Et sundere alternativ til sodavand

Jep, jeg ELSKER sodavand, og der blev drukket en del af det søde stas i New York. Især Cherry Coke, uhh. Der er ikke noget bedre end en iskold sodavand, især når vejret er lunt udenfor. Egentlig forsøger jeg at skære ned på sodavand, især i forbindelse med mit Projekt Sund & Slank, men jeg er ikke så god til at drikke vand. Jeg synes, det smager lidt kedeligt, når jeg ikke har frugt i nærheden til at pifte smagen op med. Derfor drikker jeg rigtig meget danskvand i stedet for.

Jeg har modtaget sådan en fin SodaStream Play maskine, og den er intet mindre end genial. Jeg fylder blot kold vand fra vandhanen i den medfølgende flaske, og så sætter jeg flasken på maskinen og trykker ned på den i et par sekunder. Easy peasy. Maskinen sidder ikke engang i stikkontakten, så jeg har mulighed for at flytte den efter behov i mit køkken.

Hvis jeg har lyst til at forkæle mig selv eller mine gæster med sodavand, så hælder jeg blot lidt sodavands koncentrat ned i danskvandet. Der følger små prøver med maskinen, så det er muligt at finde en favorit uden at købe full size koncentrat fra starten. SodaStream Play findes i 6 forskellige farver, og den vejledende pris er 799kr. Det eneste der skal tilkøbes ud over er koncentrat, hvis man er til det, og så skal der skiftes patroner ca. hvert halve år, afhængigt af brug. Det synes jeg ikke er galt. Det bedste ved maskinen er, at jeg slipper for at slæbe store flasker danskvand hjem samt returnere dem igen. Se forhandlerliste HER.

SodaStream Play er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

10 Comments

 1. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  10. september 2014 / 17:10

  Smart smart 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   10. september 2014 / 21:26

   Rigtig smart 🙂

 2. 10. september 2014 / 16:38

  Årh sådan en kunne jeg godt bruge 😀 Jeg drikker danskvand hver dag, ville da være smart hvis man selv kunne fixe det 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   10. september 2014 / 21:25

   De er jo heldigvis ikke såå dyre igen 🙂 Synes det er en ret god pris selv for unge mennesker, og ellers kan du måske ønske dig den i julegave 🙂 Så kan jeg godt se, at du bliver nødt til at eje en 🙂

 3. Ida
  10. september 2014 / 15:46

  Det er bare så smart. Jeg er også stor forbruger af mine forældres.
  Min favorit drik er ananas saftevand med brus – det er godt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. september 2014 / 21:25

   Det kan jeg godt forstå. Og det var hjemme hos dine forældre, jeg første gang prøvede at lave danskvand selv. Var ret imponeret over deres maskine 🙂
   Ja, saftevand kan også gøre det noget så lækkert 🙂

 4. 10. september 2014 / 09:41

  Er du en af de mennesker der godt kan lide Cherry Coke? Jeg undrer mig altid over når de står på hylderne, for jeg har aldrig set nogen hverken købe eller drikke det 😉 Men mysteriet er nu løst!

  Vi har også en sodastream derhjemme, som vi er ret glade for. Dog synes jeg at de sodavandkoncentrater, som vi har smagt er aaaaalt for søde. Så køber jeg hellere rigtig sodavand. Men danskvand bruges den til dagligt.

  • Lullumut
   Forfatter
   10. september 2014 / 21:23

   Haha, ja det er jeg, ellers ville jeg ikke skrive det 🙂 Men jeg må også sige, at jeg ikke drikker det sådan normalt/til hverdag. Men står jeg i en kiosk søndag eftermiddag med en pose bland-selv-slik, så vil jeg gerne have en af de sjove vand – og så f.eks. i USA 🙂 Ellers bliver det noget af det mere gængse 🙂 Er glad for, jeg har løst dit mysterie 🙂
   Dejligt at høre, du også er glad for den 🙂 Jeg kan rigtig godt lide alt, hvad der er sødt, så f.eks. colaen er helt perfekt. Måske skal du prøve pink grape eller lemon 🙂 Jeg forsøger også at holde mig væk fra koncentratet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!