Fra nattøj til loungewear

Fra nattøj til loungewear
FOTO: Louise Herby. Shopping hos Hunkemöller i fred og ro.

Godaften. Er det ikke bare skønt, at vi igen er skiftet til sommertid, og det dermed betyder lysere aftener igen. Jeg er vild med det. I skrivende stund sidder jeg ved mit spisebord med udsigt ud mod haven og solen, der er på vej ned i baggrunden. Ah, bliss. Spisebordet har hele dagen været omdannet til kontor, og selvom jeg skal arbejde videre igen om lidt, nyder jeg den næsten tomme flade.

Fra nattøj til loungewear

Nu skal det handle lidt om nattøj og loungewear. Siden Danmark lukkede ned i midten af marts, tror jeg, vi er mange, der har siddet og arbejdet hjemmefra i nattøj. Jeg har i hvert fald ladet min søn sove, til han vågnede. Hej træt mor. For så derefter at trille ned til spisebordet og begynde dagens arbejde over en skål havregryn. Jeg har ikke haft makeup på i flere uger. Men, jeg ved jo også godt, at det hjælper lidt på arbejdsgejsten at gøre noget ud af sig selv. Hoppe fra nattøj til loungewear. Børste tænder. Tage lidt makeup på.

Måske lukker Danmark så småt op igen efter påske. Hvis vi fortsat overholder reglerne. Det betyder også min. 2 uger endnu med hjemmearbejde. Jeg kan godt lide at være komfortabel, og stramme jeans er altså ikke komfortable. Så, jeg sidder netop og kigger hos Hunkemöller, som har en masse pænt loungewear. Og nattøj, bevares. Jeg har i forvejen en del nattøj fra Hunkemöller, og udover at være til en overkommelig pris, har det også holdt godt. Derfor har jeg kastet mig over deres sektion med loungewear. Især dette blå sæt i velour med striber ser yderst behageligt og pænt ud. Også til når jeg skal trille min basse til middagslur i nabolaget.

Sommeren kommer

Foråret er her (de fleste dage i hvert fald), og sommeren kommer. Og det betyder, at mange af os har mindre tøj på og lysere tøj på. Således er jeg også udkig efter en god bh, og rigtig gerne en bh uden bøjle. De er altså lidt mere behagelige at have på. Jeg forestiller mig, at det skal være en af de nude, f.eks. denne, som både kan bruges under lyse og mørke bluser. To-i-en, ja tak. Og nu hvor jeg er i gang, kigger jeg også lige efter et par matchende trusser. Og en bikini.

Nu må jeg hellere få gjort dette indlæg færdig og få afsluttet min shopping, inden det stikker helt af, haha. Har som skrevet også en mængde arbejdsopgaver, jeg skal videre med. Pas godt på dig selv ❤

Læs eller genlæs: Corona Q&A med Louise Herby

Share:

2 Comments

 1. 5. april 2020 / 18:16

  Det er mange, fine sager. Især det blå sæt, som du kigger på.

  Jeg har selv en one-suit fra Hunkemøller, som er superhyggelig, med hætte og ører i. Jeg har det kun på hjemme med familien, men det er superdejligt at have på på en søndag hjemme, især i vinterperioden 😀

  Ved du noget om hvordan deres loungewear i velour er? Synes nogle gange, at det kan være lidt svært at ånde i…

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   5. april 2020 / 22:19

   Ja, det er virkelig svært ikke at blive fristet. Det blå er bare så pænt!
   Ej, det lyder helt vildt hyggeligt 🙂
   Det ved jeg faktisk ikke. Desværre. Men kan se det er i 95% polyester :-/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!