Få 20% rabat på dullegrej hos Cocopanda

Et lidt sent indlæg fra mig i dag. Jeg har brugt en god portion af dagen ude i det gode vejr, men det har de fleste vel nok. Jeg vil egentlig bare tippe jer om en super rabatkode, som giver 20% rabat på det meste hos Cocopanda (den giver desværre ikke rabat på i forvejen nedsatte varer). Koden er “Blog20” og gælder indtil søndag aften kl.23:59. Så shop shop shop, haha. Jeg skal i hvert fald selv lige lure på, hvad jeg mangler. Hvis I vil læse min anmeldelse af øjencremen fra REN på billedet ovenfor, finder I den HER.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

3 Comments

 1. Karina
  13. juli 2013 / 23:55

  De har så mange lækre ting 🙂

 2. Karina
  13. juli 2013 / 23:55

  De har så mange lækre ting 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. juli 2013 / 20:16

   Det har de nemlig, så det er bare om at få fyldt op 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!