Et danskproduceret rejsekit fra Ecooking

Reklame

 

Med mig til Japan havde jeg et danskproduceret rejsekit fra Ecooking. Og ikke nok med, at produkterne er danskproducerede, så er de også udviklede og håndfyldte i Danmark. Ecooking går op i en sund hud. Bl.a. er olierne naturlige samt økologiske. Derudover indeholder råvarerne i produkterne mange vitaminer og mineraler. Produkterne er uden parabener og kunstige farvestoffer. Og så er de producerede med omtanke for miljøet.

Rejsekittet kommer i en pæn, enkel og praktisk rejsetaske. Størrelsen er endda godkendt til at have med ombord på et fly. Hele rejsekittet koster 299kr, og du kan finde det HER. Det er en fin pris, hvis du ikke vil gå på kompromis med dine hudplejeprodukter på en rejse. Og så er det også en god måde at prøve nogle nye hudplejeprodukter på. Altså ved at købe et rejsekit. Udover dette rejsekit findes der mange andre produkter fra Ecooking. Find dem alle HER.

Vådservietter

Vådservietter er altid et must. Både ombord på et fly og på en ferie. Der er desværre kun 10 servietter i en pakke, men jeg fik dem til at række. Jeg brugte dem nemlig kun om aftenen til at fjerne (ikke-vandfast) øjenmakeup med. De er bløde og milde for hud og øjne. Find dem HER til 20kr.

Rensegel

Morgen og aften fik jeg renset mit ansigt med denne rensegel med en meget mild og behagelig duft. Den fungerer godt og vil sagtens kunne holde til to-tre ugers ferie. Jeg foretrækker normalt en renseskum, men denne rensegel er rigtig god. En fullsize rensegel koster 189kr. HER.

Ansigtsmist

Denne ansigtsmist indholder bl.a. agurk og beroligende kamille. På min ferie brugte jeg den efter rensegel og lige inden sengetid. Det gav en dejlig beroligende effekt. Den kan dog også sagtens bruges til at friske ansigtet op i løbet af dagen. Produktet koster 169kr. HER for 200 ml.

Multioil og multibalm

Et multiprodukt kan være en god ting at have med på en ferie. I dette rejsekit er der ikke mindre end to slags. Både en olie og en balm. Personligt er jeg mest til den bløde balm. Den er nemmere at dosere og dufter næsten ikke. Olien dufter kraftigt af appelsin og lavendel, og jeg er ikke god til lavendelduften. Dog er der væsentlig forskel i anvendelsen af de to multiprodukter. Olien kan bl.a. bruges i tørre hårspidser, ved barbering samt til at fjerne makeup med. Balmen kan bruges på bl.a. sår, læber og insektstik. To rigtig gode produkter at have med på en ferie. Produkterne findes i forskellige størrelser. Find en lille olie til 49kr. HER og en lille balm til 99kr. HER.

Dagcreme og natcreme

Dagcremen og natcremen ser ikke ud af meget, men jeg havde nok til en hel uge i dem begge. Mindst. De er begge meget behagelige og lækre at bruge. Som en helt almindelig creme til den gode side. De giver begge god fugt til huden. Jeg ville dog ønske, at de ikke kom i glas, selvom de præsenterer sig bedst sådan. De vejer nemlig en del og er lidt uhandy i en toilettaske. Dagcremen koster 269kr. HER, og natcremen koster det samme HER.

Serumkaplser

Sidst men ikke mindst er der også nogle forskellige kapsler med serum. Der er både kapsler med A-vitamin, E-vitamin samt en opstrammende slags. Jeg fik desværre ikke den store glæde af dem på ferien. Det gjorde jeg til gengæld, da jeg kom hjem igen. Grundet en presset periode på job inden ferie, gik min hud helt i selvsving. Og derfor reagerede den ikke godt på denne type produkter i ansigtet. Serumkapslerne har gode, multifunktionelle egenskaber. Bl.a. kan E-vitamin kapslen bruges som aftersun, på nyopererede ar samt ved forkølelsessår. A-vitamin og E-vitamin produkterne findes HER og HER til 349kr. De opstrammende kapsler koster 329kr. HER.

Du kan finde en Ecooking forhandleroversigt HER. Og som noget nyt har Ecooking etableret et showroom, hvor du kan komme forbi og prøve produkterne. Det ligger i Store Strandstræde 20, 1255 København K. Der er åbent hver lørdag samt torsdage og fredage i ulige uger. Alle tre dage fra kl.10-15.

Produkterne er modtaget til test på bloggen. Holdningerne er som altid mine egne, og min anmeldelse er subjektiv.

Share:

3 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   21. september 2016 / 21:26

   Det er det virkelig også 🙂 Du må prøve produkterne, når du kommer i nærheden af en forhandler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!