Februar i billeder

Det er blevet tid til at vise min februar i billeder. Et indlæg jeg selv synes er super hyggeligt både at lave og læse. Og februar var god ved mig. Jeg fik både lavet en masse hyggelige og sociale ting men samtidig hygget mig en hel del i mit eget selskab. Har I selv foretaget jer nogle hyggelige ting i februar? Alle billederne er fra min Instagram profil @lullumut.

Jeg har spist mega lækker risotto og pizza på Restaurant Trattoria FIAT ved Kongens Nytorv, og priserne var faktisk helt ok sammenlignet med kvalitet og service. Jeg var afsted med min studiegruppe fra HD Marketing Management, og vi hygger os altid gevaldigt.

Jeg brugte et par aftener i træk på at få læst den første Fifty Shades of Grey bog, så jeg var klar til at se den i biografen med min veninde kort efter premieren.

Jeg modtog endnu en Pigepakken, og jeg er stadig helt tosset med konceptet.

En søndag spiste jeg utroligt lækker men ikke billig frokost med min veninde på The Union Kitchen. Jeg bliver nødt til at smage mig igennem deres menukort.

Efter frokosten på The Union Kitchen tog min veninde og jeg i Palads og fnisede til Fifty Shades of Grey. En super kærlighedshistorie. Jeg er dog glad for, at jeg fik alle detaljerne med fra bogen inden. Da jeg kom hjem kastede jeg mig over nr.2 bog i serien, som jeg håber på at få læst færdig i påskeferien.

Jeg fik en lækker kurv med bud en sen aften. Den var fyldt med lækker pasta, spaghetti og sauce fra Barilla. Hvis der er noget, vi ikke går ned på hjemme hos mig, så er det altså pasta. Mums.

Min veninde og jeg havde købt en overnatning i Malmø via Sweetdeal.dk, og hotellet overraskede os positivt. Det er ikke altid til at vide, hvor man ender. Der stod endda sodavand og slik klar til os, og der lå badekåber og tøfler klar på sengen.

Efter at have kigget i samtlige butikker, spist mexicansk frokost og en lille kage, tog vi på Rosen Bar and Dining. Her fik jeg mit livs mest delikate club sandwich. Den ser ikke ud af meget, men jeg kan stadig smage den, haha. Vi sluttede selvfølgelig af med drinks på Lilla Torg.

Share:

13 Comments

 1. 25. marts 2015 / 09:16

  Lækre billeder fra en skøn februar måned kan jeg se 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. marts 2015 / 17:26

   Tak! 🙂 Ja, en helt imponerende dejlig vintermåned 🙂

 2. Jannie // Guapizimo
  23. marts 2015 / 20:54

  Årh den ser altså hyggelig ud den pigepakke, må finde ud af om der findes noget lignende i Spanien. Jeg ved de har en beautypakke, så de må da også have noget á la pigepakken 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. marts 2015 / 20:58

   Det er helt vildt hyggeligt. Genialt koncept. Det skal nok blive rigtig udbredt med tiden.
   Ja, det kunne da være sejt, hvis du kan finde noget lignende i Spanien. Jeg tænker også på, at mine niecer skal meldes til, når de bliver gamle nok 🙂

 3. 23. marts 2015 / 10:16

  ÅH, så HYGGELIGT med billeder!
  Og sikken fin header du har fået! Perfekt til farverne på bloggen, smukke 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   23. marts 2015 / 20:57

   Dejligt du kan lide det! 😀
   Tusind tak 🙂 Den har lidt tid på sig, men jeg var faktisk træt af at glo på mig selv, haha! :d

 4. Sanne
  22. marts 2015 / 18:32

  Man bliver jo helt sulten af at læse dette indlæg – sikke en masse lækker mad 😀 Lyder som en dejlig måned!

  • Lullumut
   Forfatter
   23. marts 2015 / 20:57

   Haha, sorry 🙂 Jeg eeelsker mad 😉 Ja, det har været en ganske rar måned.

 5. 22. marts 2015 / 13:56

  Årh en masse lækker mad – mums!

  Knus Gittemary!

  • Lullumut
   Forfatter
   22. marts 2015 / 17:49

   Ja, sorry, haha. Jeg spiser åbenbart en del 😉

 6. Ida
  22. marts 2015 / 12:57

  Det lyder bare som så hyggelig en februar du har haft 🙂
  Er ret misundelig på dit FIAT besøg. Der vil jeg gerne selv hen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. marts 2015 / 17:48

   Det har været en rar måned 🙂
   Så må du se at booke bord dertil – varm anbefaling fra mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!