Fem favoritter #3

Fem favoritter #3

Fem favoritter #3

Fem favoritter #3

Fem favoritter #3

Fem favoritter #3

Fem favoritter #3Det er længe siden, jeg har udgivet et blogindlæg med fem favoritter her på bloggen. Det er et blogindlæg, jeg nyder at skrive, så her kommer endnu et. Alle produkterne holder sig inden for kategorien skønhed og er i de fineste tøsede nuancer. Here we go.

1. Ansigtscreme fra Ivy Aïa

Denne Ivy Aïa ansigstcreme fik jeg med i en goodiebag efter et fokusgruppe interview. Jeg regnede egentlig ikke med store og havde kun hørt om den via Instagram. Heldigvis har det vist sig at være en rigtig god creme for mig. Den er fed og perfekt til min sarte, tørre hud. Både i de køligere måneder men også nu, hvor solen er på spil. Bemærk at der findes to ansigtscremer fra Ivy Aïa. Denne er med ProVitamin B5. Cremen er ude parfume, farvestoffer og parabener samt allergitestet, hvis du går op i den slags. Den er udviklet i Danmark, hvilket er et stort plus i min bog. Lad os støtte de gode, danske brands. Produkterne fra Ivy Aïa kan købes i Normal butikkerne og koster 49 kr. pr. stk. Jeg troede faktisk, det var en dyrere creme. Den ser dyrere ud, hvis du spørger mig. Jeg skal helt sikkert have købt en hjem. Måske skal nogle af de andre produkter også prøves ved lejlighed. Læs mere om produkterne HER.

2. Læbepomade fra EOS

Jeg har været ret glad for at bruge EOS læbepomade i flere år efterhånden. Kan huske jeg købte en del med hjem fra New York i sommeren 2014. Min favorit har længe været den grønne Honeysuckle Honeydew. Men efter jeg opdagede denne lyserøde Coconut Milk, har jeg fået en ny favorit. Sådan kan det gå, haha. Synes den har en skøn duft og sød smag af kokos. Samtidig er den lækker at have på læberne og i en flot og praktisk emballage. Ingen fedtede fingre. Win win. I øvrigt har EOS også en udmærket håndcreme i praktisk taske-størrelse. Jeg har ikke prøvet de nye EOS crystal læbepomader, men de lyder gode. EOS kan købes i bl.a. Matas fra 45kr.

Læs også: Fem favoritter #2

3. Hårbørste fra Tangle Teezer

Denne Tangle Teezer hårbørste er rigtig god til to ting. For det første er den rigtig god til at redde vådt hår og ikke mindst filtret hår ud. Jeg bruger den ofte lige efter en hårvask. Her efter min graviditet har jeg, som nævnt, døjet rigtig meget med hårtab. Og mit hår har også været meget filtret. Som den eneste af mine hårbørster har denne kunne redde det ud. Selvom jeg var ved at give op. Fantastisk. For det andet er denne Tangle Teezer Compact hårbørste praktisk at have på ferie eller på farten. Der er nemlig et lille låg nedenunder, så den ikke hænger fast i alt muligt. Sidst men ikke mindst er den virkelig pæn i den hvide farve med de pink flamingoer på. Tangle Teezer har også lige lanceret en ny hårbørste. Det er deres Tangle Teezer The Wet Detangler, som skal være endnu bedre til vådt, og sart, hår. Tangle Teezer findes i et hav af modeller, farver og print. Der er noget for enhver smag. Jeg har denne Compact Tangle Teezer med flamingoer. Den findes bl.a. hos NiceHair.dk til 109kr. Find den HER.

4. Alt i en salve fra Pudderdåserne

De kære Pudderdåser, som jeg har læst med hos længe, lavede for nogle år siden deres egen serie af musthaves. Jeg har desværre ikke fået prøvet så mange af dem, men denne alt i en salve er blevet en favorit. Den kan bruges på læberne, på tør hud, på tørre neglebånd og meget mere. Jeg har brugt den lidt på læberne, og i starten af min barsel brugte jeg den på mine hænder. Mine hænder var helt tørre og med flere dybe rifter. Begge dele forårsaget af udendørs kulde, radiatorvarme, amning, bleskift og konstant håndvask. Mine hænder gik helt amok og gjorde ondt, og jeg kunne ikke rigtigt få dem pæne igen. Jeg kom i tanke om denne salve og kom den på mine sårede hænder. Efter blot få dage var de pæne og bløde igen. Det er altså virkelig et intensivt produkt. Du kan læse mere om produktets indhold og øvrige anvendelse HER. En tube med 30 ml koster 95kr. og kan købes bl.a. HER. Den kan også købes i bl.a. Matas og i Magasin.

5. Servietter med neglelakfjerner

Det er desværre ikke så meget, jeg får neglelak på for tiden. Jeg har i hvert fald kun haft neglelak på tæerne her i 2018. Det holder bare længere. Uanset synes jeg disse servietter med neglelakfjerner er geniale. Det er nemt lige at hive et par op af tasken, hvis din neglelak chipper, og du ikke er hjemme. De er også gode, hvis du er løbet tør for enten neglelakfjerner eller vatrondeller. Du behøver ikke nødvendigvis bruge en serviet pr. finger. Det afhænger lidt af farven på lakken, og hvor snedig du er. Disse servietter er fra min tur til Japan. Jeg sparer lidt på dem, fordi de både er gode og pæne. Burde nok bare få dem brugt. De holder vel ikke for evigt. Jeg kan se, der findes nogle på apotektet. De er ikke så pæne men muligvis gode. Se HER. Ellers har Sephora dem her til 45kr. for 20 stk. Det virker overkommeligt.

Har du også en favorit? Det kan være et skønhedsprodukt, en god bog eller noget helt tredje.


Nogle af produkterne er modtaget i goodiebags. Jeg har selv valgt at skrive om dem. Holdningerne er som altid mine egne.


Share:

2 Comments

 1. Ida
  19. maj 2018 / 20:52

  Jeg har selv prøvet alle produkterne, på nånær Servietter med neglelakfjerner. Jeg har også været godt tilfreds 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. maj 2018 / 21:50

   Hvor dejligt du også har haft gode oplevelser med de produkter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!