Flydende håndsæbe fra Maria Nila

Flydende håndsæbe fra Maria Nila

Flydende håndsæbe fra Maria Nila

Flydende håndsæbe fra Maria Nila

Flydende håndsæbe fra Maria NilaMåske kender du kun Maria Nila produkterne i forbindelse med hårpleje. Men sortimentet er blevet udvidet og indeholder nu også flydende håndsæbe. Jeg har testet disse to, “Ginger” og “Bouquet“, og her kommer min anmeldelse.

Læs ogsåMaria Nila Colour Refresh

Flydende håndsæbe fra Maria Nila

Om brandet:

Brandet Maria Nila stammer fra Sverige. Det er et brand, som går meget op i miljøvenlighed. Samtidig er deres produkter 100% veganske. Begge dele formår de at leve op til uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Om håndsæben:

Håndsæben fra Maria Nila findes lige pt. i fire varianter. Jeg har testet Ginger med en duft af ingefær og Bouquet med en duft af blomster. Den findes også som Meadow med “frisk duft af grønne enge” og som Breeze “med en skøn og sommerlig duft”.

Udseende:

Jeg er vild med looket på håndsæben. Synes simpelthen den er for lækker og luksuriøs, og jeg kan kun blive i godt humør af den.

Materiale:

Håndsæben kommer i denne plastikemballage. Jeg kan desværre ikke læse mig frem til, hvilken slags det er. Men det kunne være lidt sejt, hvis det var Svanemærket, nu hvor Maria Nila går op i miljøet.

Konsistens:

Håndsæben har en blød og lind konsistens. Lige som en god, flydende håndsæbe skal være.

Virkning:

Med den flydende håndsæbe fra Maria Nila, bliver mine hænder rene. Sæben skummer i øvrigt dejligt. Jeg kunne stå og vaske hænder hele dagen, haha.

Duft:

Ginger dufter som beskrevet af ingefær, mens Bouquet dufter af blomster. Begge varianter har en kraftig duft. For nogle år siden, før sushiens tid haha, ville jeg slet ikke have bestilt noget med duft af ingefær. Men i dag er jeg vild med både duften og sågar smagen. Synes det er dejlig forfriskende. Begge håndsæber dufter skønt og friskt. Min favorit, som du måske kan gætte, er dog den med ingefær. Det er sjældent, du støder på håndsæbe med en duft af ingefær, men det er altså skønt. Blomsterduften kan du finde så mange andre steder.

Pris/køb den her:

En Maria Nila håndsæbe koster 139kr. for 300ml. Det er lige lidt i overkanten af, hvad jeg normalt giver for en håndsæbe. Ja, jeg giver gerne omkring 20kr. for en håndsæbe. Men den er altså pæn sådan at have stående på gæstetoilettet, eller der hvor gæsterne nu kommer. Og så kan den jo fyldes op med en billigere farvet håndsæbe efterfølgende. Find Ginger HER og Bouquet HER.

Andre produkter fra samme brand:

Maria Nila laver mange andre produkter, og du kender jo nok mærket som shampoo, balsam, hårkur og farvebomber. Se et stort udvalg HER hos Billigvoks.dk.

Alt i alt:

Håndsæben fra Maria Nila er utroligt fin, lækker og dejlig i duften. Prisen er i den høje ende, men den er oplagt at ønske sig i gave eller selv give som værtindegave. Måske til en julefrokost eller juleaften.


Produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!