre, og stort tak til Mie 🙂 Jeg synes også, det er godt indlæg, og billederne er rigtig gode, hvor man lige kan se detaljerne 🙂 Og så er det rart med lidt inspiration 🙂
   Dejligt, det er jeg sikker på, hun bliver glad for 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!