Et glemt outfit fra mors dag

Et glemt outfit fra mors dag

Et glemt outfit fra mors dag

Et glemt outfit fra mors dag

Et glemt outfit fra mors dag

Det er sjovt, hvordan sådan noget som mors dag (og fars dag) pludselig får en helt ny betydning, når man bliver forældre. I år var den første af slagsen for både min mand og jeg. Et par uger inden mors dag havde jeg inviteret min mor på brunch eller frokost på mors dag. Hvad hun havde lyst til. Desværre havde hun andre planer, og derfor har hun en omgang mad til gode hos mig. Det er heller ikke sådan at kimse ad.

Nå, men dagen skulle jo ikke gå til spilde af den grund. Det var nemlig en flot og solrig søndag. Derfor spurgte jeg min mand, om vi ikke skulle køre en tur og spise brunch. Det var han heldigvis med på. Vi endte på Café København i Hillerød, hvor vi har spist et par gange før. Lige som vi satte os til rette med en tallerken brunch, var vores baby vågen og skulle tilmed skiftes ASAP. Story of my life, haha.

Læs også: Dagens 010613

I øvrigt så blev jeg vækket (liiidt for tidligt) med et par gaver på sengen. Jeg fik et fint brev, en sød mor-plakat og en skøn Issey Miyake “L’eau D’issey” parfume. Lækkert! On a different note. Da det blev fars dag, fik min mand et “Far” krus fra Liebe samt et Monopoly “Gamer” brætspil.

På mors dag var jeg hoppet i et par favoritter fra skabet. Det går altid lidt stærkt med at komme i tøjet, og derfor skal det bare være noget, der virker. Gode favoritter der passer på kryds og tværs. Jeg har desværre ikke længere tid til at stå og prøve og sammensætte i timevis. Siden jeg begyndte at amme tilbage i januar, har jeg slet ikke haft kjole på. Det er bare ikke særlig praktisk at skulle krænge en kjole helt op over maven. Det ville ellers være et ømt syn, haha. Til gengæld går jeg meget med skjorter, og især nederdele og shorts er et hit i varmen.


VRS Fashion skjorte // Black Swan Fashion nederdel // Marc by Marc Jacobs taske

Bianco sandaler // hvisk øreringe // Daniel Wellington ur


Dette blogindlæg indeholder reklamelinks. Holdningerne er som altid mine egne.

4 Comments

 1. Anne
  30. juni 2018 / 22:25

  Den lille sorte er altid et sikkert hit, den er til det hele.

  • Lullumut
   Forfatter
   2. juli 2018 / 11:30

   Ja, det har du da så ret i, Anne 🙂 Det er også derfor, jeg aldrig skiller mig af med sorte nederdele.

 2. kathrine
  29. juni 2018 / 17:30

  Det var da et rigtig fint og lækkert outfit, det rocker du bare 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. juli 2018 / 11:29

   Tusind tak, Katrine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!