Find inspiration til gaver


Inden længe myldrer det frem med smukke, unge konfirmander. Og om blot et par måneder er det højsæson for bryllupper. Jeg skal hverken til nogen konfirmation eller noget bryllup i år. Eller jo, mit eget bryllup, haha. Men du ved, hvad jeg mener.

Find inspiration til gaver

Både konfirmationer, bryllupper og andre fester sætter gang i tanker omkring gaver. Både hvad du som vært skal ønske dig, og hvad du som gæst skal medbringe. Og det kan være svært. Derfor bringer jeg her lidt inspiration. Coolstuff.dk har et stort udvalg af konfirmationsgaver, og priserne starter på under 100kr, så alle kan være med.

Jeg blev ikke selv konfirmeret i sin tid, da jeg ikke er døbt. Men jeg kan huske, at langt de fleste fra min folkeskoleklasse blev konfirmerede. Jeg kan også godt huske, at det handlede meget om tøj, alkohol og om gaver. Eller skal jeg bare sige penge. Jeg forstår godt, at de unge gerne vil have penge til fremtiden og til smartphones og PC’er. Men hey, gode oplevelser og sjove gadgets er da heller ikke at kimse ad. Som f.eks. en popcornmaskine eller et Fuji Instax Mini 8 polaroidkamera. Jeg har selv bestilt kameraet hjem til mit bryllup. Det skal ligge på et bord, så mine gæster kan tage cool polaroidbilleder, jeg kan gemme i en bog. Det bliver virkelig fint. Og den idé kan også sagtens bruges til en konfirmationsfest.


Kameraet er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

3 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   6. april 2017 / 21:54

   Det synes jeg også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!