Flotte neglenyheder fra Nails Inc

Det er ikke længe siden, jeg skrev om negle, og nu gør jeg det altså igen. For med sommerens komme og lidt kulør, er der altid lidt ekstra fokus på bløde hænder og flotte negle. I dag kan du læse om disse flotte neglenyheder fra Nails Inc. Da jeg modtog dem med posten og åbnede pakken var det ligesom at åbne en skattekiste. Flotte farver og masser af glimmer og glitter. Jeg kendte slet ikke til mærket Nails Inc før. Jo, af navn. Men ikke sådan af udseende eller produkter.

Læs også: Ugens negle: Chanel Graphite

Flotte neglenyheder fra Nails Inc

I år er der kommet fire, flotte neglenyheder fra Nails Inc. Det er dem, du ser på billederne her. Serien hedder Mindful Manicure. Jeg har kun selv lige prøvet farverne på, men et af kendetegnene ved Nails Inc er bl.a. lang holdbarhed. Det er noget, vi kvinder virkelig godt kan li’ ved neglelak. Det skal være nemt og bekvemt. Mere præcist indeholder lakkerne zink, kalcium og aldehyde, som skal være med til at give den længere holdbarhed.

Fra venstre mod højre er det:

 • And Breathe. Stress Relief & Positive Energy.
 • Futures Bright. Happiness & Heart Shielding.
 • Better Together. Friendship & Love.
 • Good Vibes. Aura Enhancing.

De tre første lakker er almindelig neglelak, mens den sidste, yderst til højre, er en flot overlak. Jeg synes selv, at Better Together er helt vildt fin og har et skønt ordsprog; venskab og kærlighed. Hvis ikke jeg skal have lavet gellack negle til mit bryllup, så skal denne på <3

Serien indeholder naturlige krystaller, og i disse lakker kan du bl.a. finde turmalin, citrin og rose quarts. Jeg googlede dem lige, og nøj hvor ser de også flotte ud som ubehandlede ædelsten. Nails Inc. blev lanceret i 1999. Tidligere er der bl.a. blevet lanceret “spray on” neglelak samt neglelak med superfood ingredienser som matcha. Lakkerne fra Nails Inc. sælges primært i USA og UK men kan altså også købes her i Danmark. Alle fire lakker er i butikkerne nu, og de koster 145kr. pr. stk. Du kan finde dem i bl.a. Magasin.


Produkterne er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at blogge om dem. Holdningerne er som altid mine egne.


5 Comments

 1. 4. juni 2017 / 11:35

  Jeg er vild med de lakker dér!
  De holder vildt godt og er vildt lækre :p

  • Lullumut
   Forfatter
   2. juni 2017 / 17:03

   Ja, det er helt vildt fine 🙂 Kan jeg godt forstå 🙂

 2. 24. maj 2017 / 23:04

  Krystaller på neglene – jeg er fan 🙂
  God farve til bryllup, den hepper jeg på 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2017 / 10:04

   Ja, det giver nogle ret vilde effekter 🙂
   Haha, det må jeg huske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!