Den første tid efter fødslen

Den første tid efter fødslenBilledet er fra min fødselsdag 14. januar. Der var Baby A otte dage gammel. Jeg tænkte, jeg lige ville kigge ind med en status på den første tid efter fødslen. Det har jeg sådan set tænkt på at gøre længe. Tiden går bare så pokkers hurtigt med sådan en lille tidsrøver. Amme, skifte ble, sove, gå tur, gentagelse. Og når han så sover, skal han også lige beundres, og der skal tages billeder af ham. Jo, han er en dejlig lille en. Nu er han snart fire uger gammel.

Min mand havde to ugers barsel og efterfølgende to ugers ferie. Dvs. at han dribler på arbejde igen på mandag. Og så er det bare mig og Baby A, der er hjemme. Derfor skal tiden hjemme alle tre altså også lige nydes. Jeg håber, jeg får lidt mere overskud til bloggen, når jeg er alene hjemme. Så er der ligesom ikke rigtigt andre at snakke med. Jeg har så mange idéer og tanker til blogindlæg.

Læs ogsåVelkommen til verden Baby A

Status her efter fødslen er ellers, at jeg har ondt. Jeg ammer, og det går nogle gange ok, og andre gange gør det pokkers ondt. Mit ene bryst er slemt, så jeg skal finde ud af, om jeg skal fortsætte eller ej. Derudover gør det ondt, når jeg sidder ned. Jeg forstuvede muligvis mit haleben, da jeg fødte. Desværre er det noget, der skal gå over af sig selv. Jeg har læst mig frem til, at det godt kan tage ret lang tid.

Derudover er jeg tilbage til min normalvægt. Eller dvs. jeg mangler 300 gram ud af de ca. 15kg, jeg tog på. Det er ikke noget, der er sket bevidst. Jeg har bare vejet mig hver morgen af nysgerrighed. Kroppen er så vild! Jeg tror, det skyldes amningen. Og så det at jeg ikke spiser og snacker så meget som tidligere. Ikke fordi jeg ikke har lyst, men jeg når bare ikke forbi køkkenet så ofte. På hospitalet fik jeg den bedste røde saftevand, fra Rynkeby. Den er jeg blevet helt besat af, så den drikker jeg ret meget af. Skal drikke to til tre liter væske dagligt til mælkeproduktionen.

Nå, jeg vil få udgivet dette blogindlæg, inden nogen vil have mad, igen. Næste gang tænker jeg at vende tilbage med et blogindlæg om min februar eller et outfit. Jeg har lige et outfit fra december, som jeg ikke nåede at dele.

3 Comments

 1. Tina
  2. februar 2018 / 09:41

  Hvor er I søde sammen, og han er så cute bettemanden:-)
  Tillykke med fødselsdagen tilbage til januar:-)
  Og en god weekend til jer alle2 !

  • Lullumut
   Forfatter
   3. februar 2018 / 14:14

   Tusind tak 🙂 Jeg synes virkelig også selv, han er cute 🙂
   Tak 🙂 Tak, god weekend til dig også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!