Et outfit fra stranden i Thailand

Et outfit fra stranden i Thailand

Et outfit fra stranden i Thailand

Kan du gætte, hvor jeg godt gad at være lige nu? Jep, i Thailand. Som det utaknemmelige menneske jeg er, sad jeg i går og kiggede efter rejser. Typisk, haha. Jeg kom hjem onsdag aften, og både torsdag og fredag var jeg på job. I lørdags var jeg til barnedåb. Og siden lørdag eftermiddag har jeg været forkølet. Jeg har bare ligget som en slatten grøntsag på sofaen i weekenden. Min krop har ikke lige kunne håndtere at komme hjem til kulden. Så ja, jeg drømmer altså om at stikke afsted på ferie igen. Hvis nogen ligger inde med en rejse, skal de ikke spørge mig to gange, haha. Jeg er vild med at rejse væk om vinteren og vil forsøge at prioritere det fremover. Det var fantastisk.

Et outfit fra stranden i Thailand

Jeg fik lidt af et chok, da jeg skulle pakke min kuffert inden afrejse mod Thailand. Min kæreste gjorde mig nemlig pænt opmærksom på, at jeg kun måtte have 20kg. baggage med. Og det var inkl. min håndbaggage, som sneg sig op over 5kg. pga. PC, iPad og spejlreflekskamera. Hrmpfh. Det var jeg ikke tilfreds med. Men det lykkedes mig da alligvel at få pakket til to ugers solferie. Det vigtigste var selvfølgelig badetøjet, men jeg skulle også have tøj med, haha. Jeg fandt en masse shorts, nederdele, kjoler og toppe, og så var det ellers afsted.

Jeg forsøgte at pakke farverigt, til når jeg fik lidt kulør på kroppen. Og således kom jeg afsted med både gul, pink og rød. Wauw! Det lykkedes mig at få foreviget et par outfit i Thailand. De fleste af dagtimerne foregik i badetøj, og det var først omkring spisetid, at jeg hoppede i noget andet. Desværre gik solen ned allerede omkring kl.19, og vi mødtes først til aftensmad ved 20-tiden. Men her får du et solnedgangsoutfit.


H&M blondetop // VRS Fashion shorts // Deichmann taske // Havianas badesandaler

Daniel Wellington ur // Erbs Danmark halskæde // KOBRA ørestikker // hvisk ring


4 Comments

 1. 31. januar 2017 / 20:50

  Åh, hvor ser det skønt ud 🙂
  Kram

  • Lullumut
   Forfatter
   1. februar 2017 / 18:31

   Det var også så dejligt et hotel og en virkelig smuk strand 🙂

 2. 31. januar 2017 / 07:29

  Ej hvor dejligt at du har været afsted. Jeg hungre efter sol og sommer 🙂
  Så kan godt forstå du gerne vil afsted igen.
  Er helt vild med din taske og din blondtop er simpelthen så fin.

  • Lullumut
   Forfatter
   31. januar 2017 / 20:39

   Ja, det har været helt vildt dejligt 🙂 Og nu har jeg det altså lidt svært med kulden 😛
   Tak, det er også to af mine favoritter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!