Fem favoritter #1

Jeg fik lyst til et nyt tiltag her på bloggen. Det hedder fem favoritter, som I nok har gættet jer til allerede, og jeg vil udgive denne type indlæg, når jeg har lyst og ikke pr. uge eller pr. måned. Jeg må indrømme, at jeg har virkelig mange ting, som jeg er glad for og bruger i dagligdagen, og jeg har allerede mange ting, jeg gerne vil tippe jer op. Det kan være alt lige fra skønhedsprodukter til interiør og accessories mv.

 1. Hårolien Ever Riche Oil Precieux fra L’Oréal: Jeg begyndte første gang at bruge denne hårolie sidste sommer, hvor jeg fik den tilsendt, og så har jeg brugt den on/off siden. Det der tiltaler mig ved den er den praktiske sprayflaske. Jeg sprayer lidt olie i spidserne og eventuelt i længden, og så krammer jeg det blot. Ingen fedtede fingre. Samtidig dufter den helt sindssygt godt, og jeg får ofte komplimenter for duften, når jeg har brugt den. Den koster 109,95kr. og kan bl.a. købes HER.
 2. Bellino lågkrukke fra Kähler: Jeg går som oftest i en stor bue uden om alle de designer items, som så mange andre har. Således var det med denne lågkrukke heller ikke meningen, at den skulle bo hos mig. Men da jeg så den i Club Matas pointshop til 550 point, og jeg havde en del mere end det, bestilte jeg den. Den er 12 cm, i en fin lysegrå farve og pynter så fint på mit sofabord. Jeg tror slet ikke, min kæreste har lagt mærke til den endnu, haha. Lågkrukken kan bl.a. købes HER til 249kr.
 3. Carmex Moisture Plus læbepomade: Jeg har tidligere haft et lidt anstrengt forhold til Carmex læbepomader, fordi den klassiske version indeholder en hel del menthol, og det kan jeg slet ikke trække vejret gennem. Denne Moisture Plus indeholder kun lidt, så det er slet ikke noget, jeg lader mig genere af, og jeg bruger derfor denne læbepomade dagligt. Faconen er nem og ligetil som en læbestift, og samtidig bliver mine læber bløde. Den kan bl.a. købes HER til 45kr. og findes også i farver. Find også den originale HER.
 4. Topshop holografisk neglelak: Denne neglelak købte jeg sidste gang, jeg var i London. Jeg lurede i den store Topshop butik på Oxford Street og blev skør af alle de mange varer. Så jeg shoppede lidt lækkert dullegrej med hjem. Det blev bl.a. til denne holografiske “Mondance” neglelak, som jeg er så glad for. Jeg kan desværre ikke finde denne, men der er nogle andre fine HER. Måske er den at finde på Strøget i København.
 5. IDUN Minerals lipgloss: Sidste favorit i denne omgang er min “Mary” lipgloss, som jeg skrev en anmeldelse af HER. Den er jeg blevet rigtig, rigtig glad for, og den er blevet min go to lipgloss, fordi farven er så anvendelig. Den kan købes bl.a. HER til 155kr.

Det var så mine fem favoritter for denne gang. Hvilke favoritter har I for tiden? Måske nogle af de samme som mig? Og har I et ønske til mit næste indlæg med favoritter?

Nogle af produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

9 Comments

 1. StyleStories
  2. juni 2015 / 20:55

  Jeg plejer at købe de der fra Carmex i London (siger de fordi de også fås med farve), de er nemlig rigtig gode. Vidste ikke man kan få dem herhjemme nu.

  • Lullumut
   Forfatter
   3. juni 2015 / 20:16

   Ja, jeg købte også min første originale i London 🙂 Jo, du kan få dem ret mange steder nu. Jeg så dem i min lokale Kvickly for mere end et år siden. Men de er nok en smule billigere i London 🙂

 2. Sofie
  2. juni 2015 / 19:49

  Super fine favoritter! Min favorit i øjeblikket er en lipshine fra nilens jord (:

  Knus

  • Lullumut
   Forfatter
   3. juni 2015 / 20:14

   Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har stiftet bekendtskab med Nilens Jord, udover deres neglelak 🙂

 3. Sanne
  2. juni 2015 / 13:35

  Fine favoritter – farven på den lipgloss er virkelig fin her til sommer 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. juni 2015 / 20:14

   Den er bare så flot! Især til solkysset hud 🙂 Som vi forhåbentlig snart får, haha.

 4. 2. juni 2015 / 10:48

  Mit favoritprodukt lige for tiden (hvis vi holder os i den kategori) er helt klart min læbepomade fra Dior – Addict lip glow – den er bare så pæn på og passer godt på læberne 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. juni 2015 / 20:11

   Det må være alle favoritter, også uden for skønhedskategorien 🙂 Den lyder også virkelig god. Utroligt nok har jeg aldrig prøvet Dior, I think 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!