Få gratis billetter til livsstilsmessen på Bernstorff Slot

Så blev der lige lidt stille her på bloggen, men sådan kan det jo gå, når det er ferietid. Jeg kom hjem fra Bornholm i går aftes efter en dejlig uge med fuld sol. Det regnede kun en enkelt gang, mens vi var der, og det var om natten. Perfekt timing. Nu er jeg kommet hjem til en masse praktiske ting, hvilket er helt ok med mig efter en uge med fuld afslapning og familiehygge.

Hvis I endnu ikke har nogen planer for weekenden, vil jeg lige tippe jer om, at I kan få gratis billetter til livsstilsmessen på Bernstorff Slot i denne weekend. Entréprisen er normalt 100kr. Billetterne finder I HER, og så skal I bare sørge for selv at printe dem ud. Der er åbent fra kl.10-17 både i dag og i morgen, og I kan læse mere HER. Jeg skulle egentlig selv have været med, men jeg har lige pt. gang i et spændende projekt, som jeg er nødt til at rette fokus mod. Skal nogen af jer afsted? I så fald rigtig god fornøjelse. Og god weekend til jer alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!