Et nyt Daniel Wellington ur og en rabatkode

Som du måske ved, er jeg utrolig glad for mit nuværende Daniel Wellington ur. Faktisk så glad at jeg har fået mig et mere til samlingen. Det jeg især godt kan lide ved Daniel Wellington urene er det simple, klassiske design og de lette læderremme. Jeg har ur på næsten hver dag, og for mig er det både praktisk og et smykke.

Mit nye Daniel Wellington ur

Mit nye ur har jeg fundet hos Urfabrikken. De har et stort udvalg af dameure og især ure fra Daniel Wellington. Jeg har valgt et Classic Reading ur. Det faldt jeg for pga. den sorte urskive og den lidt kroko-inspirerede læderrem i sort. Det er et mega pænt ur! Og så er det knap så feminint som mit Classy St. Sheffield ur med 12 brillantslebne Swarovski krystaller. Det her ur vil min kæreste faktisk også kunne bruge. Men det er jeg nu ikke sikker på, han får lov til, haha.

Læs også: Nogle af mine favoritsmykker

En rabatkode

Hvis du også gerne vil have et nyt ur, eller give et i gave, kan jeg tilbyde en rabatkode. Den hedder LULLUMUT og giver dig 15% rabat. Du kan bruge den hos Urfabrikken, og den gælder til og med søndag den 12. marts 2017. Hvis du ikke lige er til Daniel Wellington ure, kan du også finde andre fede brands i webshoppen. Bl.a. Gant og Inex.

Uret er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

2 Comments

 1. Eline Tychsen
  20. marts 2017 / 14:25

  Elsker deres ure! Og det her er virkelig mit yndlings fra dem 😀 Den sorte skive er bare så elegant.

  • Lullumut
   Forfatter
   20. marts 2017 / 18:15

   Inden jeg fik mit første Daniel Wellington ur, kunne jeg slet ikke forstå, hvorfor de var så populære 🙂 Men det kan jeg nu, og netop den sorte urskive er så cool 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!