Ferie ferie ferie

Nu er det langt om længe blevet min tur til at holde ferie, jubiiiii. Når jeg tager hjem fra job i eftermiddag, kan jeg kysse goddag til 3 ugers ferie. Ja tak. Jeg synes altid, jeg har brug for ferie, men nu kan jeg især mærke det efter at have afsluttet HD-studiet. Og de sidste 2 1/2 uge har jeg passet en anden arbejdsfunktion på min arbejdsplads, hvilket føles som at få et nyt job. Derfor trænger jeg ekstra meget til ferie, haha.

Min ferie skal bl.a. bruges på at få krydset lidt af på min ønskeliste for sommeren, så det glæder jeg mig til. Desværre har min kæreste kun ferie en enkelt af ugerne, så der bliver ikke mulighed for nogen rejseaktiviteter, men det er nu også godt nok. Vi skal en lille uge til Mallorca til oktober, så det ser vi frem til. Sidste år var vi en uge i Agia Napa på Cypern, hvor billederne stammer fra, og to uger i Tisvilde. Hvornår har I sommerferie, og har I spændende planer for den? Kig forbi bloggen i morgen hvor jeg starter ferien ud med en give-away.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

18 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  19. juli 2013 / 20:11

  Lækre billeder, bliver helt misundelig ;-). Du må have en vildt lækker ferie 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. juli 2013 / 10:07

   Hehe, jeg bliver også misundelig på min brugte ferie 🙂 Tusind tak 🙂

 2. 19. juli 2013 / 18:24

  Årh lækre billeder alligevel 😉 Selvom vejret er ret godt herhjemme bliver man lidt hungrende 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   21. juli 2013 / 10:06

   Tak, synes også de er fine 🙂 Ja, jeg kunne da godt bruge 1 uge eller 2 sydpå, men når vejret er så fint herhjemme, kan jeg lige klare den 🙂

 3. Ida
  19. juli 2013 / 12:49

  Jeg har også ferie snart – 3,5 time og det bliver så dejligt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. juli 2013 / 10:05

   Så dejligt og tiltrængt for dig søde 🙂

 4. 19. juli 2013 / 11:04

  På onsdag tager jeg med Kæresten og hans 2 børn til Gran Canaria i en uge. Det bliver godt!

  Jeg var der engang for maaaaange år siden, hvilket ikke var specielt interessant, så jeg håber, at denne ferie kan vende mit indtryk fra dengang til noget bedre.

  God ferie!

  • Lullumut
   Forfatter
   21. juli 2013 / 10:05

   Ej hvor dejligt, så må I have den mest fantastiske tur 🙂
   Jeg var på Gran Canaria, nede syd på, for 3 år siden, og det var fantastisk 🙂

 5. 19. juli 2013 / 10:23

  De billeder er virkelig gode – man kommer i sommerhumør! 😀
  Jeg skal selv til Færøerne den 26. 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. juli 2013 / 10:04

   Dejligt at de kan højne dit humør 🙂
   Uh, Færøerne lyder enormt spændende 🙂

 6. Guapizimo
  19. juli 2013 / 10:19

  Rigtig god ferie, du har helt sikkert brug for den 😀
  Godt det danske vejr er så fint for tiden, så er det ikke så slemt at man ikke kommer ud og rejse 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   21. juli 2013 / 10:04

   Tusind tak 🙂 Det har jeg helt sikkert 🙂
   Nej, vejret er bare så fint lige nu, at jeg snildt kan nyde skønne DK 🙂

 7. 19. juli 2013 / 09:47

  Hvor dejligt og velfortjent søde Louise 🙂 Det bliver da så lækkert! Og især med den vejrudsigt 😉 Jeg håber du får nydt livet og ferien i fulde drag 🙂

  Jeg selv har først ferie i november – og starter nyt job om en uge, så jeg glæder mig også mega meget til afslapning om 4 måneder! Det er så tiltrængt ovenpå HD især 🙂 Jeg har lige to dage i august, de skal bruges i Berlin. Det bliver virkelig rart 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. juli 2013 / 10:03

   Tusind tak søde 🙂 Jaa, vejret er helt perfekt lige nu i hvert fald 🙂 Det er jeg sikker på 🙂
   Ja, der er lang tid til din ferie. Men så er der noget at se frem til 🙂 Håber du holder hovedet højt, og du får sikkert slet ikke tid til at tænke på ferie med det nye job 🙂 Berlin lyder altså heller ikke tosset 🙂

 8. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  19. juli 2013 / 09:02

  Ej hvor ser det bare fantastisk ud 😀
  gid det var mig som var på ferie!!

  • Lullumut
   Forfatter
   21. juli 2013 / 10:01

   Det var også godt 🙂 Det er desværre en brugt ferie fra sidste år, så jeg er der ikke nu 😉

 9. 19. juli 2013 / 08:48

  Hold da op nogle lækre billeder, og så på en dødsyg fredag – rent vejrmæssigt!! Min lille familie og jeg pakker bilen d. 16/8 og kører sydpå, vi skal være 8 dage i Luca og 10 dage nord for Nice – åhh glæder mig bare så meget!!

  • Lullumut
   Forfatter
   21. juli 2013 / 10:01

   Ja, det er nogle gode billeder, turen var også god 🙂
   Åh, hvor lyder det heldt vildt fantastisk! Kan I have en rigtig dejlig tur, når I når så langt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!